Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Web design blablaonica ~ no spam ~ no marketing ...  (Pročitano 655 puta)
25. Jul 2009, 00:16:23
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
LG Nexus 4
Pozdrav Smiley

za sada ova tema je pitanje za "gazdu" Smiley i ima dva moguca resenja Smiley lock ili da se prihvati i koristi Smiley

evo ovako, moja zamisao je, da napravimo temu gde bi bukvalno mogli da caskamo o web-u, sitnicama, kako se ne bi zbog "gluposti" zatrpavao forum temama, samim tim ne bi ni svi citali, ovako bi bilo mnogo "gledanije" ... s tim da to bude u ovom delu, jer licno npr. na samu burek blablaonicu ne znam da li sam 2 puta usao Smiley za ostale ne znam .. predpostavljam da vecina odavde isto ...

drugi deo se odnosi na savete, komentare, i slicno a i deo naslova "no marketing" .... interesuje me da li postoji ikako mogucnost da se odradi opet posto koliko znam bilo je ... npr. kroz ovu temu ili slicno nesto u vidu saveti za neciji rad, komentari, pitanja ... ali npr. da se naznaci da taj rad ne bi smeo da ima ime i sadrzaj ... vec da link vodi samo ka demo site-u za prikaz template-a ili cega vec sto je korisnik "pravio/radio" ... ili nekako bolje da se regulise ako vi znate? posto samo slikama tj ss-ovima se to ne moze postici ...

Eto to je neka moja ideja, potreba i nije bas, ali znam da ima ljudi koji bi posecivali ovakvu temu, a i veoma bi pomogla mnogima ... i da se osvezi malo ovaj deo foruma ... pa bih voleo da cujem vase misljenje, i odluku? Smiley
 Smile  Smile

Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora lightsoft (Vreme: 25. Jul 2009, 00:17:27)

Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora SerbianFighter (Vreme: 25. Jul 2009, 00:18:17)
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Please no...
Hajde da bude koliko toliko uredno, i ovako ima dosta chit chata Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.