Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Radnicki Kragujevac - Bombom na direktora  (Pročitano 1767 puta)
15. Jul 2006, 11:48:54
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
BOMBOM na direktora
Na automobil Gorana Milovanovića, direktora FK "Radnički" iz Kragujevca, bačena "kašikara". U strahovitoj eksploziji nije bilo povređenih, oštećeno 11 automobila

KRAGUJEVAC - Na automobil Gorana Milovanovića, direktora FK "Radnički" iz Kragujevca, juče ujutru bačena je bomba "kašikara"! Bomba je aktivirana u blizini Milovanovićevog stana oko 6.30 časova, u ulici Ibarskih rudara, ali niko nije povređen. U eksploziji su, pored Milovanovićevog "reno megana", oštećeni 10 automobila i jedan bager, koji su bili parkirani u blizini. Milovanović kaže za Press da je očekivao ovaj napad jer mu je poslednjih meseci više puta prećeno.
Bomba, koja je najverovatnije bačena kao opomena Milovanoviću, eksplodirala je u ranim jutarnjim satima, u trenutku kada su mnogi Kragujevčani kretali na posao. Srča je letela na sve strane i pravo je čudo da niko od prolaznika nije povređen. Posle detonacije, prve su na ulicu istrčale Goranove komšije. Jedan od njih je odmah pomerio svoj automobil jer je benzin počeo da curi.
Iako je bio u šoku i jedva sposoban da govori, Goran Milovanović je izjavio da je "ovo ipak očekivao".
- U proteklih godinu dana obraćao sam se policiji zbog pretnji koje sam dobijao. Najpre su tvrdili da će me vratiti za Čačak i da seljaku ovde nije mesto, zatim da će mi postaviti bombu pod auto, pa da će me ubiti. Nisam to uzimao zdravo za gotovo dok se nije obistinilo. Osećam se ugroženim kao građanin i sportski radnik, ali i brinem za bezbednost moje porodice - rekao je Milovanović. On je dodao da je ranije imao neke sukobe sa navijačima Radničkog "Crvenim đavolima", protiv kojih su, kako je rekao, zbog toga podnošene prijave.
Milovanović je istakao da nije slučajno što je bomba na njegov automobil bačena baš u petak.
- Ugovorio sam aranžman i napravljena je finansijska konstrukcija da se na gradskom stadionu investira od 12 do 15 miliona evra, a baš juče je u našem gradu bio sponzor sa kojim treba da potpišemo novi ugovor. U tom poslu gradske vlasti ne bi dale nikakav novac našem klubu. Gradonačelnik je insistirao na prošlonedeljnoj sednici da se za sedam dana zakaže vanredna skupština kluba, što nisam učinio, jer mi to ne dozvoljavaju statut i poslovnik o radu. Zato sam je zakazao za 30 dana - rekao je Milovanović. On je ubeđen da će ovaj incident imati veliki odjek u celoj Srbiji, a "ne samo u sportskim segmentima društva".
- Od policije očekujem da otkrije ne samo počinioca, već i nalogodavca - kaže Milovanović.
Inače, na sednici o kojoj je Milovanović govorio očekivalo se da bude razgovarano o njegovoj smeni i postavljanju novog direktora FK "Radnički".
(M. R.)

Policija ispituje poslovanje Radničkog

Nedavno je po prijavi budžetske inspekcije grada dokumentacija o poslovanju FK "Radnički" predata Odeljenju privrednog kriminala kragujevačke policije, zbog "zloupotreba, neažurnosti i nekompletnosti u knjigovodstvenoj dokumentaciji kluba". Prijava je prosleđena zbog sumnje da su neki sudski procesi obrađeni bez prateće dokumentacije. Reč je o novčanim potraživanjima Gorana Milovanovića, koji od Radničkog potražuje 8,6 miliona dinara, i njegovog brata Neška, kome je klub dužan 4,5 miliona dinara.
S druge strane, Goran Milovanović je nedavno izjavio da će "progovoriti o svemu kada za to dođe vreme", tvrdeći da je u poslovanju tog kluba sve čisto i po zakonu.

Izvor: Press

(02. May 2007, 21:44:45)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.