Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dragi, nisam ti sve rekla  (Pročitano 314 puta)
14. Maj 2005, 02:58:56
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Dragi, nisam ti sve rekla

Da bi se dopali novom dečku, devojke i žene često "šminkaju" detalje iz svog života. Tu su najpre godine, potom deca... sve do dana kad karte treba staviti na sto.

Laž broj 1: Godište
"Imala sam 20 godina, a on 34. Govorila sam mu da imam 26. Želela sam da me shvati ozbiljno", iskustva su nekih devojaka. Kasnije se, naravno, dešava da se i smanjuje po koja godina čisto da to mlađeg tipa odmah ne bi obeshrabrilo.

Priznanje: "Rekla sam mu istinu jedne večeri kad smo večerali sa njegovim prijateljima i kad sam osetila da mi tu nije mesto. Uzvratio mi je da je počeo u sve da sumnja jer sam ga slagala i da će me ostaviti.
Objašnjenje: Umesto da se odlučimo za partnera pred kojim ništa ne moramo da krijemo, mi sebe dovodimo u situaciju u kojoj treba da lažemo i koja nas neminovno tera u poraz.

Laž broj 2:Seksualni život
"Pre nego što sam ga srela, nisam imala dečka godinu dana. Da me ne bi smatrao za paćenicu, rekla sam mu da se moja poslednja ljubavna priča završila pre dva meseca."

Priznanje : "Kad smo se bolje upoznali, odlučila sam da mu kažem istinu. Za njega, to je bilo potpuno beznačajno".
Objašnjenje: Normalno je da pokušavamo sebi da dajemo veću vrednost tako što ćemo sakrivati nedostatke. Zavođenje je igra, a ne stvarnost. Kad smatramo da smo ga zaveli, možemo da se otkrijemo.

Laž broj 3: Porodica
Biti samohrana majka sigurno nije adut koji će ga privući. "Želela sam da to s njim duže potraje i da bude lepo. Mislila sam da ima vremena i da ću mu kasnije reći za kćerku.

Priznanje : "Posle intenzivne nedelje viđanja, izvukla sam njenu sliku. Bio je iznenađen, ali ne i besan. Proveli smo vikend utroje i onda je shvatio u šta se upušta. Ostavio me je brzo potom.
Objašnjenje: To što ste majka neodvojivi je deo vas i ukoliko to krijete, znači da stanje stvari niste prihvatili i da ga smatrate problematičnim.

Naravno da ne lažu samo žene. Muškarci to rade mnogo nonšalantnije i lakše im je da ih prikriju. Ipak, treba se kloniti i sitnih, bezazlenih laži, jer kad ih jednom partner otkrije, ili mu je vi priznate, gotovo sigurno počinje da sumnja i da ste i u drugim stvarima neiskreni.
Priredila M. Bjelovuk
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.