Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Pravila foruma: Oceni me ~ Predstavite svoj rad

Dobrodosli, ovo je forum u kome mozete postaviti neki svoj rad ako zelite cuti misljenje o njemu.

Napomena: Ovo nije ni forum za reklamiranje, ni za vrbovanje korisnika za svoje sajtove, ni za hvaljenje svega sto se predstavi, ovo je forum na kome mozete dobiti iz nekoliko misljenja koja cete cuti sliku o onome sto ste napravili i eventualno neki savet!

Svaka tema sa sadrzajem koji se kosi sa ovim jednostavnim pravilima bice prvo cenzurisana, a zatim, ako dodje do problema i obrisana.

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ajde sastavite inkviziciju, ovaj, ..komisiju...  (Pročitano 918 puta)
06. Jan 2003, 03:21:11
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 46
Kad vec volite da sasecate sajtove u korenu , evo vam jedan predlog za ocenjivanje. Jedan moj drug , koji je usput receno, radio najnoviji dizajn sajta na kome ja radim i funkcionisem i pijem pivo (burek jedem ovde) tj. tripomanije, redizajnirao je svoj sajt, i shodno tome pitao mene sta mislim, jer njemu se eto ne svidja. Posto sam ja pristrasan, reko' sebi, ko ce bolje oceniti od burekdzija...

URL biti :www.walkersplayground.tk
ili ako vam prikaze "Boe!" stranicu idite na www.ravangrad.net/~walker

Masala! Da bude jos bureka i piva u Novoj dvijeiljadeitrecjoj !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Nek ga drugi sasecaju sto se boja tice, ja samo imam koment na font...
U samom startu se vraćamo na staru činjenicu o delimičnoj nekompatibilnosti između računara prikačenih na internet. Kada kažem 'nekompatibilnost' mislim najpre na operativne sisteme, browsere ali i sistemske fontove koje posetilac ima instalirane. Imajte na umu da nema svako, recimo Windows 2000 ili Windows XP i 800 fontova koje vi imate i da se neće uvek pogoditi da i on ima font koji ste vi postavili u html ili CSS klasu.

Znači, početak sadrži konstataciju - ne koristite nestandardne fontove. Treba svakako shvatiti da se uz instalacije Windows operativnih sistema dobija određena količina fontova. Tu se uglavnom podrazumevaju sledeći: Arial, Verdana, Tahoma, Times New Roman, Terbuchet i slični. Obzirom na to da smo rekli (jel'te...) da Times nikako ne treba koristiti u tekstu, opcije za standardne tekstove vam se smanjuju, ali ne preterano, niti drastično. Arial veličine 10 piksela je fantastično čitljiv i pregledan i mnogo stilskiji od njemu sličnog Arila veličine 11 ili 12 piksela. Toplo preporučujem i jedne i druge (doduše, ove druge manje). Verdanu, veličine 10 piksela, upravo čitate, dok su sve veće verzije ovog fonta do veličine 13 ili 14 prihvatljive, ali preko nikako ne izgleda lepo. Tahoma, je slično Arialu, u padu popularnosti na uštrp Verdane, i njene veličine 10 i 11, pa čak i 12 piksela su podjednako lepe i pristojne za čitanje na html stranicama. Trebuchet je tek u poslednje vreme počeo biti interesantan za web dizajnere, jer obuhvata klasiku koju je imao Times, ali i modernost koju ima Arial, Verdana ili Tahoma. Ovaj font je time prilično neutralan, ali fantastično dobar i zahvalan za tekstualnu fornu. Od 11 piksela pa naviše, Trebuchet ne gubi na kvalitetu i vidi se podjednako dobro i pristojno. by GR
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 242
Ne bih da saseem sajt u korenu, ali se slaem sa Sf-om (Times New Roman nikako nije font za web stranice).Mislim da bi trebalo reiti pitanje menija (mada ni ovaj sadanji nije toliko lo).Ja lino, to se menija tie, najvie "gotivim" sistem rollovera sa sliicama koje nisu preterano "teke".
Zatim, trebalo bi uvesti CSS, to e olakati rad autoru, ali i posetu posetiocima.Izbor boja nije lo, moe ostati ovakav.
to se foruma tie, mislim da bi on najbolje izgledao ako bi bio otvoren u pop-up prozoru (budui da nije "va").
Pa, ne znam ta bih jo mogao rei osim: ne morate sluati bilo koga sa ovog, niti bilo kog drugog foruma, radite kako vam je volja, ali verujem da e Vam neke smernice u izradi web stranica dobro doi, kad-tad.Makar tako je sa mnom bilo.
IP sačuvana
social share
Čačak, da, tu ja živim !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.