Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Za gradjane (spam)  (Pročitano 678 puta)
09. Okt 2004, 09:38:05
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 571
Zastava U Novome sadu :)
Jedan Novosadjanin
---

PROSLEDITE OVO KOME GOD STIGNETE

Trebalo bi usvojiti nov zakon, Da svako mora da izadje na izbore, osim ako nije 50 km udaljen od glasackog mesta tokom celog dana glasanja i ako nije u komi. Pa da posle ne bude nismo mi to birali.

------------------
izvor Radio021
GRADONACELNICA UVELA NOVI KUCNI RED  

14:15 Dosadanji clanovi gradske vlade su po naredbi gradonacelnice Maje Gojkovic danas do kraja radnog vremena napustili kancelarije i od sutra (petak) im je zabranjen ulazak u Gradsku kucu, saznaje Radio 021. Oni su sem obaveze da isprazne kancelarije, morali odmah da vrate slubene mobilne telefone i brojeve za iste, kao i da razdue sve ostalo to su dobili kao clanovi vlade.

Oni su novinaru Radija 021 rekli da ce ispotovati naredbu, jer ne ele da se njihovo odbijanje tumaci kao "edj za vlacu". Radio 021 saznaje i da je gradonacelnica zatraila da se napravi novi kucni red, kojim ce se prvenstveno regulisati nacin ulaska u Gradsku kucu. (021)

Komentari:
Sad svi vi koji ste glasali za radikale slobodno mozete da idete u Gradsku kucu i da se zalite gradonacelnici za sve sto vam fali! (Daj Boze da kad-tad shvatite da vam stvarno nesto fali kad ste birali radikale!) Pod uslovom da vas pripuste da udjete. Sretno i pisite kad stignete do gospodje.

----------------

Prijatelji,

Pre oko mesec dana, malo vise, jedne veceri primetio sam kako je Katolicka
porta lepo osvetljena na Trgu Slobode. Bas sam to prokomentarisao kada sam
dosao kuci. Novi Sad je bio lep, evropski gradic, i zaista, vratio mi se
kolega iz Amsterdama pa mi je pokazivao fotografije, ja sam zakljucio kako
je moj grad meni prijatniji za zivot. Sve je nekako zracilo optimizmom, bilo
je vedro i energicno. Nicu gradilista, ulice ciste, gradi se Merkator, gradi
se Master Centar, zivi se. Bolji dani.
A onda se desilo sta se desilo. Najboljeg je pobedila najgora. Maja Gojkovic
je gradonacelnik Novog Sada. Nije bitno, to se nas ne dotice? Poslusajte
ovo.

Dan posle izbora, slaveci svoju mizernu pobedu od 500-ak glasova, radikalski
grubijani su porazbijali ono divno (i skupo) osvetljenje koje je nocu
obasjavalo katolicku portu i koje se meni tako dopalo. Takodje, demolirali
su nekoliko bilborda svega sto nije SRS, SPS ili DSS. Ocigledno je ko je
novi tim za Novi Sad.
Tu se nije zaustavilo. Ste culi za onaj "nazovi festival" EXIT? (kako ga
zove Mikavica, na celu DSS-a NS i covek koji je otvoreno podrzao Maju
Gojkovic). Od sada na njegovom celu nece biti oni ljudi koji su ga do sada
vodili, jer "Nasa Maja" ima SVOG coveka za tu funkciju. Na pitanja kako
gradonacelnik moze da postavlja ljude u organizaciju koja nije u nadleznosti
grada, novinari su dobili odgovor da 'ako ne prihvate uslove legitimno
izabranog gradonacelnika, nece dobiti dozvolu za rad na Petrovaradinskoj
Tvrdjavi'. Jedan od uticajnijih NS radikala kaze da bi umesto EGZITA (tako
ga oni zovu) doveo ruski vojni orkestar "Aleksandrov". Gospodin tvrdi da bi
taj koncert bio poseceniji od EGZITA, koji je ionako steciste narkomana.
Najave ljudi iz EXIT tima da ni pod kojim uslovima nece pustati takozvanu
"patriotsku" muziku na festivalu, radikali su (zamislite) protumacili
izdajnickim ponasanjem. Mikavica iz DSS-a je pre nekoliko meseci izjavio da
mu je drago sto su dva mladica iz EXIT tima uhapseni. Danas, on podrzava
Radikale. Prijatelji, zelim da vas obavestim da ove godine EXIT-a nece biti.
Ako i bude, bice to nesto jadno i bljutavo, i delice se majce sa Seseljevim
likom.
Kad smo kod majci sa likom ovog kriminalca, u njima su se u Strazburu, pre
neki dan, u zgradi Saveta Evrope, prosetali "Evropski Parlamentarci"
Tomislav Nikolic i Dragan Todorovic. Predsednik Parlamentarne Skupstine,
Peter Sider, pred poslanicima u je ovo izjavio: "Nekoliko clanova ove
skupstine vidjeni su danas u majicama sa likom optuzenog za ratne zlocine.
Mi u Savetu Evrope verujemo u slobodu i gradjanska prava i shvatamo ih
ozbiljno. Ne krijuci licni prezir za takvo ponasanje, odlucio sam da ih ne
kaznim. Ipak, ta gospoda su majice nosili ispod sakoa, ili zbog hladnoce ili
nedostatka hrabrosti. Kako god, ovo sto su uradili dokazuje njihov, ne samo
los ukus u politici, vec i u modi".
Mislite da je to sve? Ne, nikako. Americki ambasador Majkl Polt je ovih dana
trebao da otvori jedan od objekata u Novom Sadu. Posle pobede Maje Gojkovic,
on je otkazao svoju posetu, bez daljih objasnjenja. Kako domaci mediji
nezvanicno saznaju iz US ambasade, "ambasador nije zeleo da ode u radikalski
grad". Pajtic iz DS je to ovako objasnio: "Prakticno, medjunarodni kontakti
ce biti obustavljeni. Ja ne verujem da ce ijedna strana delegacija da
dolazi, Novi Sad ima ogromnu medjunarodnu aktivnost, ogromnu pomoc iz sveta,
ogromnu kolicinu donacija je dobio iz sveta. I toga, prosto, vise nece
biti."  

