Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vernost  (Pročitano 1099 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Seko,seko...c,c,c... Smile

Mislim da bi mogao, bar do sada nisam nijednu devojku prevario pa mislim da nebih trebao ni kasnije.

Citat
uostalom, ja ne verujem u ljubav do kraja zivota... partnerstvo, privrzenost, prijateljstvo i osecaj apsolutnog pripadanja medju partnerima do kraja zivota, da... ali ljubav.. ljubav vremenom utihne... 

Pa neznam, svi mi drukcije gledamo na to. Ja npr. kad vidim svoje roditelje kao da im je 18 godina, oni sad kad su odgojili dva deteta koji su stali na noge, gledaju jedno na drugo u tollikoj meri da ja nemogu sebi da dodjem kad ih gledam/slusam..itd. Jednostavno kao sto mi ujak rece cini mi se da su isti i da se vole isto kao i pre 35 godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
Saglasan sam sa Aneom sto se tice postotaka...a opet...kazu da je gradacija vezana za procente, laz ,prokleta laz i statistika, tako da je u procentima nezahvalno pricati...ponekad je potrebno ljubav staviti na probu, da se vidi ko je vera, a ko ...... Smile
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
@mladjo

pa, ja sam bar iskrena... ne mogu da garantujem... ni za sebe ni za drugoga... necu da glumim finocu... a, i pred takvim izborom se do sada nisam nasla... ako se i nadjem, verovatno cu biti zrelija i znacu sta da uradim Smile
ljubav za citav zivot - fino je to, i moji baba i deda su se tako voleli, pa su ostali prosli ko zuti... u ostalom, ja sam rekla da ja ne verujem, a ne da to ne postoji... mozda me sudbina opovrgne Smiley
a i pored tvojih roditelja, koliko parova mozes da navedes koji se vole sad kao i pre 10-15 godina Wink

@ljut123

statistika je stara navika iz srednje skole Smiley
iskreno, ne bih volela da se ikad nadjem u toj situaciji da testiram ljubav.. ni svoju ni tudju Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Neznam iskreno jos mnogo mogao bi da izdvojim jos jedan. Ja verujem u to, a nadam se da ces i ti promeniti misljenje  Smile .

Lepo je sto si iskrena, da lezes, lazes samo sebe tako da svaka cast za komentar  Smile .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

It's a state of mind.

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 144
mob
SonyEricsson T230
Citat
Mislim da se ne bih ni okrenuo za drugom kada bih nashao onu naspram koje su sve druge mizerne

Nemoras ostale da vredjas Smile
Dobro, malo sam preterao.
IP sačuvana
social share
Stavi pravu stvar na pravo mjesto i cini to cesto.
One hoce isto sto i mi.
Izgubio sam ideale. Posteni nalazac moze slobodno da ih zadrzi. Neka mu je Bog u pomoci.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
ja sam se prvi put udala sa 17 god.....i bila sam spremna na  vernost do kraja zivota.....ali.... Smile  nije uspeo brak....sada... isto bih mogla da budem verna samo jednom coveku .....mada... 90%   poznanika misli da sam veliki Smile  verujte vernija sam od onih  andjela na zemlji
IP sačuvana
social share
Daca
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.