Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Mario Kasun, hrvatski centar, o selidbi u Beograd  (Pročitano 295 puta)
29. Jul 2005, 03:07:16
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Mario Kasun, hrvatski centar, o selidbi u Beograd
Došao bih u Zvezdu za 800.000$

Hrvatski reprezentativac, Mario Kasun, košarkaš Orlando Medžika u Crvenoj zvezdi? Ova informacija je osvanula u nekoliko beogradskih listova, a 213 cm visoki Slavonac, rođen pre 25 godina u Vinkovcima, juče je priznao da je zatečen ovakvom informacijom.

- Ma, to nema blage veze sa istinom. Smešno mi je. Ne znam odakle sad to, ceo dan me zovu novinari, raspituju se o mogućnosti da zaista zaigram u Crvenoj zvezdi. Ne verujem da me je moj menadžer uvrstio na listu potencijalnih pojačanja beogradskog kluba, pa ja imam zagarantovan ugovor sa Orlandom, na dve sezone u visini od 720.000 dolara. Baš zbog toga sve to nema smisla - kaže Mario Kasun koji se trenutno odmara u hrvatskim Delnicama.

Na pomen da je ovaj transfer zaista moguć jer postoje indicije da je Kasun srpskog porekla, dobijamo direktan odgovor:

- Majčino devojačko prezime je Sonboćanec, a otac mi je Slavonac iz Vinkovaca. Možda je do zabune došlo još kada sam kao igrač Kelna na meču protiv Refleksa u Železniku jedini ja od trojice Hrvata, a igrali su još Papić i Maras, dobio aplauz publike. Spiker u dvorani je pročitao: Milorad Kasun! Možda u Srbiji zaista ima dosta ljudi s prezimenom Kasun.

I pored svega, Kasun ne odbacuje mogućnost da jednog dana zaigra u Crvenoj zvezdi:

- Verujem da ne bih imao problema sa prilagođavanjem na novu sredinu. Beograd je lep grad, tamo imam odličnog prijatelja Dušana Miličića koji sada igra košarku u Brazilu, a svojevremeno smo se družili na jednom američkom koledžu. Srpska liga je izuzetno jaka, a ne verujem da bi me „delije“ napale ako bih se odlučio za Zvezdu, valjda bi tada bili na istom zadatku, na istoj strani. Istina, nikad ne znaš kako bi navijači reagovali, stoga bih sa sobom poveo dva telohranitelja. Za svaki slučaj. O nekoj eventualnoj ponudi Zvezde bih zaista razmišljao ukoliko bi mi bilo ponuđeno više novca nego što dobijam u NBA ligi. Dakle, moja cena je - 800.000 dolara po sezoni! A, znam da crveno-beli nemaju toliko novca. Nisam od onih tipova koji bi zauzeli ekstremni stav - nikad ne bih došao da igram u Srbiju - zaključuje Mario Kasun koji se nalazi na listi od 16 potencijalnih reprezentativaca Hrvatske koji će sredinom septembra doći u Podgoricu da se kroz kvalifikacije domognu završnog turnira EP u Beogradu.
D. J. Bužić

(02. May 2007, 21:39:15)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.