"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."
Kao klinac sam gledao softcore produkciju tipa Svedjanke u internatu, Svedjanke na benzinskoj pumpi i legendarne Istinite price. Mislim da je to bio davne 1987=87
Jel se neko seća "Electric blue" serijala,stariji će se sigurno setiti,išlo je na trećem kanalu.
zaboravi sam treći kanal,ali nijedan nisam odgledo do kraja sve nešto 10-20 min. gledo sam na kaseti snimak sa trećeg kanala,dosta kasnije "devojka sa nogama od milion dolara"
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.