Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 20:17:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Racunarski centri za studenjak!!!  (Pročitano 1192 puta)
07. Feb 2006, 15:49:11
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile Obratite paznju, studenti. U toku je akcija kojom se od svake prodate kesice neskafe (onih 2 i 3 u jednoj kesici), odvaja po dinar, kojom kompanija zeli da opremi studentke racunarske centru u Beogradu.
Ispitni su rokovi, kafa se pije... Smile
Stanje na nasim fakultetima, sto se kompjutera tice je ocajno, a oni koji imaju svoje racunare uglavnom se zabavljaju putem neta. Nije ni to lose, ali mislim da je super ako i studenti po domovima uspeju da dobiju osnovno sredstvo za rad u 21. veku - kompjuter. Ukoliko uspe akcija, studentima ce biti omogucen celodnevni pristup netu i to- besplatno.
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
Izgleda da smo mi koji zivimo kod kuce u svakom pogledu diskimnisani.. Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Draga, zar je to sve sto imas da kazes? Smile Nece biti da je nama bolje sa kompjuterom, a njima bez... Smile Smile Smile Za ostalo ne znam, ali da li znas za podatak da cak 80 posto studenata na fakultetima nikada nije koristilo racunar? A 21. vek je!!!! Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Bolje tiho nestati nego glasno umreti

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 403
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 5110
Draga, zar je to sve sto imas da kazes? Smile Nece biti da je nama bolje sa kompjuterom, a njima bez... Smile Smile Smile Za ostalo ne znam, ali da li znas za podatak da cak 80 posto studenata na fakultetima nikada nije koristilo racunar? A 21. vek je!!!! Smile Smile Smile Smile Smile
Auuuuuu, kakav sokantan podatak  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile Smile Smile Smile Smile Kakva divna omladina. Verovatno se sada osecate bolje. Pokazali ste zube, porasli su vam vec??? Posto se ponasate kao maloletnici, sto verovatno i jeste Smile. Nego, da li bas takvima koristi racunar izasta drugo sem za licno dokazivanje putem foruma? Nije ni jacanje licnosti i gradjenje identiteta mala stvar, ali da li bilo sta konstruktivno radite na kompjuteru?  :peace: :peace: :peace: :[111]:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
U cemu je tvoj problem...
Kada bi se malo spustila na zemlju shvatila bi da i tih 20% koristi racunar za chat, igrice, gledanje filmova i slusanje muzike..
Koristim racunar vec 5 godina, ali svaki put kad sam pisala seminarski ili spremala ispit, po literaturu i informacije isla sam ili u fakultetsku ili univerzitetsku biblioteku..
S druge strane moj fakultet godinama ima racunarsku ucionicu, ali retko koga je zanimalo da ide tamo... A i opet.. ti koji su dolazili, koristili su kompjutere za chat i surfovanje, retko ko za naucni rad... Bila-videla...
I stvarno mi nije jasno cemu takvi napadi i arogancija...
Svako ima pravo na svoje misljenje, a to sto se moje misljenje tebi ne dopada, to me apsolutno ne zanima..
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

respect

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 232
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson k500i
ma pijte kafu...
racunar je izbor
a sad, sto vecina ljudi "visi" a ne radi nista, nema veze..
kapiram, sto pre ljudi pocnu da se zezaju za kompom, pre ce da zavrse, a posle toga mozda rade na njemu nesto korisno
ko zna, to je proces
Smile
IP sačuvana
social share

hedonizam je poslednji stadijum pesimizma
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Bla,bla.....Dignite ruke sve do neba...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 659
Zastava Pozarevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
epa u to mie jedna soljica stize odmah Smile
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 20:17:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.