Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Jul 2025, 01:33:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: MTV  (Pročitano 423 puta)
13. Maj 2007, 16:12:08
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 181
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia N70
E ovako
mtv je jedno odvratno propagiranje materijalizma,povrshnosti i gluposti,i josh se servira tinejdzerima......odlichno sredstvo manipulacije u danas korporativnom svetu,gde je ostalo samo pitanje kako zaraditi novac,i kako ga potroshiti,bez imalo svesti i zdravog razuma.....ljudi su obichni robovi sopstvene gluposti,a dok je takvih bice i mtv-ja i granda i ostalih sranja.....

Ako malo bolje pogledamo MTV danas,shvaticemo da je MTV jednako Pink,i kao slag na tortu jednako grand!Po cemu je Seka gora od Pussycat Dolls(ili kako se vec pise)!I Seka i one otkrivaju butke,sisurdache su na iyvolte,dupe seva a glasa nigde nema!Neka se niko ne uvredi,ali jbg tako je...Pogledajte spot od Akona "Smack that"-ribe u trakicama dole,i trakicama gore koje su tu cisto da ne budu gole,stiklace od 10 cm i tako dalje...Vrte dupetima,reperi ih odmeravaju kao parce mesa!!!!Jedina razlika je jezik,a i o tekstovima necemo...My humps,my humps...Hmm,da...:/

. . . . pun sam para , a ziveo sam u getu , ubili mi caleta sto je valjo drogu , osveticu im se svima i ima da im otmem kucke da ih je.bem ceo dan , jer da , ja sam novi pablo eskobar , ne moze mi niko nista , jaci sam od sudbine , YO ! [ i onda neka riba peva i vrti guzom dok je on smackuje ] i na kraju - HA ! ! ! ---> kratko i sazeto, muzika danas....

Eto bukvalno tako,strasno el imate vi neko misljenje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Neki shit
shvatamo....666 tema o mtv-ju

lock

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Jul 2025, 01:33:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: MTV
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 19 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.