Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Влада националног спаса-доста је било свађа  (Pročitano 1820 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Цитирам Николу Пашића:"Браћо Срби,стоко једна".Човек је био апсолутно управу.
Само паметни људи ово капирају,а ти људи се,на жалост,могу у Србији на прсте набројати и зато треба да они отрезне овај народ који су напили разноразни демагози и њихове накарадне идеологије.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
BlackBerry bold 9000
Fale tu mnogi spasioci: Žarko Korać, Bogi Karić, Nataša Mićič, Vladan Batić kao i čitava plejada...
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
Вук Драшковић
Министар иностраних дела

LOL... ne opet...  Smile

Citat
Гашо Кнежевић    
Министар просвете и спорта

LoL ne opet opet  Smile

Kosovo će ma sta da bude uvek biti srpsko!!!!!!!!!!!!!

Hoce ali malo morgen...

Stvarno imash neprestanu zhelju za provokacijama, zar tema ne nosi naslov "vlada nacionalnog spasa" i odnosi se na srpsku naciju a ne na tvoju prema tome uzdrzhi se glupih komentara, provociranja i offovanja teme. Smile
ne razumem...nije tiger skrenuo temu nego oovaj sa pricom o KiMu...
mene iskreno prvocira kad neko dodje na temu o sladoledu i kaze: KIM je nas zauvek!!!...meni je to glupo jako i po meni je glup i taj koji to pise...a nije greda da se ta glupost prokomentarise...

a radikali se osecaju prozvanim na ono :stoko jedna, pa se zato mozda loze na pasica???

nema tog jedinstva!ne treba ni da ga bude! ako se ja ne slazem sa nekim glupostima, to cu da kazem i tacka.
ja nikad necu da budem u istoj ekipi sa kretenom koji se fura na tozlu oko vrata i 'ceca 2002' u kolima i sponzorusom...niti sa nekim zatucanim radikalom koji mi prica pricu kako je bog prvo na svet doneo kosovo i stavio srbe na njega, pa je onda napravio dan i noc...
verujte, i takve kretene sam upoznao...meni je ispod ponosa da sa takvim komuniciram, verujem da i politicari imaju slicne barijere...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

come out come out...wherevere you are...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 267
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k750i
U celoj prichi mi smeta Vuk i Knezhevitj(iako je iz stranke za koju sam) ostali manje vishe ok...Shto se Vuchitja tiche ma pregovarao bi on sa svima,nemojte se previshe bojati radikala...kad bi uzeli potpunu vlast tu bi bilo chupavo neko vreme ali sve u svemu ko god da dodje moratje na kraju sa svima da pregovara,sad zavisi samo uz koliko visoku cenu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Ova vlada dodje nesto kao kamen oko vrata, pa sa Brankovog mosta...
Dnevni red Vlade:
1. Medjustranacki sukobi
2. Medjustranacka prepucavanja
3. Medjustranacko pljuvanje
4. Razno
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Bosch 
Ajde bre ne zamlacuj se, prvo poturas neke ustaske tekstove, a sada mi glumis nekog ujedinitelja.
Seselj nije ustasa? Zbog njega je poginulo vise srba, nego zbog klintona.
Seselj je rvatski deo sela. I Pavelic je imao majku srpkinju. Sve te ratoborne vucibatine su izfrustrirane sto nisu Srbi... SESELJ HRVAT!
IP sačuvana
social share
Kostunica je skot
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
@Samo kratko Twicu i necu da offujem...ali kada se lijepo vodi tema kao ovdje i jedan dodje i kaze Kosovo je zauvijek Srpsko ti meni nesto pricas...i neznam tko se onda na sta lozi...bolje bi bilo da njega malo kritikujes a ne mene koji samo reagira kao sav normalan svijet kada vidi kakva je situacija...ali dobro...

Sorry na off...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
nema tog jedinstva!ne treba ni da ga bude! ako se ja ne slazem sa nekim glupostima, to cu da kazem i tacka.
ja nikad necu da budem u istoj ekipi sa kretenom koji se fura na tozlu oko vrata i 'ceca 2002' u kolima i sponzorusom...niti sa nekim zatucanim radikalom koji mi prica pricu kako je bog prvo na svet doneo kosovo i stavio srbe na njega, pa je onda napravio dan i noc...

ti bash imash fobiju od tih radikala  Smile inache da te malo ispravim, bar na ovom forumu se dosta puta provukla teza da za radikale glasa puka sirotinja i neobrazovan narod tako da ovo sa "tozla oko vrata i sponzorusha" ne ide bash uz radikale.
Iako ne nosim "tozla" pre bih se nashao u njihovom drushtvu nego u drushtvu chedinih pedera i narkomana sa sharenim balonima. Lichno mogu da podnesem chlanove vecine stranaka i privatno se i druhim sa mnogima, njihovo stranachko opredeljenje mi ne smeta, chak shta vishe imam materijala da ih povremeno zajebavam. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
@twice  Smile
Naravno da nam samo Vlada Nacionalnog Spasa moze pomoci,ali u nju mogu da udju clanovi najvise dve stranke i naravno strucnjaci u svojim oblastima,a ne eksperti ala Dinkic i Djelic.
Inace ovaj spisak "kandidata" sa V.Jankovicem,Draskovicem i "devojom iz grada" nema pojma i ne vredi ga komentarisati.
Svadja je u demokratiji pozeljna,jer znaci da postoje razlicita misljenja i stavovi i da ne vlada jednoumlje,pa nek onda narod izabere gde ce,ali kako narod da izabere svoje politicke predstavnike kad na jednoj strani imamo spijuncine i lopurde.
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.