Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 01:27:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Glasanje
Pitanje: Sta preferirate:
hip - hop
28.6%  (4)
metal
50%  (7)
oboje
21.4%  (3)
nijedno
0%  (0)
Ukupno glasova: 14
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rap vs Metal  (Pročitano 870 puta)
16. Avg 2007, 02:15:35
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
Da li je moguce da u Srbiji ima vise metalaca nego repera? Bar u mom gradu mi smo manjina, ima nas po jedan otprilike na svaka 2-3 metalca. Da li je ovakav slucaj inace u SR ili sta?
« Poslednja izmena: 16. Avg 2007, 02:55:59 od Gondor Knight »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ja licno poznajem vise ljudi koji preferiraju rep od metala, ali ne moze se povuci cista linija uvek. Znam par ljudi koji jako vole hip hop, ali i dalje ponekad slushaju Panteru, Metallicu, Iron Maiden... itd. Ili obrnuto. Takodje etikete su za klince koji jako zele samo da pripadaju negde.

Mogao bih da napravis poll, pa da vidimo koliko ime "metalaca" a koliko "repera" na forumu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
evo ja obozavam hardcore koji je u sustini pojednostavljeni,ali ubrzani,tezi i jaci vid heavy metala iskombinovan sa hip hopom!
ako se pogledaju datumi,ono kao godine ispostavlja se da je hardcore nastao iz heavy metala,punk-a i hip hopa,pomesano i pojacano,a onda da se iz njega rodio thrash metal i sve sto mi danas znamo kao nu metal
mislim da je to svrstavanje uzaludno..svako voli nesto svoje i malo je onih koji ce se zakleto zakucati samo u jedan pravac,jer cak i takvi vole da cuju nesto drugo sa vremena na vreme.mozda je pravo pitanje: ima li u SRB vise onih koji preferiraju metal od hip hopa?
a kada sve sagledas u SRB imas mnogo vise hip hop bendova/likova koji su u mainstreamu
imas bad copy,ajzaka,marcela,skaba,BS,grua,vip,cya itd,a od metalaca u mainstreamu imas ritam nereda,eyesburn i jos 5-6 bendova maximalno.ima ih puno oli su uglavnom underground ili demo.zar bi bilo toliko hip hop mainstream likova da je vise onih zadrtih metalaca?
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 270
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
ja lichno smatram da ova tema zasluzhuje LOCK, zar je bitno koga vishe ima? vazhno je da najmanje bude poklonika GRANDA i to je to
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

dzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 106
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Alcatel 
rap rules !
IP sačuvana
social share
Pita Perica uciteljicu:
- "Smije li se uciteljici reci krava?"
- "Ne smije perice,to ni slucajno!"
- "A smije li se kravi reci uciteljica?"
- "To smije."
- "Doviljenja UCITELJICE!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

I'am the man who walks alone...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 612
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
meni vise odgovara metal(heavy, trash, progresive a ne death, black i te vrste), tj. hip-hop mi ne lezi, ne vidim smisao i sta je u tome umjetnost?
IP sačuvana
social share
uklonise mi potpis, kazu predug Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 01:27:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.347 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.