Samo jos nesto da vam kazem za kraj - znate li koliki je broj poseta Novom
Sadu politickih i finansijskih predstavnika zapadne Evrope i Amerike
otkazano u poslednjih nekoliko dana? Ne znate? Ja necu da vam kazem, ali cu
vam pomenuti da su u pitanju dve cifre. Mislim da ce efekat biti veci ako
vas pustim da sami razmisljate o tome.

A ovo su tek 5 dana, od cetiri godine pred nama. I samo lokalni izbori za
jedan grad. Sta mislite, sta bi bilo da su radikali pobedili na
parlamentarnim izborima. Novi izbori za skupstinu Srbije dolaze za nekoliko
meseci, posle novog ustava. Mozda ce cak biti ponovljeni i lokalni, ako je
verovati predsedniku skupstine Predragu Markovicu.

Nije dovoljno da glasate. Potrebno je da energicno pozovete i izvedete na
glasanje svakog ko vam je u dometu. Radikali NISU legitimna politicka
stranka, sa njima se ne sme saradjivati, oni ne smeju da pobede! Oni su
kriminalci, ubice, lazovi i manipulanti! Oni vam uzimaju EXIT, uzimaju
prava, uzimaju zivot. Zar im se necete suprotstaviti? Zar ja moram da vas
pozivam na borbu za vase zivote?
Autor NoINameZ

-----------
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Као прво морам да се захвалим на пропаганди, то што ради радио 021 је већ од многих неутралних направило радикале Smiley, то непрекидно онанисање на њиховој фреквенцији које траје непрестано одкако је Маја постала градоначелник је заслужно за то да сам од пар досад неутралних људи, чак више опредељених против него за радикале, чуо како им се згадило то измишљање и лагање и као им је сада жао што нису гласали за Мају. Само напред, покажите ко сте и каквисте до краја, нама то само иде у прилог!

Иначе овај текст је пун најобичнијих лажи и измишљотина, школски пример сорошевске пропаганде неког вредног полазника оних курсева "демократије" у Будимпешти. Да кренем редом:

