Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 08:59:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ratković: Crnogorski turizam pred krahom  (Pročitano 5018 puta)
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung XYZ1004
A zasto bi ja to tebi ili bilo kome drugom objasnjavao? Nema svrhe jer istu pricu ponavljate svake godine (copy paste). Uostalom ja svoje savjete naplacujem...

I kolko su ti platili ovi sto si ih savetovao da se okrenete "elitnom" turizmu i sjebao im turizam nacisto?...jel su ti trazili da im refundiras troskove?  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
previsoke cene u odnosu na kvalitet ponude
Ovo je hard core istina.Preteraše ga! Srbe gube i zbog zabrane unošenja namirnica btw. Što se stranaca tiče,
  Nemci vole jedno te isto uglavnom.Oni idu na mesta koja im se dopadaju iz godine u godinu i ako švaba reši da promeni mesto letovanja onda tu stvarno nešto ne valja. Imam rodbinu u Minhenu,znam ceo fazon.

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 
Kljucno je to sto je letovanje odlazak na odmor . A to znaci mir ako ga hoces , ludi provod ako ga hoces , i sve to za koliko toliko pristojnu cenu .

A Crna Gora je na zalost drzava koja nema ni dovoljno pijace vode , ni uredjeno odnosenje smeca , nema ni policiju kako treba , tamo moze da divlja svako kako hoce i gde hoce , pocev od divljanja kolima po magistrali , pa do divljanja raznih lokalnih mafijasa ili lokalnih planinaca koji jednom u mesec dana sidju sa planine na " svoje " more i smatraju da mogu da pod...... koga hoce . I onda imas situaciju da bilo gde da krenes kolima ili u obilazak javnim saobracajem ili turistickim busom zbog napaljenih ludaka koji su zamislili da  im je magistrala staza formule jedan , a da su svi oni buduci Aerton Sena , rizikujes glavu , odes u diskoteku da se provedes i rizikujes da ti neka budala smesti metak ili da ti neko izbije zube ili da ih ti izbijes nekom , odes na plazu gde od smeca ne mozes da postavis peskir nigde , kantu za smece trazis po plazi ili po setalistu tri sata , vratis se sa plaze , hoces da se istusiras , ono nema vode , doci ce uvece ako bog da i tako sedis dok te so jede ceo dan .

A za iste ili manje pare imas provod u Grckoj ili Turskoj gde nece niko da te uznemirava , gde su plaze ciste , gde si bezbedan gde god da podjes , gde imas provod na svakom cosku ako hoces i mirne lagune gde hoces , svi te kao gosta postuju i gledaju da ti ugode .

Bas me zanima gde ces da odes ?

Crnogorci moraju , kao i mi uostalom , da se promene iz korena , da promene navike iz korena , da promene nacin razmisljanja , i onda ce mozda postati ekskluzivna turisticka destinacija i mesto na koje ce ljudi zeleti da odu . Moraju da shvate da je gost svetinja , da on nije tu zbog njih , vec oni zbog njega . Ako gost nije ispostovan maksimalno , ako mu nisu pruzeni bezbednost i uslovi za normalan odmor i provod , a pri tome ga neko bije po dzepu gde god da se okrene , on ce otici negde drugde , jer za svoje pare on sam bira gde ce ici .

O tome da neko buduce goste vredja u startu time sto o njima prica kao o paradajz turistima , uvodi posebne takse , i tako dalje , prica kako ih ne zeli za goste , a potom ih ljubi u pozadinu da dodju kada vidi da mu sezona propada , o tome da i ne govorimo .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hoi Polloi

Zodijak
Pol
Poruke 573
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung D780
Samo jedna recenica kao komentar. Stvarno me zabole.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Pfff ja već tri godine nisam bio tamo, niti imam nameru. Ove godine, Kušadasi  Smile idem bre da se odmorim, osunčam i okupam kao čovek.

Ma kakav Kušadasi, burazeru.

Fetije, Oludeniz (plava laguna), raj na zemlji

IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung 
То је скупо доста.

А и Турци су ми гадни. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung Galaxy II
То је скупо доста.

Smile  to i ja mislio pa pogresio....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
То је скупо доста.

Nije skupo, Ja sam bio pretprošlo leto tamo, i izašlo me sa avionskim prevozom ~1200 evra za dve osobe, 10 dana u hotelu sa 3 zvezdice, all inclusive. Kad odbijem prevoz, bilo je oko 45€ po osobi.

Jedino što je moj hotel smešten u samim Fetijama, a ova plaža (Oludeniz) je izvan mesta, dugačka 15-ak kilometara, tako da smo morali da iznajmljujemo bicikle po 4 evra dan, po osobi. Dao sam skoro 100 evra za iznajmljivanje bicikala.  Smile

Super je bilo, jedino mi krivo, Ruskinja na kilo, a ja "pod kontrolom".  Smile  Mislim da je u Fetijama bilo 20 puta više Rusa (i Ruskinja) nego Turaka.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung 
Знам да је ранијих година Олудениз био за оне са прилично дубљим џепом. Smile

Хе, хе, ти би да развијаш словенску љубав, а 'вамо на форуму би шатро бежао од Руса што даље. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Знам да је ранијих година Олудениз био за оне са прилично дубљим џепом. Smile

Хе, хе, ти би да развијаш словенску љубав, а 'вамо на форуму би шатро бежао од Руса што даље. Smile Smile

Pa ja sam i tamo bežao od Rusa, a ne od Ruskinja.  Smile 

Znaš šta je u pitanju, ranije je Fetije imao u ponudi samo Kontiki i oni su šibali po ušima. Zadnjih godina razni naši turoperateri imaju slične aranžmane i naravno konkurencija čini svoje.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 08:59:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.105 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.