Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Protest zbog rehabilitacije Draže: "Mihailović = Mladić = Genocid"  (Pročitano 24623 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Alcatel 
Nisu komunisti  jedini obnauli svoj narod. Šta kažeš na priču da su mnogi Srbi nakon ujedinjenj i oni koji su se za to ujedinjenje borili, grdno pokajali , jer su bolje i slobodnije živeli u Austriji. Priči nikada kraja i pošto sam u apsolutnoj manjini, što ne znači da nisam u pravu , ne mogu svima odgovoriti. Otuda možemo samo sačekati rehabilitaciju i videti koje će to posledice proizvesti. Nije mi samo jasno kako to danas vladaju komunisti, a postoji državna komisija za traženje  Dražinog groba i sud sprovodi njegovu rehabilitaciju? Drago mi je što sam vas malo ustalasao, jer očigledno je ovaj forum prevashodno stecište rojalista, a samim tim i četnika. Živi bili, Draža nije uspeo , ali će te vi sahraniti ovu državu.  Smile
« Poslednja izmena: 07. Apr 2012, 14:39:10 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Nisu komunisti  jedini obnauli svoj narod. Šta kažeš na priču da su mnogi Srbi nakon ujedinjenj i oni koji su se za to ujedinjenje borili, grdno pokajali , jer su bolje i slobodnije živeli u Austriji. Priči nikada kraja i pošto sam u apsolutnoj manjini, što ne znači da nisam u pravu , ne mogu svima odgovoriti. Otuda možemo samo sačekati rehabilitaciju i videti koje će to posledice proizvesti. Nije mi samo jasno kako to danas vladaju komunisti, a postoji državna komisija za traženje  Dražinog groba i sud sprovodi njegovu rehabilitaciju? Drago mi je što sam vas malo ustalasao, jer očigledno je ovaj forum prevashodno stecište rojalista, a samim tim i četnika. Živi bili, Draža nije uspeo , ali će te vi sahraniti ovu državu.  Smile

Не знаш ни где удараш... Ти си се овде једини запалио и усталасао, нико други, почео си и да галамиш... Бурек "стециште ројалиста и четника"? Smile До данас то нисам знао... Ево ја нпр. нисам ни четник ни ројалиста, ал' сам ипак објективнији, за разлику од тебе, осведоченог комунисте и некадашњег ситног партијског чиновника. Иако се ретко упуштам у ова четничко-партизанска препуцавања, ето реших да те мало изрибам јер си претерао са секташењем, па није ти ово '48 или '53. Smile

Срби су борбу за ослобођењем и за националним уједињењем водили против Аустроуграске и Османског царства у XIX и почетком XX века и готово сви су били за уједињење. И врло мало је било оних који би волели да су остали под чизмом Беча. А то што су своје победе у ратовима касније претварили у споствени поразе направивши државу са подмуклим коњушарима је нешто сасвим друго.

Србија је у току Првог светског рата могла изборити много бољи положај и мимо тога што је пропао тајни Лондонски уговор, али поред неких територијалних условљавања од стране сила Антанте, није било ни одлучности самих Срба због заслепљености у тој нереалној тежњи о држави Јужних Словена. Дакле, упустили смо се у авантуру не препознавајући у шта срљамо... Идеја југословенства је утопистичка од самог почетка, а поготово је она била нелогична после свега што се издешавало у Другом светском рату.

Nije mi samo jasno kako to danas vladaju komunisti, a postoji državna komisija za traženje  Dražinog groba i sud sprovodi njegovu rehabilitaciju?

Где си прочитао то да владају комунисти? Код тебе као да још увек траје рат између партизана и четника. Ти тврди да су четници на власти, али нису. Када си већ потенцирао ту тему, одговорих ти да су и дан данас на одговорним функцијама већином потомци оних који су били комунисти, што и није никаква новост, јер је барем 70% Срба по завршетку ДСР било у партији, а једнопартијски систем је укинут пре мало више од две деценије. То што постоји државна комисија која се бави истраживањем смрти Драгољуба Михаиловића је нешто сасвим нормално, колика год опструкција постојала од стране данашњих "другова", ред је да се ипак некако сазна истина. Зашто теби уопште смета чињеница да се неко ангажовао око разоткривања злочина које су починили комунисти, па ниси ваљда и ти учествовао у истим?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.62
mob
BlackBerry bold
perudji, stvarno si neverovatan. ne postujes saforumase jer postujes stvari koje nisi ni procitao, a na stranu to sto ionako ne znas gotovo nista o temi.
eto, npr., citam pdf dokument koji si linkovao sa znaci.net, a da si ga procitao bar bi ti neke stvari bile jasnije. dacu par dva primera. Draza je izmedju ostalog kriv za:

Citat
...Што је од самог почетка своје издајничке делатности ступио у
везу са Недићем и другим квислинзима, отвореним слугама оку-
патора, у циљу да одржи окупацију и обједини све издајничке
снаге против ослободилачке борбе народа Југославије; давао дире-
ктиве својим командантима да склапају споразуме и да сарађују
са усташама уз признање суверенитета такозване „независне
државе Хрватске" и уз полагање заклетве на верност Павелићу,
организатору масовних покоља српског и хрватског народа;
pa jel ti stvarno mislis da je draza imao bilo kakav odnos sa pavelicem. pa na you tubu imas pavelica kako prica o drazi i jvo.

