za sada ova tema je pitanje za "gazdu" i ima dva moguca resenja lock ili da se prihvati i koristi
evo ovako, moja zamisao je, da napravimo temu gde bi bukvalno mogli da caskamo o web-u, sitnicama, kako se ne bi zbog "gluposti" zatrpavao forum temama, samim tim ne bi ni svi citali, ovako bi bilo mnogo "gledanije" ... s tim da to bude u ovom delu, jer licno npr. na samu burek blablaonicu ne znam da li sam 2 puta usao za ostale ne znam .. predpostavljam da vecina odavde isto ...
drugi deo se odnosi na savete, komentare, i slicno a i deo naslova "no marketing" .... interesuje me da li postoji ikako mogucnost da se odradi opet posto koliko znam bilo je ... npr. kroz ovu temu ili slicno nesto u vidu saveti za neciji rad, komentari, pitanja ... ali npr. da se naznaci da taj rad ne bi smeo da ima ime i sadrzaj ... vec da link vodi samo ka demo site-u za prikaz template-a ili cega vec sto je korisnik "pravio/radio" ... ili nekako bolje da se regulise ako vi znate? posto samo slikama tj ss-ovima se to ne moze postici ...
Eto to je neka moja ideja, potreba i nije bas, ali znam da ima ljudi koji bi posecivali ovakvu temu, a i veoma bi pomogla mnogima ... i da se osvezi malo ovaj deo foruma ... pa bih voleo da cujem vase misljenje, i odluku?
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora lightsoft (Vreme: 25. Jul 2009, 00:17:27)
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora SerbianFighter (Vreme: 25. Jul 2009, 00:18:17)
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!