Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Razvedeni nemamo svoje parče bureka javi te se  (Pročitano 6721 puta)
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG G7050
Pozdrav svima Smile evo i ja da Vam se pridružim u ovoj veoma "mučnoj" temi! Sticajem okolnosti i ja sam jedna od onih što nose nemilu titulu raspuštenice i koja se sama bori da prevaziđe sve probleme što ta "titula" donosi.Kao samohrana majka dvojice dečaka (5 i 9) svakodnevno se borim sa pitanjima:zašto,kako,gde??? Razvod je bio mučan,a najgore od svega što sam ga ja nespremana dočekala(ako uopšte možeš biti spreman!?)...Pre 4 godine moj ex-suprug je naprsno odlučio da želi slobodu,da ga brak i obaveze guše i otišao je.Ostala sam sama sa bebom u naručju i tada 5o godišnjim sinom.. Izgubila sam rat sa sponzorušama koje su ga okupirale,padala sam u depresije i klonula duhom,ali deca su ta koja su me održavala na granici ponora!! Opstala sam zahvaljujući njima.Mogla bih Vam roman napisati o svemu.Sa 29 godina ostala sam sama sa dvoje muške dece bez igde ičega.Sud se odugovlačio kako to obično biva i jedva sam uspela da iskukam neku bednu alimentaciju,bez obzira što je on privatnik i dobro zarađuje u tom poslu koji smo zajedno razradili.. Danas posle 4 godine ja sam zaposlena,stariji sin ide u 2.razred,mlađi u vrtić.Oca viđaju svaki 2.vikend(sud odredio) Dotični živi život punim plućima i leti sa cveta na cvet.. Pokušava da dečiju ljubav kupi igračkama i video igricama(koje su kod njega) i ja se sad borim sa tom konkurencijom(novcem).. Ja sa ta koja je obeležena za čitav život a on? Pitam se koju on kaznu snosi?? koju cenu je platio zarad slobode??
Izvinjavam se ako sam nekog "udavila" svojim izlaganjem,ali mi je sada barem malo lakše  Smile
Veliki pozdrav svima Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Dubinom današnjeg pada merim visinu sutrašnje pobe

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 286
Zastava na najlepšem mestu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8310
ovde smo svi mi sa sličnim problemima pa sam zato je ova tema i otvorena da možemo da kažemo ono što ne smemo nigde jer moramo da glumimo jake žene i majke ovde ćeš naći i razumevanje i podršku od svih nas nadam se ali z asebe znam sigurno da hoćeš kao što Davidovac lepo napisa hrabro  glavu gore ima još normalnih muškaraca predlažem dsa ova rečenica bude naš moto za dalje
Hvala ti što si podelila priču sa nama i mi smo u tebe pa makar i putem ovog foruma
IP sačuvana
social share
Zajedno gradimo svet u kome se nijedna misao neće izgubiti i u kome se pamti samo najlepše. Zato gde god da si zatvori oči otvori srce i znaj da te volim
"Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne
[b][/b]
Neznanje je majka drskosti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ko kaze lako. Zivela sam 20 godina uz stalna ponizenja i maltretiranja. Moje dete ima 20 godina i posle fizickog maltretiranja je sama, mesto mene podnela tuzbu za rastavu braka.Volela bi da nije bilo tako i da mi je ljubav bila uzvracena ali neki ljudi jednostavno nisu sposobni da pruze ljubav i smatraju da je zena nize bice. To ne znaci da treba da prestanem da verujem u ljude i da zalim sama sebe. Gubitnik nije onaj ko padne na dno i ponovo ustane nego onaj ko ostane da lezi. Moja cerka je zrela osoba, i previse sazrela uz sve to, vidja oca jer bez obzira on joj je otac, ali isti tako jasno sagledava cinjenice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 286
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8310
hrabrao glavu gore ima još normalnih muškaraca!Šta misliš kakav bi ti život bio da se to uradila 2 ili3 godine vašeg braka
IP sačuvana
social share
Zajedno gradimo svet u kome se nijedna misao neće izgubiti i u kome se pamti samo najlepše. Zato gde god da si zatvori oči otvori srce i znaj da te volim
"Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne
[b][/b]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 286
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8310
imqa li još nekoga ko je raspoložen da ispriča svoju priču?
IP sačuvana
social share
[b][/b]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Kao list na vetru....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Bolje je dobar razvod, nego los brak.
Postujem ljude koji se odluce da prekinu celokupnu saradu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Evo me opet. Imam puno obaveza pa ne nalazim se cesto na forumu. A i sada samo da bih bar prisustvom bila podrska nekome kome je potrebna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko do sada nije poludeo,taj stvarno nije normalan

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2774
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
auuuuuuuu..ima tu mnogo da se priča...
jedno je sigurno a to je da supružnici moraju biti prijatelji pod jedan a pod dva u mom slučaju mnogo priče o svemu iz dana u dan...tako da ne može doći nikada do nerazumevanja...
IP sačuvana
social share

...ako poveruješ da znaš,onda ćeš na kraju zaista znati...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 286
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8310
и на моју помоћ и подршку све можеде да рачунате увек а и на неки користан савет сви смо ту где смо и добро је
IP sačuvana
social share
[b][/b]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.