Imam Siemens M35i ,prethodna verzija softvera je bila V.18 ,fleshovan je sa manje vise uspeha i problema na verziju V.20 ,ali mi djavo neda mira i ja pokusam flesh na V.21 L04 zbog hrvatskog jezika i telefon vise nece ni da bekne (ne moze da se upali ) probam da vratim flesh od V.18 (kako sam vec cuo kobna greska) i sada sam se zakopao a vi mi racite da li je za sva vremena ili ne,svaki savet mi je dobro dosao.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pricali smo vec preko mail-a, a posto sam mu rekao da od toga otprilike nema nista , kao sto i sam znas, poslao sam ga jos na forum mislivsi da mozda neko ima neke nove informacije, pri cemu sam u startu iao dozu rezerve prema tome ali nista ga nekosta da proba.
Ne mogu da verujem da je proradio posle petsto pokusaja fleshovanja V.18 L04 , pa posle v.21 L04 ,na kraju vise nisam znao sta da radim sa njim pa sam ponovo vratio flash od V.20 L01 i probam da upalim telefon (po ko zna koji put) telefon se upali bez ikakvih problema i to ne trazeci otkljucavanje za tu verziju softvera KAKO NEMAM POJMA ali nije ni bitno sve dok radi, posle tolikih resetovanja i svega ponovo je ostao i stari operator logo koji pre svega ubacen KAKO, takodje nije bitno telefon sada radi softver V.20 bez hrvatskog jezika ALI JEBO HRVATSKI JEZIK NEPADA MI NAPAMET VISE DA POKUSAM DA GA UBACIM.Hvala puno coveku po imenu Milan Dragisic koji mi je davao nesebicne savete oko svega i svima ostalima koji su me kontaktirali,pozdrav svima.
Pa NEMOGU DA VERUJEM ovo sto sam upravo procitao 8O
Da li si ti uopste SVESTAN koliko si imao srece?
Ako je ovo sto si rekao tacno , a nevidim zasto bi lagao onda si ti verovatno jedan od najsrecnijih ljudi na svetu
Tacno se zna sta se desava ako se bilo koja verizja posle v17 snima a ako je ta verzija niza od postojece. Desava se to da se telefon totalno unistava i da nema sanse da se vise nikako povrati.
Ti si to ocigledno uspeo i ja ti na tome cestitam :wink:
Ako mene pitas kako si to uspeo onda ja stvarno neznam i samo mogu da ti savetujem da ovo shvatis kao NAJOZBILJNIJE upozorenje i neigras se vise takvim stvarima.
Neznam koliko ti je pametno da posle svega ovoga ubacujes hrvatski jezik ali ako ti je to bas bitno onda to mozes uraditi na mnogo prostiji i manje opasan nacin po telefon. Mozes uraditi to tako sto ces skinuti negde program po imenu MARTECH. Ja cu ti ako hoces dati hrvatski bin file koji ti je neophodan da bi ubacio hrvatski u telefon i sve sto treba da uradis je da pritisnes dugme write language, izaberes hrvatski, program odradi svoje za par sekundi i to je sve gotovo za par sekundi bez ikakvih menjanja flash-a i slicnog.
Takodje da te ODMAH UPOZORIM da ti nikako iako MARTECH podrzava flash-ovanje telefona i ono izgleda vrlo prosto, NIKAKO neflashujes telefon preko njega jer postoji OGROMAN broj ljudi koji su tako manje ili vise sjebali telefon.
Hvala na lepim recima upucenim Milanu Dragisicu iliti Bad Habbit-u iliti mojoj malenkosti
Ne treba nista da brines neda vise necu da se petljam sa tim fleshom nego sam sve programe i fleshove zbriso sa lica zemlje tj. mog hard diska ,a za taj hrvatski bin, ne znam ni sam bolje vise nista da ne petljam kako nas narod kaze NARANI SVINJE i NE PRCKAJ GI MNOGO.Jos jednom hvala.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!