Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Putin najavio da je jacanje oruzanih snaga jedan od Ruskih proriteta  (Pročitano 3985 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Citat
A narod nek gladuje.....I Ameriku i Rusiju treba u zrak dignut (na zalost nema tko) jebalo ih oruzje i rat 
Много више ми Балканци гладујемо, у поређењу са њима смо Африканци и то они из Сомалије.
Они имају готово бесплатну струју, све врсте горива , док овде код нас незванично најављују рестрикцију струје и воде и то већ од ове зиме, а следеће лето биће и без воде.
Иначе власт прећуткује да нека београдска предградска насеља, додуше села немају по овим врућинама воду већ 15 дана.
Живела досманлијска демократија и евро-атлантске интеграције.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
citava moskva ima dzaba grijanje........
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Није вино пошто прије бјеше
Нит' Русија оно што мишљасте

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
niko se nije javljao kada su za male pare kupovali od odbeglih i krimilazivonaih agenata KGB-a atomse glave i oruzje. Mislili su da ce Rusiju upropastiti i oslabiit.
A ja pak mislim da se Rusija namerno na taj nacin oslobodila rizicnog atomskog potencijala a pravo naoruzanje cuvala, razvijala i sada kad Putin sve vise pokazuje zube jer su mu dosadili  raznim atomskim antiraketnim stitom oko Evrope a pogotovu na granici Rusije.
Nema zezanja.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 178
Zastava jos uvek africca
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
HTC one v
Pa kada bi se biralo, izabrao bih Rusiju, pre Amerike, a čak i između Evrope i Rusije, pa neznam, srce za Rusiju, ali iz EU ništa lepo do dođe, samo ono loše (na svega 50 km razlike isti probelm dva rešenja BIH jedinstvena, Kosovo nezavisno, mada neznam šta bih radio sa milion šiptara).
Inače potraga za dolarima oterala me je u Meksiko, i na par meseci u SAD, i mogu reći da se neživi baš kao u američkim serijama i filmovima. Za 350 dolara, jesam iznajmo stan, ali 150 km od ranog mesta (doduše vozom za sat i trideset minuta sam na poslu). I nisam baš lepo prošao, iako sam imao lep ugovor, a rasizam neda postoji, pa sve poslove na kontrukciji i izradi tel. mreža sam dobijao ne zbog mog "izvanrednog" znanja već zbog svetlog tena i zelenih očiju. Pogotovu u manjim naseljima sa 100% belačkom populacijom (do 15.000 stanovnika) Mada mi se svideo mir i red (u belačkim kvartovoma).
U Meksiku, meni kao belcu dnevnica od 900 $ do 1.500 $, a ovim jadnicima što kopaju rupe 1.00$. I toliko o pravednosti, jednakosti i demokratiji.
Moram reći da mi je u Jermniji bilo prelepo, ne po zaradi, već u svakom selu samo dobijali i čašu njihove rakije (destilat od grožđa), klopu, vodu i besplatni smeštaj (nijednom nisam dobio ni reč pozdarava SAD), i to samo zato što im uvodimo  bedne telef. linije. Osećao sam se kao kod kuće, i misli da imamo više sličnih razmišljanima sa arapima i ljudima istočnije od EU, nego sa licemerima u takozvanoj EU.

A što se tiče NATO, to nedolazi u obzir, pa po cenu ulazka u EU.
Da ubijamo nedužne civile po stranim državama, ili da šaljemo vojsku na tuđe teritorije za interese američkih kompanija, ili da ispravljamo greške američko-britanske pogrešne politike. Ne. TO NIKAKO!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Putin je vratio Rusiju na pravo mesto u svetu sto se tice odnosa snaga .
Dosta je svaka susa pokusavala da drvi motku nad Rusima. To je daleeka proslost ali je i to stanje trajalo relativno kratko- avreme Gorbacova i Jeljcina>
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa kada bi se biralo, izabrao bih Rusiju, pre Amerike, a čak i između Evrope i Rusije, pa neznam, srce za Rusiju, ali iz EU ništa lepo do dođe, samo ono loše (na svega 50 km razlike isti probelm dva rešenja BIH jedinstvena, Kosovo nezavisno, mada neznam šta bih radio sa milion šiptara).

A što se tiče NATO, to nedolazi u obzir, pa po cenu ulazka u EU.
Da ubijamo nedužne civile po stranim državama, ili da šaljemo vojsku na tuđe teritorije za interese američkih kompanija, ili da ispravljamo greške američko-britanske pogrešne politike. Ne. TO NIKAKO!!!

Потписујем!!!
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Ebgleska trula tvorevina a Rusija uvek i tek jaka.
Zato bi glupo biloda razmatramo zasto Rusija jaca oruzane snage. ne moze se sa bacuskama zezati kako ko hoce.
tek nece ni moci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
Zastava http://forum.burek.co.yu/Themes/default/images/flags/cs.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
RUSKA FLOTA PONOVO U ATLANTIKU I SREDOZEMLjU

MOSKVA – Ruska flota od danas obnavlja svoje konstantno prisustvo u svetskim okeanima, i njeni brodovi su se uputili na severoistok Atlantskog okeana i u Sredozemno more, saopštio je ruski ministar odbrane Anatolij Serđukov u susretu s predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

Grupa brodova u kojoj su teški avionosač, dva antipodmornička broda i veliki tanker krenula je u Severomorsk, a u Sredozemnom moru njima će se priključiti raketna krstarica „Moskva” i tanker „Ivan Bubnov” iz sastava Crnomorske flote, rekao je ministar Serđukov.

Ukupno se na zadatke uputilo četiri bojna broda, sedam plovila Severne, Crnomorske i Baltičke flote, 10 helikotpera i 47 aviona, od kojih su 14 strateški bombarderi.

Prema rečima ministra odbrane, planirano je sprovođenje tri taktičke vežbe sa gađanjem.

Planirano je takođe i njihovo pristajanje u luke šest zemalja, a za 71 dan brodovi će preći više od 12.000 milja, rekao je Serđukov.

Sredinom avgusta, Rusija je obnovila stalne letove strateških aviona na duge relacije, prekinute devedesetih godina prošlog veka.

Tanjug
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Kamo dalje rodjace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 635
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Motorola V3
Putin će ponovo Rusiju vratiti među svjetske sile,dići je sa koljena na koja ju je oborio Jeljcin.
IP sačuvana
social share
Kamo dalje rođaće...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.