Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 05:00:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prvi put kao u priči  (Pročitano 3513 puta)
18. Mar 2007, 09:40:27
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Prvi put kao u priči

Jedan od najznačajnijih događaja u životu velikog broja ljudi jeste prvo vođenje ljubavi. To je nešto što će mnogi iščekivati s nestrpljenjem, želeće da bude savršeno, baš kao u priči ili na filmu... I mnogi će se razočarati, jer kao na priči ili na filmu ne bude nikad.

Pogledajte prosečnu priču koja opisuje prvi seksualni odnos između dvoje tinejdžera. Sve je puno romantike - dobro, to može da se desi i tako bi i trebalo da bude. Možda su oboje u početku nervozni, ali nervoza ubrzo prođe i ostaje samo uživanje i potpuna opuštenost. E, to već ne ide tako - nervoza i strah i nesigurnost na početku su sasvim normalni i uglavnom i ne prođu, ne u potpunosti. Dečko se boji da li će biti dovoljno dobar i da li će povrediti devojku, devojka se boji da li će je mnogo boleti i da li će dečku pružiti dovoljno uživanja...

Naravno, obavezno po pričama devojku ili nimalo ne boli ili je boli samo malo, i to samo nakratko. Sad, nije nam cilj da vas prepadamo, i u najvećem broju slučajeva bol prilikom probijanja himena zaista nije nešto što bi devojku nateralo da vrišti, ali definitivno nije ni nepostojeći ni samo kratkotrajan i relativno blag. Neke devojke boli više, neke manje, one koje boli malo su u manjini, a ne znamo ni za jedan slučaj da bola uopšte nije bilo.

Još jedan mit o prvom putu koji možete naći u ovakvim pričama jeste onaj o tome da devojka tada doživi orgazam - i to, po pravilu, istovremeno s dečakom. To se jednostavno ne dešava. Izuzetno je retko da devojka prilikom prvog puta doživi orgazam (a ako ga doživi, to neće biti samo od penetracije, kao što priče sugerišu, već i od dosta stimulacije klitorisa), a sasvim sigurno ga neće doživeti istovremeno kad i dečko - oboje su neiskusni i još uvek ne znaju dovoljno šta kome fizički prija, ako uopšte znaju šta njima samima prija, tako da je ovakva vrsta usklađivanja neizvodljiva.

Da ne bude zabune, ne želimo da kažemo da je prvo vođenje ljubavi ružno, trapavo, traumatično iskustvo, naročito za devojke. Naprotiv, prvo vođenje ljubavi ume da bude izuzetno lepo i romantično, nešto što ćete želeti da pamtite celog života - samo nemojte očekivati da vam bude kao u priči ili kao na filmu. Ni vi niste lik ni iz priče ni iz filma, već stvarna osoba, sa svim prednostima i manama koje stvarne osobe imaju.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile

ja sam jedva čekala da izgubim nevinost.
bilo je šeprtljavo i grozno,hvala na pitanju.

ali,
toliko sam bila ponosna što više nisam nevina,da sam imala potrebu da to objavim čitavom svijetu Smile
kakva naivnost...vjerovati da vas to čini kompletnom ženom Smile

predivno Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Kad se setim  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 9677
Zastava Wien
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Pa nije bilo bas kao u prici, ali pamti se.....
IP sačuvana
social share
Ne cini drugome ono sto bi zeleo da drugi ucine tebi.

Njegov ukus mozda nije isti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Nije bilo kao u prici ali je za pricu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Nije bilo kao u prici ali je za pricu  Smile
Tako nekako Smile Smile
ili jos bolje..

Nije bilo kao u prici ali je za pricu koju necu pricati Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

prim.med.dr.sci. protivpožarni. aparat pekom

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4245
Zastava Kolasin- Kruscic
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K530i
Uh... prije toga sam se, mislim, konsultovao sa burekovcima... Savjeti mi pomogli.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 9677
Zastava Wien
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Peki  Smile

Nije bilo kao u prici ali nije za pricu koju cu pricati  Smile 

da li uopste postoji prvi put kako u prici  Smile
IP sačuvana
social share
Ne cini drugome ono sto bi zeleo da drugi ucine tebi.

Njegov ukus mozda nije isti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

prim.med.dr.sci. protivpožarni. aparat pekom

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4245
Zastava Kolasin- Kruscic
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K530i
Peki Smile
Nije bio problem do mene, nego se ona plasila, posto je bila djevica... A i, tad je jos bilo malo ljudi na ovom forumu (u ovoj recenici je mnogo bitnije "ljudi" nego "malo"...) i nije bilo tema tipa "Guza moje djevojke" "Privatne erotske fotke forumasa" "Voajer" i slicno, nego je to bila jedna lijepa konverzacija u jednoj lijepoj atmosferi... Pitao ja, ostali mi prenijeli svoja iskustva i- gotov pos'o... Inace, ja sam izgubio nevinost sa pet godina, sa nekom izbjeglicom koja je tad imala oko 16, ali se ne sjecam bas nicega... Sem te borove sume... i te djevojke. Prakticno, i nijesam tad izgubio nevinost... Svasta...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Citat
Inace, ja sam izgubio nevinost sa pet godina

Oprostices mi ako se nasmejem , ali ne verujem da si tada bio toliko 'darovit'  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 05:00:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.