Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Maj 2025, 18:11:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Radmanović otišao u posjetu Arapima  (Pročitano 7401 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ta tvoja BiH funkcioniše samo normalno na prosotoru kantona SA, ako pogledaš malo u preko entiteske granice vidjećeš samo fiktivnu BiH, realno sve je srpsko osim povratnika u nju, a za njih me nije briga!
A čekaj sjednicu paralmentarne skupštine pa ćeš vidjeti kako stvari stoje u toj tvojoj neovisnoj i suverenoj HiB ! Smile
Eh javiše gledam Skupštinu Srbije, nekako me više nasmijavaju, pogotovo radikali i njihova demagogija, nekako su mu više zabavni.
Znaš li onu, što nije CNN objavio to se nije ni desilo Smile
Nije mi jasno kako neko moze da se lozi na BIH pa makar i ziveo u istoj. Srbi i Hrvati nemaju problema sa
identitetom pa ih licno zabole za istu tu drzavu jedino sto su Hrvati u podredjenom polozaju jer nemaju svoj
entitet pa nemaju od cega da se otcepe. Muslimani u Bosni ocigledno ne znaju ko su (citaj:znaju al' se prave)
pa im je BIH nesto sto dozivljavaju kao svoje i svaki opstanak Bosne vide kao svoju pobedu
Vanyo ja znam ko sam i šta sam i ne trebam tebe da mi držiš svijeću.
Nije naša jedina pobijeda samo BIH newgo sve što ide kontra volje ljudi poput tebe i igoraxxx, znači ima tu hvala Bogu dosta stvari, to ti je ona srpska -Nek komšiji crkne krava Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
Citat
to ti je ona srpska -Nek komšiji crkne krava
U znas kako me pogadjaju vase krave, prosto ne mogu da spavam nocima.....ja ti rekoh kako je, a sto se
mene tice eto vam te vase Bosne ali moracete da se zadovoljite bez Republike Srpske.....onda lepo sa Hrvatima
pravite tu vasu drzavu mada cisto sumnjam da ce i oni hteti da ostanu sa vama....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Hrvati su u slatkim mukama. Da li da sa Srbima ruse Bosnu, ili da sa Muslimanima jos tavore pa onda da im skrkaju noz u leda...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
to ti je ona srpska -Nek komšiji crkne krava
U znas kako me pogadjaju vase krave, prosto ne mogu da spavam nocima.....ja ti rekoh kako je, a sto se
mene tice eto vam te vase Bosne ali moracete da se zadovoljite bez Republike Srpske.....onda lepo sa Hrvatima
pravite tu vasu drzavu mada cisto sumnjam da ce i oni hteti da ostanu sa vama....
hehehe pa moguće je da ćemo se morati zadovoljiti, niko ne dobija sve, ali mene samo zanima zašto se vi sada nešto pušete sa tim kako ćemo mi ostati bez RS kada dobro znate da ni vi niste u boljoj poziciji, ali jebi ga to ti je politika, neka država ostaje bez entiteta, a neka bez ˝srca˝
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
Jebi ga zivot je surov......samo me zanima gde je vase srce? Da nije Meka ili Medina? Ili je mozda i vama nekad
bilo Kosovo?.............a slozices se da je 50 procenata teritorije dosta vise od 15.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jebi ga zivot je surov......samo me zanima gde je vase srce? Da nije Meka ili Medina? Ili je mozda i vama nekad
bilo Kosovo?.............a slozices se da je 50 procenata teritorije dosta vise od 15.....
Naše srce, pa naravno Mekka.
Možda jeste prije više stoljeća, ali sada definitivno ne, ljudi se mijenjaju, džaba.
Pa nije baš 50%, ali je vrlo blizu, ali mene bi strašno frustriralo da sam na tvom mjestu, jer ne možeš porediti važnost Kosova i RS, u svim segmentima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
@nistarxx
Jugoslaviju treba da slave najvise muslimani i Hrvati. .
Veroispovest u svetu pozanta kao islamska je u SFRJ Ustavnim amandmanima 1967,1971 i najzad rigidnim Ustavom iz 1974. godine dobila je ime naroda.
To bi bilo kao da kazem pravoslavac, katolik,...
Najordinarnija  glupost bravara ali videlo se kasnije da je sve to smisljeno uradjeno. Moralo se izaci u susret Arapima zbog nafte i nesvrstanosti.
Vestacka tvorevina BIH u SFRJ je mogla da opstane u buducnosti samo zboga naroda -muslimana.
A bravar nikada nije ucio istoriju pa nije naucio da vecina muslimana u BIH su islamizirani Srbi ili Hrvati-pod Turskim jarmom spasavali se na razne nacine.

Ali neka pogledaju svoje prodicno stablo - oni koji su od pravoslavaca prevedeni u islam i dalje cuvaju svoje Srpske ikone i relikvije porodice . To je amanet i smatra se da donosi nesrecu ako se to baci, spali ili unisti.
FBiH nikada nece biti nezavisna. Vise se pitaju RS i Hereg bosna - hrvatski kantoni nego sto ti mislis i hvalis .

Inace ovakve posete Saudijskoj Arabiji, Jordanu, Iranu me uopste ne cude kada je vrhFBih.Moraju da se pooklone svojim finansijerima i opravdaju sredstva koja su dobili tokom svih ovih godina od 1991. godine da danas a koji je sluzio za placanje belosvetskih terorista svetog dzihada i  za finasiranje kampova balija.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@stami4
To vi raspravite sa političarima iz srpskog naroda, koji su glasali za to, to je prošlo zahvaljujući i njima.
Ja nikada neću poreći da su Bošnjaci islamizirani pravoslavci, katolici, bogumili itd. ali to je bilo prije više vijekova, bilo prošlo, gotovo, mi se nismo vratili poslije odlaska Turaka na vjere svojih predaka, već smo zadržali Islam kao svoju vjeru, ne razumjem zašto to spominješ.
Jesam li negdje ja rekao da FBIH treba da bude nezavisna, pa Bože sačuvaj i sakloni, ne ja sam za jedinstvenu i nezavisnu BIH, ako hoće srbi da ostane RS, OK , ali kao entitet i tačka.
Koliko sam upućen nismo samo mi imali strane borce, ja se zahvaljujem zemljama koje su podržale našu borbu, a pogotovo ljudima koji su prešli hiljade kilometara da bi se priključili našoj borbi
« Poslednja izmena: 02. Jul 2007, 10:24:29 od nistarxx »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
ti bas neki ufuran lik, vidim lupas vec i tacke...

mene eto zabrinjava to "boze sacuvaj i sakloni nezavisnosti FBiH", za sto su se onda borili ti strani borci kojima zahvaljujes? za suzivot? pa ono, pripremili su teren za suzivot. nema dalje.
znas kako, nisi ti prvi dosao sa tom supljom pricom, satro ti si za jedinstvenu BiH.. spika sa plbih-a, ne boj se i ja sam registrovan.. elhamdullilah  Smile   Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ti bas neki ufuran lik, vidim lupas vec i tacke...

mene eto zabrinjava to "boze sacuvaj i sakloni nezavisnosti FBiH", za sto su se onda borili ti strani borci kojima zahvaljujes? za suzivot? pa ono, pripremili su teren za suzivot. nema dalje.
znas kako, nisi ti prvi dosao sa tom supljom pricom, satro ti si za jedinstvenu BiH.. spika sa plbih-a, ne boj se i ja sam registrovan.. elhamdullilah Smile Smile
Dragi moj misli šta hoćeš, zaboli me neka stvar šta ti misliš, imaš veliki pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Maj 2025, 18:11:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.