Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 16:09:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da Vas ja sve komplet neshto priupitam...  (Pročitano 2824 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 190
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
niksa517@ :

"...Jedna zgrada treba da se gradi bar godinu dana, a moguce je srusiti 15min."

Pa onda postaviti dve-tri cigle i reci :" Iz dana u dan sve vise i vise napredujemo..."  Smile Smile Smile

Nego , salu na stranu ...sta mislite o onima sto su spremni na izbornu apstinenciju ? Da li su oni , na neki nacin ,

saucesnici u dogadjajima koji nam nisu od vajde i koristi ? Da li oni daju  "veci doprinos "  urusavanju  i ono malo sto je uradjeno ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 740
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
Svi ucestvujemo u politickom zivotu, na ovaj ili onaj nacin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 779
Zastava Sovjetski savez
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Motorola E 550
Ja treba sad na ovim izborima prvi put da glasam, i sav sam sludjen, svi se sa svima svadjaju, niko nikoga ne voli, a opet mi se cini da ce posle izbora sve biti "Puj pike ne vazi!" - Uvek tako bude ...  Smile ... Sve se meni nesto cini da ce ovi izbori bez mene proci, al opet mi zao da ne iskoristim priliku ... Videcu vec  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Tu bih posebno izdvojio prof. dr Vladetu Jankovica.

Mislim da to nije dobar primer, on dosta politizuje sve o cemu prica, tako da od struke malo cujemo.

Na koji nacin to radi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 
niksa517@ :

"...Jedna zgrada treba da se gradi bar godinu dana, a moguce je srusiti 15min."

Pa onda postaviti dve-tri cigle i reci :" Iz dana u dan sve vise i vise napredujemo..."  Smile Smile Smile

Nego , salu na stranu ...sta mislite o onima sto su spremni na izbornu apstinenciju ? Da li su oni , na neki nacin ,

saucesnici u dogadjajima koji nam nisu od vajde i koristi ? Da li oni daju  "veci doprinos "  urusavanju  i ono malo sto je uradjeno ?
ne glasajuci pomazes najgorem da pobedi..to je jednostavno cinjenica...
razmisli malo o tome...nemoguce da su apsolutno svi isti...sigurno ima neko malo bolji ili losiji od ostalih..

IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Iz keca u kec. Naravno  Smile
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 740
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
Tu bih posebno izdvojio prof. dr Vladetu Jankovica.

Mislim da to nije dobar primer, on dosta politizuje sve o cemu prica, tako da od struke malo cujemo.

Na koji nacin to radi?

On prica u fazinu, bar je to moj utisak, predsednik (vlade) je moj idol. Neko kao strucan savetnik, ima ih i predsednik Vlade i Republike, treba da govori o resavanju problema, o strucnom aspektu, i uz to ne mislim da je dobro da je savetnik podpredsednik stranke cijeg predsednika savetuje. Nema tu objektivnosti niti kriticnosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ljudi ako ne znate za koga da glasate,posetite prezentacije tih istih stranaka i uporedite njihove stavove sa sopstvenim,pa ce te se negde naci,valjda.Medjutim ima tu mnogo problema:
1)Velika je verovatnoca da doticne to nece da ispune.U Srbiji se postoji gomila "profesionalnih politicara",ljudi koji ne znaju da rade nista drugo,a usto su svi do reda neodgovorni.Niko od njih nije odgovarao za svoje neuspehe,vec naprotiv,smogli su snage da se ponovo pojave i da kao satro oni narodu nesto mogu da pomognu.Svi clanovi Djindjiceve vlade su na primer trebali da izvrse grupni harikiri jer su dozvolili da im premijer bude ubijen u dvoristu vlade,ali ne sada se ponovo neki Djelici,Vlahovici,Milosavljevici kandiduju i zele da dodju na vlast.Sa druge stane,jedini uspeh Kostunicine vlade je nov ustav,ali ustav je trebalo da se donese mnogo ranije,a od tada do danas bi se neke stvari vec uredile....
2)Ovi danasnji politicari,su politicari koji su bili i pre tri,sest,deset,petnaest godina.......za njih vreme kao da je stalo.Njihovi ocevi su vladali posle rata i misle da se vlast ovde prenosi sa kolena na koleno,kao u nekim emiratima i srednjevekovnim drzavama,sve te ljude treba skloniti sa politicke scene jer nisu nista uradili,a niti ce ista u buducnosti.Lako ce te ih prepoznati to su veci katolici od pape,veci evropejci od Oli Rena,veci hrvati od Ante Djapica........I zato su ovi izbori vazni,premda puno izbora i nema,da se stvori jasn politicka slika,zdrava politicka klima,da demokratija zameni demokraturu.
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 243
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Sto se mene tice, gledam kako ko nastupa u javnosti. Uvek cu pre da glasam za drzavnike nego za politicare. A nama su u ovom trenutku najpotrebniji drzavnici, politicari koji imaju viziju i dugorocan plan. Takodje gledam i kakav tim ljudi podrzava neku opciju. Mislim da su savetnici premijera i predsednika veoma strucni ljudi. Tu bih posebno izdvojio prof. dr Vladetu Jankovica. Mislim da polako, ali sigurno dolaze ozbiljni ljudi u politiku, nego smo nestrpljivi i nikako da shvatimo da se ne moze nesto sto se sistematski rusilo 10 godina, izgraditi "preko noci". Jedna zgrada treba da se gradi bar godinu dana, a moguce je srusiti 15min.
Vladeta Jankovic radi za englesku obavestajnu sluzbu. Toliko o tom casnom savetniku!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 16:09:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.15 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.