I vi svasta slusate u Srbiji, (Kandicka i ta kompanija). Ja ne znam kako se ta zena moze slobodno kretati ulicom. Kod nas, u RS-u, kad bi onako nesto pricao na TV-u ne bi smio izaci na ulicu.
mislis? odavno se nisam ovako nasmijao... jarane, natasa bi kod nas bila predsjednica
a to za slobu si 100% u pravu, svi pljuju po njemu a jedini je on imao muda reci da je dosta.
« Poslednja izmena: 29. Nov 2006, 09:52:38 od od rasssse »
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Sloba je ucinio vise nego sto bi ostali uradili, sad druga je stvar sto mu nisu dozvolili da rjesava probleme u svojoj kuci. Ko misli da bi post-slobina demokratsko-podanicka vlada ucinila nesto vise grdno se vara. Ja ne kazem da su njegove metode uvijek bile dobre ali namjere jesu. Bar je imao petlju da se obracuna sa njima umjesto da ocajnicki ponavlja "spremni smo im dati najsiru autonomiju" sto je uvertira za nove probleme.
kasno druze, sloba je kasno poceo obracun sa siptarima, njih je najkasnije '91 trebalo satrati sa lica zemlje.
« Poslednja izmena: 29. Nov 2006, 12:40:10 od twice »
onima koji bi da daju kosovo bih porucio da sagledaju bolje situaciju! danasnji dogadjaj svedoci da se na tome nece zavrsiti, jer asortiman nije dovoljno sirok bez juzne srbije! a tu gospodu pametnjakovice bih pitao kako bi srbija tek izgledala kada bi se srpski deo auto-puta zavrsavao na 20km od nisa! ali boli njih ku..., vazno je da se dobro zivi u beogradu!
Delimicno si u pravu. Teritorija jedne drzave je onolika koliko mozes , izmedju ostalog, da je cuvas i branis. Za dobar zivot u Beogradu, mozemo da diskutujemo. Ocigledno da jeste dobar, jer svi Vi koji ste dosli iz unutrasnjosti, zavrsite fax i ostanete u Beogradu. Vratite se lepo tamo, pa svojim znanjem pospesite razvoj Vase regije. Tako ce svima biti lakse i nama rodjenim beogradjanima i Vama koji ste dosli da izucite skole i vratite se tamo. Ovamo bi svi mi da branimo Kosovo, a 40% stanovnistva zivi u glavnom gradu.
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows 2000
Internet Explorer 6.0
HTC One
Posto se ova tema moze svrstati pod vec postojecu na Nacionalistickom forumu, glupo je razvodnjavati obe tema, i davati duple komentare. Diskusiju mozete nastaviti na temi Velika Albanija, mit ili realna opasnost
P.S. Izvinjavam se autoru teme, i molim ga da tekst iz prve poruke na ovoj temi postavi na gorenavedenu. Hvala.