(ovde obrati paznju na to kako komunisti zovu drazinu vojsku. vidis da i oni prave razliku izmedju cetnika)
Citat
...Што је од почетка друге половине 1941. године па за све време
рата и непријатељске окупације организовао и руководио оружа-
не четничке формације познате под именом „четници Драже Ми-
хаиловића" и такозвана „југословенска војска у отацбини", које
су имале за циљ да оружаном акцијом и вршењем терора у сара-
дњи са окупатором подрже окупацију и угуше оружани устанак и
ослободилачку борбу српског и осталих народа Југославије;,,,

perudji, perudji, ne bih znao sta vise da ti kazem osim da si vrlo ostrascen i zlonameran.
meho omerovic je za tebe primer objektivnosti.
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Alcatel 
Sparta , to da vladaju komunisti čitam stalno na ovom forumu. Ja niti sam bio komunista, niti ikada pripadnik ni jedne partije. Niko mi niakada u životu nije bio idol, kao tebi Draža.Inače ni poslednji moj post nisi pročiatao, a kao svaki dobar policajac  odmah si prebacio meni da sam ja učestvovao u zločinima, za vreme kojih se nisam ni rodio. Ćao i preseravaj se i dalje , kukaj i plači nad svojom četničkom sudbinom.
Kamaro, rat je završen , četnici su ga izgubili, sve ostalo je kuknjava. I posle rehabilitacije Draža će ostati uvek ono što je bio kukavica, izdajnik, gibaničar .
Zašto ovako pišem, jer vi uopšte ne čitate moje postove i stalno vrtite svoju priču. Rasprava je kraj, pobedili ste , Draža je reahabilitovan, Srbija je izgubila, moram preći u autonomaše. Smile
« Poslednja izmena: 08. Apr 2012, 15:30:18 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.62
mob
BlackBerry bold
Sparta , to da vladaju komunisti čitam stalno na ovom forumu. Ja niti sam bio komunista, niti ikada pripadnik ni jedne partije. Niko mi niakada u životu nije bio idol, kao tebi Draža.Inače ni poslednji moj post nisi pročiatao, a kao svaki dobar policajac  odmah si prebacio meni da sam ja učestvovao u zločinima, za vreme kojih se nisam ni rodio. Ćao i preseravaj se i dalje , kukaj i plači nad svojom četničkom sudbinom.
Kamaro, rat je završen , četnici su ga izgubili, sve ostalo je kuknjava. I posle rehabilitacije Draža će ostati uvek ono što je bio kukavica, izdajnik, gibaničar .
Zašto ovako pišem, jer vi uopšte ne čitate moje postove i stalno vrtite svoju priču. Rasprava je kraj, pobedili ste , Draža je reahabilitovan, Srbija je izgubila, moram preći u autonomaše. Smile
umesto ovliko teksta trebao si samo napisati "ja sam budala". isto znacenje, manje vremena i truda.
parudji, velika komunjara i autonomas! samo ga totalitaristicke budalastine interesuju!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Alcatel 
umesto ovliko teksta trebao si samo napisati "ja sam budala". isto znacenje, manje vremena i truda.
parudji, velika komunjara i autonomas! samo ga totalitaristicke budalastine interesuju!

Dobro je poznata stvar da si nevaspitan, ali to je tvoj lični problem. Jedan moj prijatelj uvek kaže da deli ljude na one koji ne znaju i one koji ne mogu da ga uvrede. Biraj , koji hoćeš da budeš, potpuno mi je svejedno.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0

Перуђи, боље је да ништа ниси ни писао, ако већ ниси у стању да се барем донекле држиш теме, да нешто оспориш и поткрепиш аргументима, а не да одмах падаш у ватру и да пишеш баљезгарије по сваку цену. Али разумем те, с обзиром да се још ниси навикао на то да су једноумље и црвена диктатура прошлост, ружна прошлост...

Тачно се види какав си ти манипулант са оним конструкцијама. Пишеш о некаквим "идолима", "кукњави и плакању", "полицајцима", да ли си ти нормалан? Него, шта има лоше у томе ако се неко залаже да се сазна истина, да се почне са одмотавањем клупка лажи од 5 деценија, у које сте нас уплели? Мада ја се и не оптерећујуем са тим четничко-партизанским темама, попут тебе... Сумњам да овде неко може бити толики "четник и ројалиста" колика си ти острашћена комуњара. Ти и теби слични сте управо они који и даље потенцирају јаз и раздор међу сопственим народом. Него шта, него треба да пређеш у аутономаше, па то је ваљда логично. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.