Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 05:14:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Radikali će vladati sami  (Pročitano 6363 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11154
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Flock 0.7.3.2
mob
Samsung Galaxy S10
Oko načina dolaska na vlast onih koji se predstavljaju kao demokrate bolje da ne komentarišemo, nisu radikali palili skupštinu niti pravili krizne štabove, zatim sarađivali sa mafijaškim grupama, hapsili uz pomoć njih bivšeg predsjednika, izručivali ga na Vidovdan, igrali se sa razumom ljudi u Srbiji i toliko toga još.A što se tiče pomenutih ubistava u Srbiji, ako neke stvari malo bolje poslažemo videćemo ko su u stvari bili nalogodavci.

Smile Smile Smile
Apsolutno tačno  Smile   Da ne ispadnem Miloševićevac, nikada nisam glasao za njega, i ne kajem se što nisam, ali mislim da su svi koji su došli posle njega mnogo veća bagra od njega. DOS? hahahahha  Smile
Naspram Dinkića, Đinđića, Čede i njihovih lopova - Slobini su bili pioniri Smiley
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 
Oko načina dolaska na vlast onih koji se predstavljaju kao demokrate bolje da ne komentarišemo, nisu radikali palili skupštinu niti pravili krizne štabove, zatim sarađivali sa mafijaškim grupama, hapsili uz pomoć njih bivšeg predsjednika, izručivali ga na Vidovdan, igrali se sa razumom ljudi u Srbiji i toliko toga još.A što se tiče pomenutih ubistava u Srbiji, ako neke stvari malo bolje poslažemo videćemo ko su u stvari bili nalogodavci.

Smile Smile Smile
Apsolutno tačno  Smile   Da ne ispadnem Miloševićevac, nikada nisam glasao za njega, i ne kajem se što nisam, ali mislim da su svi koji su došli posle njega mnogo veća bagra od njega. DOS? hahahahha  Smile
Naspram Dinkića, Đinđića, Čede i njihovih lopova - Slobini su bili pioniri Smiley
hoce li neko da mi objasni na ovom forumu koji je nacin da se svrgne slobin rezim a da ima u vidu da je sloba svaki put kada je pobedjen na izborima pokrao glasove i time pobedio.
aj bas me zanima... Smile Smile Smile
ps. dafinu, karica i ostale slobine plodove(da ne pricamo o samom vladajucem bracnom paru koji narucuje ubistva, kupuje stanove od 100 kvadrata za 2000dm...da ne duzim...) niko ne moze da prejebe tako da ti toliko nije na mestu ovaj komentar za bilo koga iz dos-a(sem za ova govna koja su sestog oktobra usli  u dos a cetvrtog su bili u sps-u)
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7

Smile Smile Smile
Apsolutno tačno Smile Da ne ispadnem Miloševićevac, nikada nisam glasao za njega, i ne kajem se što nisam, ali mislim da su svi koji su došli posle njega mnogo veća bagra od njega. DOS? hahahahha Smile

Smile
Sto volim ove belle folirantske lalle sto shatro `nikada nisu glasali za Milosevica` ali eto DOS im je bio jos gori. DOS je u praksi pokazao da je daleko od perfekcije, ali porediti ih sa pozarevackom sotonom sto nas je upropastila, unistila i unazadila je totalno neozbiljno. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
MladenIsakovic , ja ne da nisam nikada glasao za Milosevica, nego sam bio njegov veliki protivnik i ovde u Bg nisam upoznao mlade ljude koji su bila za njega.
Svi smo bili u fazonu bilo ko, samo da ga ocima vise ne vidimo.
Ali sada ti isti ljudi kazu da bi glasali za njega, jer ove nato sluge su gore i od njega.
Da mi je neko pre samo 4 ili 5 godina rekao, da cu danas imati pozitivno misljenje o S.M., nasmejao bih se.
Ali nisam jedini ... jer bolje i najgori Srbin, nego najgori stranac.

