Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Razgovori "drumske mafije", mafija u vrhu DSS-a  (Pročitano 5522 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
MyIE 2
mob
SonyEricsson W 550i
Heheheh,Velja i ekipa....On im je rekao da samo malo kraduckaju.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 
Skandalozno: Transkripti razgovora "drumske mafije"
VELJA ZNAO ZA MAFIJU?!

Objavljujemo transkripte prisluškivanih razgovora šefa "drumske mafije" Miloša Nedeljkovića, koji dokazuju da je ministar Velimir Ilić znao za milionsku pljačku putarina

VELJO, BATO, pazi šta pričaš... BIA prisluškivala i razgovore Branka Jocića, direktora „Puteva“

Transkripti prisluškivanih razgovora pripadnika "drumske mafije" koji tokom suđenja treba da budu emitovani u Specijalnom sudu dokazuju da je ministar Velimir Ilić odobravao milionsku krađu putarina!!!

Jocić: Lažete!

Aktuelni direktor "Puteva Srbije" Branko Jocić demantovao je za B92 postojanje ovakvih transkripata.
- Ne, lažete, kao i sve do sada što ste lagali. Nikada sa Milošem Nedeljkovićem nisam pričao - rekao je Branko Jocić.

Iz razgovora Miloša Nedeljkovića, bivšeg finansijskog direktora "Puteva Srbije", sa Brankom Jocićem, generalnim direktorom ove firme, i još nekolicinom kolega očigledno je, naime, da je ministar Ilić mafijašima davao uputstva kako da se ponašaju i obaveštavao ih o tome kako napreduje policijska istraga!

Zasad nije izvesno kada će ovi transkripti biti emitovani u sudu, jer odbrana okrivljenih traži njihovo izuzeće iz postupka, pošto "lica koja se u njima pominju nisu predmet istrage". Advokat odbrane Dragoljub Đorđević potvrđuje da su ovi transkripti "apsolutno autentični", ali napominje da bi oni trebalo da budu predmet nove istrage.

Velimir Ilić: Nameštaljka!

Ministar Velimir Ilić juče je izjavio da nikada nije imao ništa sa "drumskom mafijom":
- Sto puta sam rekao i opet ponavljam, nemam ništa, niti sam ikada imao išta sa tim mafijašima! Pa, Vlada u kojoj sam ja bio ministar je njih pohapsila i oterala u zatvor. I sad, posle svega, ja mafijaš?! Kao, pričaju ljudi?! Pa, ljudi pričaju svašta preko telefona! Nemam ja šta da krijem, stojim na raspolaganju nadležnima da ispitaju sve sumnje koje se pojavljuju. Sve je to čista laž i nameštaljka! - poručio je Ilić.

Generalni direktor "Puteva Srbije" Branko Jocić, pak, tvrdi da su ovi transkripti lažni, ali ne ume da odgovori na pitanje kako je moguće da su lažni transkripti uvršteni među validne sudske dokaze.

Press prenosi deo transkripata razgovora bivšeg finansijskog direktora Miloša Nedeljkovića, šefa "drumske mafije", koji se trenutno nalazi u bekstvu, sa kolegama umešanim u malverzacije. Radi boljeg razumevanja, treba znati da su neposredno pre ovih razgovora mafijaši dobili informaciju da policija istražuje njihove aktivnosti zbog čega su se dobrano uspaničili.

15.11.2005.
Vreme: 9.51

Dragojlović (Milojko Dragojlović, šef Odeljenje za naplatu putarine u "Putevima"): Kaže magarac da su bile, ovaj, velike malverzacije u naplati putarine i zloupotrebe i da je on kompletan predmet predao Javnoj bezbednosti i da je neko to zataškao (Dragojlović misli na bivšeg šefa tajne policije Gorana Petrovića, koji je tih dana u banjalučkim "Nezavisnim novinama" prozvao "drumsku mafiju", prim ur.)...
M. Nedeljković (zamenik direktora "Puteva"): Nek' baljezga, kaži mu, ja bih, mislim, šta me briga ko šta priča, razumeš...
Dragojlović: Samo sam hteo da ti kažem da nas spominje čovek...
M. Nedeljković: Budala, bre. 'Ajde.

LDP traži ostavku Koštunice!

Lider LDP-a Čedomir Jovanović zatražio je da premijer Vojislav Koštunica podnese ostavku, jer su "transkripti telefonskih razgovora vezani za proces protiv 'drumske mafije' jasan dokaz korumpiranosti njegove vlade".
- Potvrđuju se navodi da je ministar Velimir Ilić zapravo deo organizovanog kriminalnog udruženja nazvanog "drumska mafija". Činjenica da pored čvrstih indicija o umešanosti istragom nisu obuhvaćeni on i njegov saradnik Branko Jocić jasno ukazuje na mešanje izvršne vlasti u rad sudstva - kaže Jovanović.

15. 11. 2005.
Vreme: 21.14

Drinjaković (Dušan Drinjaković, pomoćnik generalnog direktora "Puteva", bliski rođak Velimira Ilića): Sad me zvao Veljo, pa reko'...
M. Nedeljković: Šta kaže Veljo?
Drinjaković: Rek'o Veljo da se smirimo, da ništa ne dižemo frku, danas su oni imali vanrednu sednicu Vlade, znaš...
M. Nedeljković: Dobro.
Drinjaković: Njemu je Jočić rekao, ovaj ministar policije, ne jure nas, jure Čumeta... Znači, rek'o je da ništa mi, normalno radimo i sve...

15. 11. 2005.
Vreme: 21.14

M. Nedeljković: E, vidi, sad mi se javio Velja.
Jocić: Da?
M. Nedeljković: I rekao da ovo nije protiv nas, nego protiv nekih drugih ljudi, znaš... I da samo budemo mirni i da ćutimo, znaš... Kazao je: "Samo budite mirni i nema nikakvih problema protiv vas".
B. Jocić: Da, da.

