Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 20:51:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rap (strani) preporuka  (Pročitano 578825 puta)
Zvezda u usponu

Vivent les pétasses!!!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1336
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Sta mislite da li je 2pac ziv i da li je ona slika sa autopsije lazna.....ja licno mislim je 99% mrtav
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Qtek 小米
Da Luniz - I Got 5 On It

Otprilike '95 godina, semplovana stvar od Miles Davis-a Doo Bop Song sa istoimenog Albuma (za neupućene čovek je bio jedno od najvećih imena džez trube, album poslednji u karijeri, objavljen posthumno, a sa njim učestvovala još dva repera/producenta zaboravio imena, a mrzi me da tražim disk) a za koju su pored svirke Miles Davisa-a korišćeni semplovi pesme Summer Madness od Cool&The Gang iz ranih sedamdesetih.

Pored Miles-a još nekoliko velikana džeza je rap navodilo kao jako interesantnu pojavu u muzici i prilično često može da se nađe kvalitetna saradnja između repera i džezera, najbolji primer Guru poznat i kao Gangstarr.

Mrzi me više da pišem, odo' na pivo.
Или ће бити пре
http://youtube.com/watch?v=0e7dzo6cpg8
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ako nisam tu onda sam tamo i obrnuto

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 52
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Da Luniz - I Got 5 On It

Otprilike '95 godina, semplovana stvar od Miles Davis-a Doo Bop Song sa istoimenog Albuma (za neupućene čovek je bio jedno od najvećih imena džez trube, album poslednji u karijeri, objavljen posthumno, a sa njim učestvovala još dva repera/producenta zaboravio imena, a mrzi me da tražim disk) a za koju su pored svirke Miles Davisa-a korišćeni semplovi pesme Summer Madness od Cool&The Gang iz ranih sedamdesetih.

Pored Miles-a još nekoliko velikana džeza je rap navodilo kao jako interesantnu pojavu u muzici i prilično često može da se nađe kvalitetna saradnja između repera i džezera, najbolji primer Guru poznat i kao Gangstarr.

Mrzi me više da pišem, odo' na pivo.
Или ће бити пре
http://youtube.com/watch?v=0e7dzo6cpg8
probaj doo bop song
« Poslednja izmena: 23. Feb 2008, 02:47:33 od novi korisnik »
IP sačuvana
social share
Nije da ja sad kao znam nešto, a opet ne mogu da kažem da baš ništa neznam
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 87
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v500i
Sta mislite da li je 2pac ziv i da li je ona slika sa autopsije lazna.....ja licno mislim je 99% mrtav

Voleo bih da verujem da je još živ, ali po svemu sudeći on je mrtav...Pravo pitanje je: Ko ga je ubio?
IP sačuvana
social share
Why am I fighting to live, if I`m just living to fight
Why am I trying to see, when there aint nothing in sight
Why am I trying to give, when no one gives me a try
Why am I dying to live, if I`m just living to die

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
otprilike se zna ko ga je ubio ... neznam tachno ime ... neshto na o beshe ...

ima mnogo vishe stvari koje dokazuju da je pak ziv ... mislim "dokazuju" ... ima pun k ako hocete prekopiracu to odnegde ...

moja teorija ako je ziv ( mislim zvuchi smeshno al realna  je kolko i da je pak ziv ) ...
posle pakovog ubistva pala je cela suge knight-ova imperija  , skoro ceo death row ... otkrivene su mnoge veze izmedju death row-a i nekih krimosa , veliki monopol nad svim i svachim ...ubistva , zavere... i odjednom se za mesec dana sve to raskrinka ?a pak je hteo da promeni zivot ?

i teorija ide ... fbi ponudi paku program zashtite svedoka u zamenu za informacije ... pak cinka death row i ladi jaja sad negde na maldivskim ostrvima i bole ga rac .... a death row u tvorzi ...

e da zna neko jer suge izaso iz tvorze ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia N70

Pravo pitanje je: Ko ga je ubio?

Notorious B.I.G. (Tako se pricalo...)
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 87
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v500i

Izašao je,odavno. Mada ima gadnih problema,čujem da je proteran iz Komptona.
IP sačuvana
social share
Why am I fighting to live, if I`m just living to fight
Why am I trying to see, when there aint nothing in sight
Why am I trying to give, when no one gives me a try
Why am I dying to live, if I`m just living to die

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
mob
Qtek 小米

ima mnogo vishe stvari koje dokazuju da je pak ziv ... mislim "dokazuju" ... ima pun k ako hocete prekopiracu to odnegde ...

moja teorija ako je ziv ( mislim zvuchi smeshno al realna  je kolko i da je pak ziv ) ...
posle pakovog ubistva pala je cela suge knight-ova imperija  , skoro ceo death row ... otkrivene su mnoge veze izmedju death row-a i nekih krimosa , veliki monopol nad svim i svachim ...ubistva , zavere... i odjednom se za mesec dana sve to raskrinka ?a pak je hteo da promeni zivot ?

i teorija ide ... fbi ponudi paku program zashtite svedoka u zamenu za informacije ... pak cinka death row i ladi jaja sad negde na maldivskim ostrvima i bole ga rac .... a death row u tvorzi ...

Прво не могу да замислим Пака као друкару, а друго он није тај тип личности који би могао да мирује.
Он је једноставно волео начин живота који је водио, и из својих успона и падова је умео да црпи енергију за музику, конкретно да пише риме и тако дотакне све теме.
Бавио се и филмом, волео је велика џет-сет окупљања, камере, холивуд, интервјуе ... и сад замисли таквог типа
који је радохолик, да једноставно ништа не ради седи негде на неком остру и крцка милионе.
За два дана би банкротирао, јер то није Србија, тамо богаташи плаћају ненормално велике порезе.

Значи ништа не иде у твој прилог да је Пак жив, а и да јесте шта имаш од тога када се нигде не појављује.
Зато ме овакве теме смарају. Smile Smile

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia N70

Прво не могу да замислим Пака као друкару, а друго он није тај тип личности који би могао да мирује.
Он је једноставно волео начин живота који је водио, и из својих успона и падова је умео да црпи енергију за музику, конкретно да пише риме и тако дотакне све теме.
Бавио се и филмом, волео је велика џет-сет окупљања, камере, холивуд, интервјуе ... и сад замисли таквог типа
који је радохолик, да једноставно ништа не ради седи негде на неком остру и крцка милионе.
За два дана би банкротирао, јер то није Србија, тамо богаташи плаћају ненормално велике порезе.

Значи ништа не иде у твој прилог да је Пак жив, а и да јесте шта имаш од тога када се нигде не појављује.
Зато ме овакве теме смарају. Smile Smile

Sta si se ti istripovao...  Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
mob
Qtek 小米
Ја сам покушао да дам најразумнији одговор, сигурно има много више смисла него одговорити да је Пака убио Биги.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 360
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 20:51:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.