Ma, kada bi ti slepci dosli na vlast, da se Srbija nije ujedinila bez obzira na sve razlike, ali ubrzo posle 5.oktobra te razlike su isplivale na povrsinu, kako u samom dosu, tako i sa nacionalistima koji su nasli uporiste u poslednjoj nacionalistickoj i nezavisnoj stranci SRS.
To radikali znaju i nije im u interesu da kazu, a dosmanlije bi da drze monopol nad 5.oktobrom, ali qrac malo i ja sam ucesnik petooktobarskih desavanja ... a pogledajte samo sliku ispod svakog mog posta, sve govori.

« Poslednja izmena: 25. Jul 2006, 22:29:59 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

357 kume, 357...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 1503
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 5.5
radikali pre svega treba da shvate da ne mogu sve sami i da ne drze ceo beograd u malom prstu, sem toga oni nemaju dovoljno ozbiljnih clanova te stranke.
IP sačuvana
social share
Be sociable - have a Pepsi
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11154
Zastava
OS
FreeBSD
Browser
Konqueror 3.5
mob
Samsung Galaxy S10
hoce li neko da mi objasni na ovom forumu koji je nacin da se svrgne slobin rezim a da ima u vidu da je sloba svaki put kada je pobedjen na izborima pokrao glasove i time pobedio.
aj bas me zanima... Smile Smile Smile
ps. dafinu, karica i ostale slobine plodove(da ne pricamo o samom vladajucem bracnom paru koji narucuje ubistva, kupuje stanove od 100 kvadrata za 2000dm...da ne duzim...) niko ne moze da prejebe tako da ti toliko nije na mestu ovaj komentar za bilo koga iz dos-a(sem za ova govna koja su sestog oktobra usli  u dos a cetvrtog su bili u sps-u)

Da je krao, jeste krao, ali da je čitavih devedesetih ovaj blesavi narod ubedljivo glasao za njega, pa sad peru ruke, i to je tačno. Što se naručivanja ubistva tiče, ne verujem političkim sudovima. Da je hteo da ubije onog blesavog Vuka, raspolažući sredstvima koje je imao, mogao je iks puta. Ne zaboravi da su mu svi iz DOS-a na njegov mig sedeli na kanabetu. Svi ti veliki demokrate su ustvari gore autokrate od njega. Pa gledaj ih, Đinđić iza Koštuničinih skuta zaseo u premijersku fotelju, poisteravao one koji su pobedili Slobu, i preuzeo vlast, slao Čedu u Šilerovu, putovao Canetovim (kasnije se na sudu u  Cirihu ustanovilo da nije sigurno da li je taj avion zaista pripadao Canetu) avionom u Dubai, prodavao cementare i šećerane po Srbiji u bescenje, nije imao moći da promeni ustav, te ga je prekršio isporučivši bivšeg predsednika u Hag, itd. Sada Dinkić vlada, valjda nije potrebno da se oko toga ubeđujemo. Odavno su manjinska vlada, ne moš' motkom da ih nateraš na izbore, skandale oko Devičanskih ostrva nisu razrešili baš kad je Dinkić došao na vlast. Ima tu još more toga, mrzi me da kucam iskreno. Šta je bilo sa Radomanom Božovićem, svi znamo da je bio car šverca nafte i duvana 90-tih, pa ga niko ne uhapsi nakon 5. oktobra? Otkud to? O krađama u glasanju u parlamentu - to čak ni socijaisti nisu radili. Pominješ Karića; on se jeste obogatio pod Slobom, ali što ga ne uhapsiše 5. oktobra? Što je sedeo na kanabetu i Đinđića i Koštunice pogotovu? Nego kad se zamerio Dinkiću, odjednom postade kriminalac.

Sto volim ove belle folirantske lalle sto shatro `nikada nisu glasali za Milosevica` ali eto DOS im je bio jos gori. DOS je u praksi pokazao da je daleko od perfekcije, ali porediti ih sa pozarevackom sotonom sto nas je upropastila, unistila i unazadila je totalno neozbiljno. 

Možeš da mi veruješ, i ne moraš - nikada nisam glasao za Miloševića, i smatram da je bio loš vođa, pogotovu na spoljnopolitičkom planu. Njegova vladavina je mnogo šira od pogleda crno-belo. Nas su najviše upropastili dvostruki aršini velikih sila koji su gledali svoje interese, i kojima je stara Juga bila test poligon za cepanje Rusije, i još mnogo toga. Da je Sloba mogao bolje - mogao je sigurno, to bez daljnjeg, ali da je bio bolji od ovih sluga i poltrona - bio je, bar po mom mišljenju.

