Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Razotkrivanje tela u Beogradu od 23. oktobra  (Pročitano 3554 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia 070
mob
Samsung 
Slažem se za uzrast 13-14 (7 razred).
Što se fetusa tiče, ne znam nekako mi je neprijatno. Sećam se  da mi se prevrnuo stomak kad mi je brat pokazao slike novorođenčeta sa vežbi iz anatomije.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.43
mob
Samsung GT-S7580
Па да, добро, није за свакога, само не видим разлог да неки изложбу зову 'сатанском', а звали су је. Smiley

Као да их неко па тера да иду.
« Poslednja izmena: 08. Apr 2013, 17:51:20 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Ipak mislim da ovo nije za sve uzraste. Decu ne treba voditi.
Što se same izložbe tiče, nemam ništa protiv, poučno, naročito za one kojima je to struka. Ja lično nebih otišao, mislim da nemam stomak za mrtve fetuse i bebe.

Kada sam bila na izlozbi, videla sam roditelje sa detetom od jedno 8-9 godina...
Fino su mu objasnjavali telo... i nije ih bilo blam iako se na par eksponata i te kako vidi penis... onako.. prepariran...

Taj deo sa fetusima je izdvojen ... i pise upozorenje... Ko ne zeli da vidi, ne mora.. samo zaobidje...
Doduse, jedan lik je opusteno usao i slikao svaki... nije neko od koga bi tako nesto ocekivao, vise kravatica, odelce i rad u banci... Smile
Ja sam isla iza njega i komentarisla da je nekrofilski pedofil, ali dobro.. ja sam i onako lajava... Smile

Nego, jedino sto je zanimljivo je, tj. to su dve stvari:
a) ljudi su masovno mljackali... ono... potpuno nesvesno... neki su i komentarisali gluteus - mmmm, snicla.. valjda kada si okruzen tolikom kolicinom mesa, proradi ti instinkt... i to je zivi dokaz da su one teorije da su ljudi po prirodi biljojedi... sranje... Ljudi su mesozderi...  Smile

b) bez obzira sto je sve to ...preparirano... oseti se onaj... kako da kazem.. specifican miris mesa... Smiley Nije napadan i ne oseti svako... ali...

Jedina moja zamerka je sto nije dovoljno mesta posveceno uhu i oku, jer je to nesto sto bi mene zanimalo... ali imate citav kardiovaskularni sistem i digestivni sistem na izvolte... da... i citavu prostoriju za nervni sistem, sto je meni bilo smor...

Tako da, ako neko zeli da pogleda... moja topla (nekanibalisticka) preporuka...  Smile

« Poslednja izmena: 08. Apr 2013, 18:00:46 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43
mob
Samsung 111111
Izlozba je glupa kao noć.

Po meni je izlozba degutantna.Mada svako ko me je interesantna trebao bi da vidi.

Inace me nervira ali izludjuje pojam da se vode deca.
Prvo izlozba nije za ljude sa slabim stomakom.
Drugo,deca sama ne mogu da odluce da li zele da vide ili ne.Jer nemaju pojima o cemu se radi,pa samim tim i da zele da vide..to nije pri njihovoj cistoj svesti.

Izgovor da ljudi idu zbog obrazovanja je tek glup kao kurac.
Jer poprilicno nista ne mogu da nauce,niti to sto vide mogu na bilo koji nacin upotrebe u realnom zivotu,niti ce nesto vise da znaju nakon gledanja te izlozbe.
Istina je da ljudi idu jedino zbog avanturizma.

Inace mogu i kola da rasklope u delove do srafa i to gledaju mesec dana.Niti ce znati nakon toga da popravljaju auto niti znati na koji nacin to tacno funkcionise.A kamoli slozen ljudski organizam kao celina.

Jedino bi mozda medicinari to mogli da gledaju,kao neka vrsta prakticne ekskurzije.
« Poslednja izmena: 08. Apr 2013, 18:04:10 od jasikasi »
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Pa, jesi li bio... cim tvrdis da je glupa? Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43
mob
Samsung 111111
Jel moram sve da vidim da bih tvrdio da li je glupo ili nije ?
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
U ovom slucaju, da... Smiley

Mada, po tvojoj reakciji, ti nisi ciljna grupa... tako da tvoj stav u principu i nije vazan Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.43
mob
Samsung GT-S7580
Citat
Izgovor da ljudi idu zbog obrazovanja je tek glup kao kurac.
Jer poprilicno nista ne mogu da nauce,niti to sto vide mogu na bilo koji nacin upotrebe u realnom zivotu,niti ce nesto vise da znaju nakon gledanja te izlozbe.

Мислим да би свако посетио изложбу ко у школи има анатомију или чак биологију.
Без књиге се не може ништа научити, али је одлично имати слику, јер и без ње опет ништа. Наравно да је узбудљивије гледати прави леш, него листати атлас.

Додуше, моја професорка је била, каже да је једино ново видела крвне судове и нерве, пошто се то сецирањем леша на факултету не види. Smiley

IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43
mob
Samsung 111111
Dobro ne sporim ja,da ja nisam od onih na koje su organizatori racunali da ce da dodji da vide.

Ali ja realno ne vidim gde gresim da ljudi koji idu tamo idu zbog neke vrste avanture ?!
I da obrazovanje nema ama bas nikakve veze sa ljudima koji idu tamo.
Ili gresim ?
Kad sam rekao da je izlozba glupa.To je moje licne vidjenje.Sama degutantnost izlozbe mene tera da to pomislim,a da ne moram da vidim.
Citat
Tu su čak i fetusi preminulih beba, piše portal "Domino".

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43
mob
Samsung 111111
Citat
Наравно да је узбудљивије гледати прави леш, него листати атлас.

To je ono o cemu ja pricam..Uzbudjenje i stvarna zainteresovanost zbog znanja..Mozda idu zajedno,ali u ovom slucaju idi odvojeno.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.