Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 17:00:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: psiholog  (Pročitano 5833 puta)
22. Jun 2009, 03:05:28
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Da li ste culi za psihologa Dragana Vukotica i sta mislite o njemu?
Drugarica je krenula kod njega iako on kao vise ne radi sa pacijentima jer je u upravnom odboru doma zdravlja il tako nekako, pa reko' da vidim sta kaze "strucna javnost"?!
Malo sam zabrinuta za nju, a guglanje mi ocigledno ne ide od ruke...
Imate li nekog psihologa koga biste preporucili...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung XYZ1004
Imamo......B@mbin@  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
A problem koji drugarica ima je?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Imamo......B@mbin@  Smile  Smile

I, @Bambina je bash dobra, iako je apsolvent...meni je pomogla...kad sam bila nemocna.

Mozhda ona zna ko je taj psiholog Vukotic..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Evo Bambine na službenoj dužnosti!

DakleM, nemam pojma ko je Vukotić, jer sam iz Novog Sada, a i ovde poznajem malo psihologa (dobro, ne malo, ali uglavnom ove akademske i tek ponekog praktičara).

Možda bi zaista najbolje bilo da čujemo taj problem tvoje drugarice.

Što se tiče preporuka - generalno - one i ne moraju biti nešto bog zna kako značajne.
Jednoj osobi se neko može dopasti kao profesionalc, nekoj ne - i šta onda, kome verovati?
Najbolje je sam formirati utisak - odeš lepo kod njega, pa ako ti se razgovor sa njim svidi - nastavi, ako ne - traži drugog. Prosto k'o pasulj. Wink
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
pa njoj je bilo bitno da ode sa nekim da porazgovara, a kako je do njega stigla to pojma nemam...
nesto sto sam izguglala mi se i svidelo o ovom psihologu, pa cemo videti.
ne znam tacno sta joj je tj kako se ona zaista oseca i sta je u pitanju.
ona je apsolvent kao i ja, na mom je faksu dakle u Bg-u, devojka je sjajna ovako, zaista divna osoba.
sa mnom je pricala, ima velikih porodicnih problema, inace nije iz bg-a, roditelji su joj u krizi, nemaju para (klasika da kazem) ona je morala da napusti faks, tj ne daje ispite vise jer se zaposlila, sama je, decka nema, niti je imala u poslednjih par godina koliko je znam, ima problema sa spavanjem, prilicno je konfuzna kad se malo zagrebe povrsina, crnih misli, bezvoljna, sebe vidi kao bezvrednu, kao nekog ko je nesposoban, imala je i nekih problema sa zdravljem, teske upale bubrega, pa se dodatno bila povukla..
ali sta se tu jos valja iza brda ne znam, shvatila sam da ono sto ona pokaze su retki trenuci i da toga ima jos dosta ispod povrsine ali ne prica uvek o tome...
Sad je dobila preporuku za tog Dragana, trebalo bi ovih dana da ode do njega...

A preporuka za psihologa je potrebna i meni, pa htedoh da jednim udarcem ubijem dve muve Smile
Samo sto je kod mene situvacija dosta komplikovanija, doduse ne znam cene privatnih psihologa, ali bas i nisam pri parama. U studenstku mi se ne mili, secam se one zene psihologa kad sam isla na razgovor zbog vozacke dozvole, ni malo mi se nije svidela, a znam da oni inace ne daju uput za one specijaliste koje imaju u studentskoj pa na uput ne mogu nigde...
Ja sam vec slucaj za citav tim Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ja bih ti zaista pomogla, ali nemam pojma kako.

Nisam iz BG, i ne znam kako tu stoje stvari.  Smile

S druge strane, ako želiš ti sa nama nešto da podeliš, možeš to slobodno učiniti.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
hvala ti bambina Smile
jedno pitanjce?! kad se postaje aktivan korisnik, provalila sam da ne mogu da odgovaram na pp Smile
sto se deljenja tice, hvala ti , ali nisam spremna to uciniti na ovom mestu, javno, a vala ni u ovom trenutku jer ce mi sutrasnji ispit otici papa ako ga ne ponovim Smile
suvise su to delikatne i bolne stvari za mene, vrlo lepo ja funkcionisem, zavrsavam faks, druzim se i sve to jeste super, ali sto vise guram po strani problem on ne postaje manji, naprotiv.
videla sam da si iz NS cak sam dobila pre neki dan preporuku za jedan centar tu kod vas, bas za nas traumatizovane, ali nema sanse da dolazim ni jednom mesecno a kamoli cesce...
Pride sto problema ima koliko volis.
Hvala d. na pp-u, ne mogu da ti odgovorim, tog coveka znam iz neke druge price i ne mogu kod njega ici, ali nisam vise omladinac ni u kom slucaju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Pravo na odgovaranje na pp poruke ćeš dobiti vrlo brzo, srazmerno tvojoj aktivnosti na forumu.  Smile

Naravno da razumem što ne želiš ovako ''javno'' da govoriš o svom problemu.
Isto tako, mislim da bi svakako trebala da nađeš neki vid pomoći, makar neki ventil.

Recimo, u BG toga sigurno ima, nešto tipa art terapija. To je super stvar za proradu emocija, ali i za integrisanje negativnih iskustava. Ima i drugih psihoterapeutskih pravaca koji bi ti super ležali. Još mi pada na pamet i racionalno-emocionalno-bihejvioralna, ali i psihoanaliza, što da ne?  Smile

To su, ovako, neke moje opšte preporuke. A ti uzmi Google u ruke i traži, to ti je jedini, lako ostvarljiv, način.

I, naravno, ako budeš raspoložena za priču, uvek mi se možeš javiti na pp (uskoro ćeš imati i tu mogućnost, ništa ne brini), da proćaskamo o vremenu ili smislu života.  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 17:00:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.