Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: RAZRWIRE - naočare i bluetooth slušalica  (Pročitano 1216 puta)
13. Apr 2006, 17:28:18
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1487
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0a1

Absolute freedom
Take RAZRWIRE™ anywhere. It works up to 33 feet away from your cell phone, so you’ll have the convenience of hands-free communication with no wires to get in the way

Patented Oakley optics
RAZRWIRE™ features patented XYZ Optics®, an innovation that maximizes clarity at all angles of vision. The optically pure Plutonit® lenses improve impact protection while filtering out 100% of all UV, not just UVA and UVB.

Handle calls easily
A ring tone in your ear tells you when a call is coming in, so you can turn off your phone ringer and avoid disturbing others. Just press the multifunction button on RAZRWIRE™ to answer the call instantly.

Control at your fingertips
RAZRWIRE™lets you access an array of advanced cell phone features with just three buttons. You can also adjust volume quickly and easily.

Comfort and convenience
Forget about hooking things on your ear or accidentally pulling off a headset with a tangled cord. RAZRWIRE™ eliminates the inconvenience of conventional headsets that force you to remove your eyewear. And for comfort, the O-Luminum frame is 40% lighter than pure titanium.

Long battery life
RAZRWIRE™ gives you up to 6 hours* of continuous talk time. Standby time is up to 100 hours, thanks to technology that minimizes power usage while keeping RAZRWIRE™ ready to answer any call that comes in.

Easy recharging
A quick charge of 1.5 hours provides 80% capacity, and a full charge takes only 2.5 hours. Recharging can be done with the included Wall Charger or, with an optional cable, through the USB port of your computer.

Compatibility
RAZRWIRE™ supports Bluetooth 1.2 and 1.1, and works with the Bluetooth Headset profile and the Bluetooth Handsfree profile. That means it’s compatible with most Bluetooth-enabled cell phones and many other Bluetooth devices

Po meni je ovo nepotrebno. Još košta 250 dolara. Za te pare možeš da uzmeš kakve hoćeš naočare i odličnu bluetooth slušalicu. Ali kome je stalo da ima nešto po čemu bi se razlikovao od drugih, neka slobodno baci pare. Ja znam da ja i da imam ne bih!
Smile

Evo još par slika:

(01. May 2007, 10:48:45)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Celav sam pa sta ?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 154
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson p910i
Kakvo smece.... u toliko kuciste su mogli ugraditi komplet telefon.....
IP sačuvana
social share
Celav sam pa sta ?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Ja celo vreme čitam ovu temu i ne mogu da ukapiram da se radi o običnim cvikerima na čijem su ramu nalemljene bluetooth hands-free sluške, i to sve za "tričavih" 250 dolara?!?
Koja li je idiotska moždana ćelija došla na ovako sumanuti ideju da nekoj levoj firmi poboljša prodaju tamo nekih cvidza za sunašce sa idiotskom prevazidjenom reklamom(100% of all UV, not just UVA and UVB) i usput uvali i tamo neku bezzičnu slušalicu "kao deo nošnje" za debelu lovu?!?
Luksuz, kič i ništa više!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
Ma bre bolesni ljudi jos malo pa ce da smisle biciklo na raketni pogon Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Celav sam pa sta ?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 154
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson p910i
@Cigla

Pa Oakley i nije bas 'tamo neka leva firma' ali sa ostalim se slazem ..... Cvike su dobre samo ova 'izraslina' sa lijeve strane je bezveze....
« Poslednja izmena: 14. Apr 2006, 10:31:50 od Djole501 »
IP sačuvana
social share
Celav sam pa sta ?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1487
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0a1
Pa ta izraslina je i poenta cele ove priče! Smile Ne znam kako su uošte mislili da će na ovome da zarade neke pare! Ovo je jedna glupost i ništa više!
Ja otvorio ovu temu da svi vide za kakve nas budale smatraju! Onome ko uopšte planira da kupi ovo samo mogu da kažem.... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Serbian By Nature

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 359
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N95 8Go
Moze naocare ali bez slusalice...bas su fuj  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 550
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Pa i niste bas u pravu. Kvalitetne i original naocare kostaju oko 150-200e (pa navise) + ~80e za bluetooth headset ...
IP sačuvana
social share
Volim i postojim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1487
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0a1
Pa i niste bas u pravu. Kvalitetne i original naocare kostaju oko 150-200e (pa navise) + ~80e za bluetooth headset ...
Ima dobrih naočara i za manje pare! A svejedno ti možeš da ih biraš, o ovde ne.
Bolje da su stavili samo ovu bluetooth slušalicu, pa kome se sviđa nek je kači na svoje cvidže!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Jeb***, cvikeri za sunašce 200€ i više! Smile Smile Ljudi moji, pa toliko bre u moje vreme nisu koštale ni Ray-Ban cvidze, koje odišu kvalitetom još od 1937 godine, majku mu!!! Ako Ray-ban cvikeri nisu kvalitet, onda stvarno.... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.