Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Radović: Novca za budžžet ima, samo ga treba naplatiti  (Pročitano 5474 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
Citat
A Zmaje sta kazes

боље седнеш у Сидро, кажеш газди да ти зовне Мрку, тај једва чека да га сад кад је заборављен неко пита нешто и части с кило било чега јестивог.. све ће ти он каже, а каква год да је јајара још и уме понешто да каже  Smile

а ако мене питаш... батали високу политику, пуцај ти бате на ове савете националних мањина... па онда после пар година кад се етаблираш као легитиман представник Хунгарорингоса... онда прескакње цензуса за мањине и ето те у скупштини док си реко кекс... е онда се сети Змаја  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
mob
Apple 5
 Smile Kakve manjine ovde, kad sam Srbin  Smile
U madzarskoj toga nema  Smile
Nego zajebi mrku ja sam mislio sa svezim idejama i svezim ljudima da napisem program  Smile
I onda to okacim na neki blog i zovem neke prijatelje novinare i oni to objave i onda neko otvori temu na bureku  Smile
Mislio sam da u novoj vladi bude samo premijer i dva zamenika,dosta.Najjeftinija vlada  Smile
Pa i kod Hitlera je bilo on Gering i Gebels ostali buranija  Smile Dobro nije bas neko poredjenje al to je to,sto se tice ekonomicnosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Naravno da ima, lupis progresivno oporezivanje kao sto se i radi u svim normalnim zemljama, pa od toga isfinansiras zdravstvo i skolstvo npr i poklopis bogatune da je to humanitarni porez.  Smile
Drugo investiranje u obrazovanje je korisno za privredu, tako da ce im se te pare vratiti kroz kvalitetnije skolovanu radnu snagu.
Ovaj prvi predsednik vlade vazda nesto kenja te u Nemackoj je uradjeno ovako, te uradjeno onako ... U redu majstore, al u Nemackoj predsednik Bajrena lezi 3 godine zatvora zbog utaje poreza, i to skraceno, jer se sam prijavio ... valjda skapirao da su mu na tragu i resio da si uspara 2-3 godine zivota. Kod nas kad se spomenu poreze krenu nesto da kenjaju da ce privrednici da idu u sivu zonu. Znaci vlast priznaje da je placanje poreza u Srbiji prakticno nesto sto se radi na dobrovoljnoj bazi. Posalji 4-5 bumbara na robiju zbog neplacanja poreza, da vidis kako ce naplata rapidno da porase. Nego stalno neka filozofija jbge.
Milion i 200 hiljada nelegalno podignutih objekata ... opet filozofija. Bageri i srusis 400-500 objekata opet u vlasnistvu nekih bumbara ... ne bi mogli sluzbenici po sudovima da se odbrane od zahteva za legalizaciju.
Moji kad su zidali kucu u vreme "propalih" komunista, svaka 2-3 meseca dolazila inspekcija da proverava dal se sve radi po odobrenom projektu. Al to je bila drzava ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Svaka na mestu.

Citat
Drugo investiranje u obrazovanje je korisno za privredu, tako da ce im se te pare vratiti kroz kvalitetnije skolovanu radnu snagu.

Naše voline na vlasti se dele na one koji ovo još uvek ne kapiraju i na one koji kapiraju ali namerno neće da porade na tome. Jer kada bi narod bio malo pametniji i civilizovaniji, ne bi mogli tako lako da ga mažu i karaju, i da mu prčaju bajke da je to za njegovo dobro i kako je to normalno. Zato njima odgovara nedotupava zatucana masa koja ne zna za bolje i koju uvek možeš da smiriš prostim trikovima i zabavama.
« Poslednja izmena: 05. Nov 2014, 00:20:52 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.