Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Radović: Novca za budžžet ima, samo ga treba naplatiti  (Pročitano 5473 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Pa mogu da se kladim da su naši već razmatrali i to. Nego verovatno čekaju da se nađe prvi genije od zemlje koji će to da uvede, pa da onda mogu da se pozovu na njega i uvedu ga i ovde.
Uvešće oni šta god treba, samo da ne moraju da se rvu sa prepoštenim tajkunčićima, kriminalčićima i muljatorima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
mob
Apple 5
To što je vrećama govana u SOKOJu i sličnim septičkim jamama dato previše moći nije nikakvo opravdanje da vlasnici kafića, podvlačim - vlasnici kafića, muljaju i kradu. Slažem se da bi moglo tu nešto da se izmeni oko tih naknadi za muziku. Ali da žalim vlasnike kafića, pogotovu vlasnike ovih kafića otvorenih u poslednjih 10 godina, koji su u toku otvaranja vrlo dobro znali da će imati pun ku*ac konkurencije i teškoća... ne pada mi na pamet.
[/quote ] Na primer moj drug drzi neku kafanu gde je ono realni promet 7-8 k na dan normalno dinara.Trudi se covek da sve plati svima i sebi i zeni staz.Onda dolazi inspekcija borci protiv sive ekonomije u kontrolu i nadju je u fiskalnoj kasi pod istom sifrom upisan sok next kajsija i next multi  Smile Sad nije bitno sto je on prodo 4 komada ceo mesec i sto je cena ista i placen je pdv za sva cetiri.Jednostavno mora to u fiskalnoj da se razdvoji i zato je kaznjen sa 150000 dinara i 15 dana zatvaranja.
Postoje i ovakve price
« Poslednja izmena: 03. Nov 2014, 18:31:13 od vasabi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 6220
Само једна реченица :" Кад би сви узели оно што им припада, за вас вероватно не би остало ништа." Е, а нама ови други воде државу .
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Ja kolko znam, za prvi prekršaj/prestup ide zatvaranje na 7 dana. Ako se prestup ponovi, onda ide zatvaranje na 15 dana.

Da ima i onih koji pošteno rade,a dobiju udarac po džepu, ima. Ali velika većina mulja i zakida samo tako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
mob
Apple 5
 Smile Dobro ako tako znas  Smile
Poenta je da se vratim na temu da je neki ekonomista izracunao,nemam pojma kako da ugostitelji kradu drzavu za 300 mil.evradi i onda svi skacu drz te lopova  Smile I sad ja sa tobom treba da mlatim praznu slamu sest strana a lopovi cute i rade  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 6220
Нису проблем закони него примена закона, као нпр и у саобраћају. Капитализам функционише ако постоје услови који су исти за све. Овде увек има повлашћених који смеју да крше закон, аутоматски сви остали морају да крше закон да би опстали. Е, онда се на њима демонстрира нека правда. Па кад све оде у курац, онда мењај закон, закон је крив  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
ХКЈ... беше ти оно браниш пиратерију и хејтујеш власнике права како једу говна рачунајући штету на основу прогнозиране добити... а онда окачиш овог економисту који иста говна једе о штети на основу наслућене могуће добити...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Pa znam, jer samvideo kako jednom vlasniku nalaze nekoliko propusta i prekršaja, pa su mu zatvorili na svega 7 dana. A po priči ovog lika, on je kobajagi samo pomešao dva sokića i odmah su mu klepili 15 dana. E s obzirom da znam vrlo dobro koliko ljudi kao vlasnici nečega umeju da budu iracionalni i pristrasni, i da sami sebe zavaraju s nekim pričama, ne bi me čudilo da je i ovde to slučaj. Ili je dobio najgoreg mogućeg drkadžiju od inspektora.

Elem, a šta je to taj Radović rekao što nije tačno? Ja ovde ne ulazim u to kakav je čovek taj Radović, već šta je rekao. Pitaj bilo kog prosečnog anonimnog Srbina da li je u redu da se njemu zakida penzija ili plata dok muljatori i kriminalci žive ko bogovi, reći će ti isto ovo. Samo što novine neće da pišu o tome šta kaže običan čovek, nego objavljuju nečije reči samo ako je neko mudo ili ako je poznatiji. Ali evo, da sutra sve ovo napiše neki tamo Marko Popović, mehaničar iz Jagodine, ja bih ga opet podržao.

ХКЈ... беше ти оно браниш пиратерију и хејтујеш власнике права како једу говна рачунајући штету на основу прогнозиране добити... а онда окачиш овог економисту који иста говна једе о штети на основу наслућене могуће добити...

Baš tako, Zmaju moj dragi. Jel ti smeta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
како да ми не смета, ево тресе ми се рука ни пиво не могу да држим...  Smile

и елем... ова прича из првог пост ти је на месту и пије воду?
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
mob
Apple 5
Ja ne znam zasto se neko ne doseti onog sto ja predlazem godinama,jos od kako sam bio ugostitelj  Smile
Uzeti u obzir kvadraturu lokala i zonu(podeliti Srbiju na zone npr.Bg-prva,NS i NIS-druga itd ) i odrediti fiksni mesecni porez.Naprimer splav u BG-u 8k evra mesecno,sta znam u NS- 7k itd.Mom drugu u Senti 500 evra itd pa ti napravi promet i milion evra ako znas.Drzava ce uvek znati kolko para dobija taj mesec,ne treba ni trzisna ni finansijka ni turisticka inspekcija.Mora da ostane sanitarna i zastita na radu.Ljudi mirno rade ne treba da muvaju a ovi sto rade u inspekciji nek idu da kopaju kukuruz,odma se vidi dal neko radi na crno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.