Malo pre sam procitao o sedam tajni srecnog braka i mogu reci da je to samo zelja na danasnje vreme. . . i u danasnjoj krizi. . . kad nema para nema ni ljubavi,sto bi rekla moja baka [/b]kriza u kucu,ljubav kroz prozor. . . . pa da pocnemo:
K o m u n i k a c i j a posle odredjenog vremena cela komunikacija se svodi na to sta da platimo od racuna,sta da kuvamo,oko decei tako dalje
U p o r n o s t
kad god zapadnemo u krizu pokusam razgovorom da resim problem medjutim saslusaju me samo zidovi
R e š a v a nj e p r o b l e m a [b]Kad nešto u vezi nije kako bi trebalo biti, lako je posvađati se, vikati i ne čuti što partner poručuje. Rješavanje problema nešto je što se s vremenom nauči. Dajte si vremena da dobro razmislite o svemu, razgovarajte i poslušajte partnera. Prihvatite svoju grešku ako za to ima razloga i ispričajte se.
aham,malo prekosutra. . . probao ne ide. . .
O d r z a v a nj e s t r a s t i
dobar vic!!! kad te skolaju problemi. . kome je do sexa. . mi spavamo u odvojenim sobama ona u spavacoj sa decom ja u dnevnoj. . . izgovor h r c e m. . . pre neko vece sam spavao slucajno u istom krevetu sa njom i bilo mi je neprijatno. . . sex dva puta od pocetka godine. . . . sto bi rekao moj cale" Sine dobar je brak,samo manje. . . . "
V l a s t i t i z i v o t
Sta je to? Meni je recimo ribolov hobi koji me opusta. . izes hobi kad godinu i po nisam odvojio 10 min da odem na pecanje. . . Sta reci?
P o s t o v a nj e
Tu nemam zamerki jer za ovih cetiri godine braka (i meni i njoj je drugi brak)postuje me i ja nju. nikad me sa posla nije docekala bez rucka,obraduje me nekom malo sitnicom i ja nju. . . . tu smo 10+
Z a b a v a
Sta je to? Mi se obradujemo kad uspavamo decu oko devet sati i na miru popijemo kafu. . . to nam je vrhunac dana
Kako da budemo opusteni kad vec kad popijemo vecernju kafu razmisljamo kao da prezivimo sutrasnji dan. . . Na kraju smo shvatili da nas samo deca odrzavaju u braku i da je sve ostalo nestalo. . . . poceli smo da se volimo na neki jako cudan nacin. . . . R a z m i s l i t e o t o m e
"Tija bakcili, svi gi ja potepam, znaš kako? Prvo si progutam jednu kocku šeker, pa se oni svi navadu na njojzi. Ondak si popijem 'ednu jaku crnu kavu da gi zaćoravim, pa kad si ne znaju kude će, tage si popijem 'ednu ljutu rakiju te gi potepam svi."
Kako bi se nadovezao na neku temu, nema potrebe da otvaras novu. Odgovori u toj temi na koju planiras da repliciras, tako sto ces svoj post upisati u polje ''Brz odgovor'', koje se nalazi na dnu strane. Drugi nacin je da kliknes na opciju ''Odgovori'', koja se nalazi pri kraju svakog posta na temi, i izgleda ovako:
Tema slicnog sadrzaja imamo zaista mnogo, suvisno bi bilo da se ponavljaju. Koristi pretragu po kljucnim recima, kako bi se uverio da li takva ili slicna tema postoje.
S obzirom da si nov na forumu, imam dve stvari: 1. Najpre, dobrodosao! 2. Bilo bi lepo, a i korisno, da procitas Najcesce postavljana pitanja i Pravilnik foruma, kako bi se sto bolje snalazio.