Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 17:58:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: RAGE  (Pročitano 16029 puta)
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Motorola 
Ja je završih pre sat-dva...Iznenadila me je nakon silnih kritika,isplati se probati je,nije greh i uživati u par zaista sjajnih nivoa.Da fenomenalno izgleda (čak i na XP-u),to već znate,kao što znate i koje su joj mane (tanka priča,neozbiljni okršaji sa motorizovanim bandama,neke stvari neodoljivo podsećaju na Borderlands...).
Evo par ličnih utisaka :

- okršaji su,povremeno,bili vredni utrošenog vremena
- nema borderlandolikog unapređivanja oružja,pa tu i tamo može da bude čupavo kada vas opkoli masa protivnika
- prekratka (nakon 7-8 sati igranja na rate se čovek tek zagreje i kreće "da živi" taj svet,a onda igra zbrzava ka nelogičnom kraju);da li je to Karmak planirao gomilu naknadnih DLC-ova,ili ga je ,naprosto,bolelo uvo ?
- vezano za prethodno : vidi se da su poslednja 2 nivoa ekspresno/sa minimumom mašte dovršavana (i to strašno odudara od npr. nivoa/atmosfere u Dead City-ju,ili u sedištu ruskog klana GearHeads)
- mrzelo me je da kopam po/oko igre,ali - ovo bi (završna scena ! ) trebalo da bude retard-prethodnica Fallout-u 3/nekom veoma sličnom univerzumu ?

Par saveta onima koji se tek spremaju da je igraju :

- obavezno nabavite desetak raketnih projektila (za ručni lanser) namenjenih gađanju vozila
- obavezno kupite (25$) durbin : završićete (uz njegovu pomoć) pola igre jeftinom pištoljskom municijom
- obavezno kupujte "fat boy" pištoljsku municiju i pravite eksplozivna punjenja za sačmaricu : uštedećete sebi mnogo glavobolje

Na kraju :

- žalim što ne odnesoh (,a obećao sam mu ! ) starome iz II grada lekovitu biljku za njegovu suprugu
- žalim što igra nije održala do kraja kvalitet koji je dostigla tokom prvih par nivoa

Zaključak :

- vredna čuvanja   
« Poslednja izmena: 05. Mar 2012, 09:19:14 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Sony 
Kada na Steamu bude 15 evra ili manje, kupiću je. Za sada, 20 GB na mom hardu mora da se zasluži Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Motorola 
Jedno pitanje za one koje nije mrzelo da se više petljaju sa igrom :

nakon što vas dovezu cepelinom (?) u bazu pobunjenika,u jednom od narednih silazaka u istu videh "pilota" istog koji me je pitao treba li mi prevoz na neko određeno mesto - pretpostavljam da je moguće vratiti se u Wellspring oblast ,ali me interesuje da li postoji opcija odlaska i u neke druge oblasti koje su linearnošću pobunjeničke kampanje ostale neobuhvaćene normalnim igranjem ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Motorola 
E,da,zaboravih i ovo - da li je neko silazio u šahtove / podzemlje kod staroga rudara i kod podvožnjaka u prvoj oblasti ? Pitam zato što silaženje nije vezano za tok kampanje ,a moguće je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
E,da,zaboravih i ovo - da li je neko silazio u šahtove / podzemlje kod staroga rudara i kod podvožnjaka u prvoj oblasti ? Pitam zato što silaženje nije vezano za tok kampanje ,a moguće je.

Mozes da se vratis u Welspring cini mi se ako hoces da pokupis neki zadatak tamo. Silazak u sahtove je da izmasakriras zombije, nije lose za vezbanje bumerangom i sacmarom Smiley Ja prvo odigrah kampanju, pa posle jos jedan krug ali sa zadacima, trkanjem....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.66
mob
Motorola 
Lepo,hvala.Zbog onih par dobrih nivoa isplati se igru preći i na Win7.Istina,dovršio sam sve zadatke na koje sam naletao,ali ne i par trka u Subway City-ju.
« Poslednja izmena: 07. Mar 2012, 09:42:21 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ja sam @dakon (nisam banovan)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1305
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Nec Vivaz U5i
Ja sam sad na steam uzeo gift Rage ,a prethodno se resio one RU verzije i sad sve radi ok i bez changera.

Da li ima neko na steam?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49635
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S24
Iduća ekspanzije je The Scorchers

The Scorchers je uistinu nova ekpanzija za Rage. Krije novu kampanju, nove lokacije i druge dodatne sadržaje

Čini se da je The Scorchers uistinu iduća ekspanzija za id Softwareov FPS Rage. Naime, procurila je lista trofeja tj. achievmenta za PlayStation izdanje igre, a iz njih je jasno vidljivo da The Scorchers krije novu kampanju, nove lokacije, te nekolicinu mini igara.

Kako piše Eurogamer, u Rageu ćemo u pauzama između napucavanja mutiranih spodoba moći zaigrati tajanstveni Roly-Poly ili poker. Za one koji više vole lutati oronulim prostranstvima, ekspanzija The Scorchers krije nove lokacije nazvane Hagar Caver, Schorcher Base, Bash Canyon, Wellspring Tunnels i Refinery.

Id i izdavači im iz Bethesde još uvijek tvrdoglavo šute o novoj ekspanziji za Rage. Za sada su jedino službeno potvrdili da će The Scorchers biti dostupan na PC-u, PlayStationu 3 i Xboxu 360.
Viktor Krištić

Izvor: Bug.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.95
mob
Motorola 
Ovi  nahvališe Rage: The Scorchers DLC

,ali priznajem da mi Hagar Caves epizoda odgledanog gejmpleja nešto i ne deluje naročito inspirativno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
dlc odlicno izgleda.primecujem mala poboljsanja u grafici
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 17:58:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.