26. 11. 2005.
Vreme: 9.28

M. Nedeljković: Kaže, 150 agenata je bilo uključeno, kao, sve su oni bili pohvatali, oni jedači k....a i odjednom je sve prestalo i ništa se... I šta će da rade oni?... Sve to priča na televiziji, bre!... Zar ja da im brišem suze po celom putu, bato?
Gvozdenović (Kontrolor naplate putarine): Dobro je, dobro je, ćuti... Reklama za "paloma"! (smeh)
M. Nedeljković: U p.... m...., tol'ko ih nije bilo ni protiv ustaša, majku mu!
www.pressonline.co.yu
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 
Ilić: Branko Jocić nije umešan u aferu drumska mafija

Ministar infrastrukture Velimir Ilić izjavio je da direktor preduzeća "Putevi Srbije" Branko Jocić nije umešan u aferu "drumska mafija", odnosno u pronevere na putnim naplatnim rampama.

Povodom objavljivanja transkripata razgovora pojedinih članova te kriminalne grupe ali i ljudi koji nisu na optužnici, Ilić je za "Večernje novosti" kazao da je znao da se sprema akcija hapšenja u "Putevima Srbije" i da ga je policija obavestila da Jocić nije umešan.

"Rekao sam Jociću da će biti problema, da će biti hapšenja, da radi svoj posao normalno jer preduzeće mora da funkcioniše", kazao je on.

Prema njegovim rečima, Jociću je ukazao da se ne diže panika, da se ništa ne komentariše i ne pravi pometnja, jer se tada radilo na velikim projektima.

Ilić je naglasio da je direktoru "Puteva Srbije" naložio da se ne meša u posao policije i da je zahtevao da rukodstvo firme najnormalnije obavlja tekuće poslove kako se ne bi širila panika među izvođačima i kako niko spolja ne bi primetio da se bilo šta događa u preduzeću.

"I uspeli smo da sačuvamo preduzeće i zavšimo poslove na obnovi i izgradnji saobraćajnica koji su bili planirani. A ko je od njih koga zvrckao telefonom ne znam. Direktor je možda o akciji policije obavestio svoje saradnike, zaista ne znam", kazao je Ilić.

Transkripti razgovora koje je BIA prisluškivala godinu dana objavljeni su na televiziji B92, a pravni zastupnik "Puteva Srbije" Borivoje Borović podneo je tužbu protiv novinara te televizije zbog odavanja službene tajne.
www.pressonline.co.yu
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Nestao CD sa malverzacijama drumske mafije
Autor: U. Piper | 28.10.2008. - 05:00

BEOGRAD - Snimak malverzacija na autoputu, koji je trebalo da bude emitovan kao krunski dokaz na suđenju pripadnicima drumske mafije, nestao je iz sudske dokumentacije i istragu o tom nestanku sada vodi Prvo opštinsko tužilaštvo.

„Blicu” je u Specijalnom sudu rečeno da je CD sa snimkom nestao nakon što je upućen Prirodno-matematičkom fakultetu na veštačenje.
- Radnik JP „Putevi Srbije” svojom kamerom je snimao malverzacije s putarinama. Kada je počelo suđenje, CD je poslat na veštačenje PMF-u da bi se dobila potvrda da nije montiran. Međutim, kada je trebalo da nam vrate disk, mi ga nismo dobili nazad - kaže sagovornik našeg lista.
Prema njegovim rečima, PMF je obavestio Specijalni sud da su po kuriru poslali CD.
- Kurir je rekao da je CD odneo na pisarnicu Palate pravde jer je tako pisalo na omotnici, ali na Fakultetu su rekli da su napisali da se CD vrati u Ustaničku u Specijalni sud - ističe izvor „Blica”. Nakon provera u Palati pravde, ustanovljeno je da se disk tu ne nalazi, pa je predsednik sudskog veća koje sudi pripadnicima drumske mafije Vladimir Vučinić predao Prvom tužilaštvu predmet da bi se ustanovilo kako je CD nestao.
Na sreću, bivši radnik JP „Putevi Srbije” koji je snimio malverzacije napravio je i kopiju CD-a.
Pripadnici drumske mafije se terete da su malverzacijama sa platnim karticama kod naplate drumarine oštetili državu za 6,5 miliona evra.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia E
Zasto me to ne cudi, znam ja dvojicu "putara" obojica iz Nisa(ako treba mogu da dam imena prezimena adrese i imovinsko stanje) jedan je uhapsen jer je oznacen za vodju a drugome ne fali dlaka sa glave iako ne znaju sta imaju. kuce, vikendice, stanove, lokale, kockarnice, automobile i plus ovako... Smile

Ovaj sto je u zatvoru skopio je izgleda neki deal sa vlastima da mu ne diraju kucu i imovonu a on da propeva tako da ni njemu nece faliti dlaka sa glave, to je ta zemlja u kojoj zivimo. Smile
RICO zakon je potreba u ovoj zemlji, Smile to je zakon koji se primenjuje u Americi u slucajevima ucena, reketiranja, iznudjivanja, preivrednog kriminala, utaje poreza, po tom zakonu pored robije okrivljenom se oduzima sva imovina stecena u nelegalnim poslovima koja se prodaje na dobos a te pare idu u drzavnu kasu za policiju za decu za bolnice za skolstvo i za sve ostalo sto treba....
Pa samo od njih su mogli, od "putara", na taj nacin da napune budzet! ali ajd sad vrana vrani ne vadi oci! Smile
« Poslednja izmena: 28. Okt 2008, 11:27:44 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.343 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.