Прво Маја Гојговић засад није никог отпустила из градске упарве, него је једноставно по закону члановима градске владе и тиму који је радио за претходног градоначелника истекао мандат и самим тим не треба више да долазе на посао. То је чисти аутоматизам и никаква интервенција са Мајине стране ту није потребна. Са друге стране има ту један други проблем, то је што је градска управа два или три пута бројнија него што је потребно и што је у последње 4 године, потпуно незаконито и без конкурса позапошљавано неколико стотина, углавном лигаша (чанколизаца Smiley - прим.аут.), чисто по партијској основи пијавице се домогле да сисају народу крв и ништа да не раде. Е тако више неће моћи, да ЛСВ у градској управи држи пола свог чланства Wink. И слушам ону бруку пре неки дан на већ поменутом радију око оних мобилних телефона. Један се јавља и жали се како он тај телефон већ годину дана користи а та зла радикалка Маја сада хоће да му га одузме. Па то је стварно врхинац идиотизма и безобразлука, није му тај телефон бабо купио, није то његова имовина него имовина градске владе и по закону је дужан да све што је узео на реверс сада и врати! Него навикли лопови да краду на велико, телефони су ситнице, прирасли им за срце и желе да их задрже као успомену Smiley. И наравно да ће бити смењивања директора, све и да Маја то не жели, јер ти љигавци на све начине покушавају да јој подмећу ноге, да врше опструкцију, ево већ су почели да покушавају опструкцију рада свих комуналнијх предузећа да би показали као `када радикали дођу ни ђубре се не односи`. Просто не могу да верујем да су толико глупави да верују да народ може да наседне на такве ствари, а да ми нећемо знати као да се са тиме обрачунамо Smiley.

Друго, онај део око разбијања расвете на катедрали је најобичнија лаж, то ја лично могу да посведочим. У сваком слчају приликом таквих ствари полиција увек излази на лице места, па ако није познат починилац подноси се пријава против НН лица, а у овом случају, пошто је организатор окупљања познат сигурно би била поднета пријава и против градског одбора СРС. Где је та пријава?

Треће, она прича око отказивања посете америчког амбасадора је најобичнија измишљотина. То је чак демантовано из америчке амбасаде са образложењем да је посета отказана још месец дана пред изборе због обавеза амбасадора.

Даље није истина да су радикали у СЕ носили мајце са Шешељевим ликом, а све и да јесу она Шидерова изјава је очигледма измишљотина и фалсификат (само обратите пажњу на онај део око сакоа, хладноће и храбрости и видећете да један европски политичар то ни у бунилу не би јавно изјавио). То је исти онај Петер Шидер који је одбио да се оспоре мандати СРС у СЕ са образложењем да нико није ратни злочинац пре него што то суд докаже Wink. Ево Томе у СЕ, све са кошуљом и краватом Wink:

Такође и оно за егзит су потпуно неутемељене конструкције. Маја је јасно рекла да нема ништа против тог фестивала докле год се финансира легално и докле је све по закону. Са друге стране будите уверени да ни радикали нису тако блесави да помажу и финансирају нешто што се злоупотребљава у политичке сврхе. Један такав догађај мора да буде потпуно политички неутралан или не реба да га буде.

Те приче о изолацији и блокади Новог Сада су потпуно смешне и неутемељене. Ко ће то да нас блокира? Које су то велике донације стигле у Нови Сад за време ваше владавине? Која је то капитална инвестиицја? Отимали сте се 2000. године ко ће да прави мост Слободе, градска влада или републичка, и од те силне ваше отимачине моста нема ни дан данас. Мислите ли да ће Новосађани лошије да живе када им се са грбаче скину лопови и крвопије? Да ће лошије да живе када Новаковићев кум, директор топлане, не буде на тендеру бирао најскупљу понуду за котао, 28 милиона динара скупљу од прве следеће? Мислите ли да ће новосађанима бити лошије када ГСП не буде набављао пољске волво аутобусе по цени оригиналних (разлика у цени је неких 20-30%)? Наравно да неће! А ви само наставите са неутемељеним пљувањем по радикалима па ћете видети на следећим изборима када вас још убедљивије победимо Smile.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Stvarno mrzim kada neko pretera pri kritikama :anger:
Kada su radikali nosili majice sa Seseljevim likom u SE???Nikad!
Ova drzava mi se gadi,cim napunim 18 idem odavde ko sav normalan svet!Necu da mi mladost trune u drzavi koja stoji u mestu i koja ako ovako nastavi,nece imati buducnost!
Ja sam rekao da zelim Maji uspeh i da napravi od Novog Sada METROPOLU,da imamo cime da se ponosimo.
Samo napred!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

A friend with weed is a friend indeed.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 752
Zastava Novi Sad
mob
Motorola C118
Sto se tice odlaska iz zemlje tu se potpuno slazem sa tobom, cim mi se ukaze prva prilika BEZIM odavde da ne gledam bedu vise, ali sto se tice Novog Sada kao metropole... on ce biti metropola onog dana kad ja budem gradonacelnik - NIKAD, a pogotovo ne sa Majom. I ne da se ne ponosim svojim gradom vec se stidim.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.