MladenIsakovic , ja ne da nisam nikada glasao za Milosevica, nego sam bio njegov veliki protivnik i ovde u Bg nisam upoznao mlade ljude koji su bila za njega.
Svi smo bili u fazonu bilo ko, samo da ga ocima vise ne vidimo.
Ali sada ti isti ljudi kazu da bi glasali za njega, jer ove nato sluge su gore i od njega.
Da mi je neko pre samo 4 ili 5 godina rekao, da cu danas imati pozitivno misljenje o S.M., nasmejao bih se.
Ali nisam jedini ... jer bolje i najgori Srbin, nego najgori stranac.

I ja sam bio veliki protivnik Miloševića togom njegove vladavine, pogotovu onih bandita Marjanovića, Gajevićke, Božovića, i onog što je uspeo da uđe u kjnigu rekorda po inflaciji koju je prouzrokovao - Šainovića. Od kako sam dobio pravo glasa, uvek sam glasao Radikale, pa sam prestao kad su ušli u Miloševićevu vladu. Što se mene tiče, tu mrlju im nikada neću oprostiti. Tako da, 5. oktobra, tj 24 septembra, kada su bili izbori, nisam ni izlazio na glasanje, i još 2 puta nakon toga, jer nisam imao za koga da glasam. Zadnji put kada su bili izbori, 2003-će, videvši šta rade ovi dosovci u koje ni ranije nisam verovao, odlučio sam se da izađem, i ponovo sam glasao za radikale. Nisam radikalski obožavalac, ali od 2 zla, biram manje. Radikalima nešto malo i verujem, dok ostalima ne verujem ni malo. Ne mislim da su oni u stanju napraviti nešto veliko na spoljnopolitičkom planu, ali verujem da bi odnosi unutar ove države bili prilično pošteniji, da bi malo skresali krila ovim silnim lopovima i kriminalcima, i zbog toga, kad budu izbori, ako odlučim da izađem na njih - glasaću za radikale.
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Znas li ti Danice, sta je to Vinca?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1971
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nije mi samo jasno kako oni ciji je pogled na svet i ideologija ista kao i Slobina, stide se da priznaju da su glasali za njega, iako je on bio simbol te ideologije.Sada ispada da niko nije glasao za Slobu osim penzionera.Nije to bas tako.  .  .  . Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
cni , da u Bg je tako samo su penzioneri glasali za sps.
A u prvoj recenici si odvalio zescu glupost, bez komentara.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Problem simpatizera radikalne stranke jeste sto nikada nemaju NIJEDAN argument ali zato stalno potezu za tim tragikomicnim kafanskim pricama o izdajnicima, slugama i patriotizmu. Sada ce jos da ispadne da ste bili jurisnici 5.oktobra, ali eto razocarao vas je DOS. 

Sve ideje za koje se zalagala vasa partija krahirale su u stvarnosti. Lideri te partije nisu nikada bili dosledni sopstvenim politickim idealima. Kleli su se u price o Velikoj Srbiji i liniji Karlobag Karlovac Ogulin Virovitica ali kada je zagustilo odlucili su da postanu Vojvode od Batajnice. Od price o Velikoj Srbiji ostale su samo `patriotske` novine.  Na ratistima su paradirali sa pijanim odvratnim tipovima sa bradurinama a la Bulajicevi flmovi koje je najvise interesovala rakija, bela tehnika i zlato.  Prezirete ravnogorski pokret i srpsku tradiciju jer je ideja srpske prozapadne monarhije za vas, najvece sledbenike Brozove nesvrstane spoljne politike, to naravno neprihvatljivo. 

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Neznam baš ko nosi brade, sve radikale koje viđam su izbrijani, uredni, gospodskog držanja, a bradonje sa Ravne gore koji se kupaju u alkoholu i paradiraju sa noževima, su sa vama demokratama u ljubavi.I Predrag Marković bi mogao proći kao četnik, a on demokrata.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 05:14:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.332 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.