Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Racunari, punjaci, itd...  (Pročitano 1447 puta)
24. Okt 2014, 15:36:42
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Apple 13pro
Prodaja sledecih racunara

Hp compaq dc7100
intel3.4ghz
1gb ram
80gb hdd
ispravan instaliran i spreman za upotrebu radna garancija i garancija na ispravnost 30 dana
Posedujem dva komada ista
cena:45e

Ruter tp link tl-402m malo radio kao nov... ispravan radna garancija 30dana cena 1000rsd

Uspravna masina
intel dual core 3.0
1gb ramagrafika nvidia fx 5700 256mb
80gb hdd
45e
instalirana i spremna za upotrebu ispravna. 30 dana garancija na ispravnost

uspravna masina 2
intel pentium4 3.00ghz
1gb ram
160gb hdd
ispravan i instaliran 30 dana garancija na ispravnost
55e

mini USB za kola NOV vise komada cena 1000rsd

Mini usb kucni punjac NOV vise komada cena 1000rsd

Bice jos toga kada stignem da okacim

imam punjac za toshibu 20v 6a NOV nije otpakovan 20e
Fioke za HDD vise komada 200rsd po komadu
pad 2kom hp jedan pali drugi nemam punjac oba idu za 15e
WIN7 x64 pro LEGALAN sa kljucem 70eura
i jos dosta toga slike i ostatak za dan-dva
SVE informacije ovde ili na 064/494-02-61 00-24h

ps nece slie da mi okaci, velike su  Smile pa ak oneko bas bude zeleo sliku poslacu mu na mail za to sto hoce
« Poslednja izmena: 24. Okt 2014, 15:38:38 od corradoG60 »
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Apple 13pro
Uspravna masina
intel dual core 3.0
1gb ramagrafika nvidia fx 5700 256mb
80gb hdd
45e
instalirana i spremna za upotrebu ispravna. 30 dana garancija na ispravnost

PRODATO

imam jos baterije za laptopove

Baterija za acer Acer Aspire 5520 5720
HP/Compaq Business Notebook NC6100, NX6100, NC6200, NC6300,  dva komada

IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.