Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 09:51:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Pravila foruma: Predlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku

Napomena: Ovaj forum sluzi za pitanja vezana za koriscenje foruma, probleme u radu, probleme sa scriptom, greske ili nesto slicno. Ovaj forum ne sluzi da u njemu postavite pitanje o temi koja nije vezana za funkcionisanje foruma poput pitanja u vezi problema sa racunarom, mobilnim telefonom, gde naci ovo ili ono. Za svako od takvih pitanja postoji prikladno mesto i nacin da se pitanje postavi. Pregledajte index foruma i, ako zaista niste sigurni, gde da postavite pitanje, uradite to u forumu [Buvljak ~ Opsta blebetanja ~ Svastara] , a mi cemo zatim temu premestiti gde joj je mesto.

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Protestna nota  (Pročitano 1884 puta)
23. Sep 2012, 20:10:23
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Dokle izivljavanje pojedinih moderatora i na konkvistadoru i na forumu. Pri tome mislim na Aneu i na Shonjeta83

Banovan sam zbog poruke koju sam napisao u temi "Napisite nesto onome ko ce razumeti:
"Dok gledam tenis i umotavam se u cebe, drkam svoj penis i mislim se, ma ko te jebe."

Prvo naslov teme daje sirinu u pisanju.
Druga stvar nisam nikog uvredio (osim one na koju sam mislio a ona svakako nije procitala poruku)
Treca stvar, da dodje Bora Corba i napise slican stih i on bi bio banovan?

PRI TOME JE SUPERVIZOR CHELAVI1 SAMO OBRISAO PORUKU, A ANEA SE NASLA DA ME BANUJE NA 7 DANA, EJ, NI MANJE NI VISE. Pa ovo nije ni za ban, chelavi1 je vec odreagovao, ali Anea dozivljava orgazme prilikom sefovanja na forumu pa je morala da uteruje red. Odakle joj pravo da reaguje povrh reakcije supervizora?

I zasto tudje poruke koji se takodje zale na ban, ostaju na ovom forumu, a moja je preseljena na groblje foruma od strane Shonjeta83? Imam pravo da se zalim.

Major_T

Ovo mi je dupli profil, evo prijavljujem ga sam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Konsultuj se sa pravilnikom foruma i bice ti jasnije sta se sme a sta ne:
http://forum.burek.com/index.php?action=static&staticpage=1
« Poslednja izmena: 24. Sep 2012, 03:58:26 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
LG Nexus 5
Za pocetak, smiri se.

Ja sam te banovao na 7 dana. Zbog ove poruke konkretno:

Davno ga ja završih, sad ga unovčavam u praksi i to, mogu ti reći, lepo ide, materijala na sve strane. Smile

Evo ja se prijavljujem. Al mi treba sexualna terapija. Jedna seansa s tobom i odma bi ozdravio. Smile

Vec sam te jednom banovao kad si smarao clanice putem privatnih poruka. Takodje sam te upozorio da ne pises kojekakve gluposti po forumu, narocito da ne lupetas koju bi clanicu jebao, sa kojom bi se igrao, sa kojom bi imao seksualne seanse i slicno.

Kapiram da si se navikao na provlacenje i na popustanje, pa i ovde lupetas kako anea orgazmira sefujuci, te kakvu torturu dobijas od shonjeta83, a ti isti ljudi nemaju veze sa tvojim banom. Vreme je da se smiris i da prestanes da se ophodis prema clanicama foruma kao prema govedima. Nit' su ti drugarice sa kojima pijes kafu, nit' su ti ukucani.

Na forumu Obavestenja i novosti, imas temu o banovima, a jasno pise ko je poslednji menjao temu, ja.

Imas dve mogucnosti:

1. Da se smiris i prestanes da smrdis po forumu do kraja isteka bana, a da se posle primiris;
2. Da nastavis da smaras otvaranjem duplih naloga.

Ako izaberes drugu opciju, usledice full ban tvog naloga Major_T, kao i svakog narednog koji budes otvorio. Banovanje se vrsi jednim prostim klikom misa, dok ce tebi trebati vise vremena da registrujes novi. U prevodu, koliko god brz bio pri otvaranju novih naloga, ja cu biti brzi sa banovanjem.

P.S.

Smatram da je ban opravdan iz gore navedenih razloga. Ako imas problema sa odredjenim moderatorima, mozes da se obratis administraciji foruma ali kad ti istekne ban. Ne otvaraj vise duplih naloga, neka ti ovaj bude zadnji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Apple 15
Kad bi tako lako bilo orgazmirati. Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 09:51:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.