Pozdrav svima, Htedoh reci nesto Ukoliko vec smatrate da je bilo koji rep, bolji od prtijevskog , onda za te tvrdnje navedite i razloge, kladim se da ih necete pronaci, ne zelim samo da slusam i dalje ovaj je najjaci ili onaj . Srbija nazalost vise nece ugledati nesto slicno fenomenu Prti bee gee, naucite da cenite ono sto su nam poklonili, i molim Vas nemojte vise pisati gluposti o Moskriu, zasluzio je samo hvalospeve! I da znate ako vec niste culi Prti sutra u skc-u! petak 19. januar
droga me unakazila pa nisam mnogo lep al zato sam WC picke radim dobar rep,e ovako par pitanja,zna li ko kako je umro moskri,tj gdje je nadjen...drugo zna li ko zasto vise prti i bad copy ne rade zajedno,bio sam u skcu sad 19og i ovo je sranje sto rade sa juiceom i ovim retardiranim debilima iz 93 fu,nadam se da ce se opet sastaviti 43-23 ekipa,da li ko zan razlog oko cega su se pokacili..
i mene interesuje zasto su se pokacili prti bee gee i bad copy ekipa ako neko nesto zna neka napise. nisam iz BG da sam tamo mozr bi i saznao vjerovatno se prica po 43-23 krugovima. MOSKRI pa TIMBE odnosno (PRTI pa BAD COPY) pa svi ostali neka se redjaju kako im volja
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.