Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 15:08:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: propadam na svim nivoima  (Pročitano 9715 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Аман, кука мали што не јебе и што ни пријатеља ни пара нема... И треба да се заледимо од сапатње? Ако воли човек да се самосажаљева, нека му. Друга опција је да ћапи прву цуру, па у мрак. Чисто самопоуздања ради. И да одјебе лажне пријатеље. А ако потражи посао, ето и неких пара. Само да хоће. Ал' би баја сомића евара, да не тавори са 300... И не знам коме треба савет са форума да уради те ствари, за које и сам зна да треба да их уради. Или очекује број телефона неке цупи и понуду за посао?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Svi mi tonemo, godinama..... ne brini....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Jbt, oplakao sam dok sam čitao ovo. Zamisljam te kao poludebelog lika koji je seo za kompjuter, izbacio stomak, zapalio cigaru i krenuo da gleda klipove po jutjubu, posle dva sata gledanja nebuloznih klipova si stao i rek'o sebi: "moj život je definitivno otiš'o u kurac". Doš'o na forum i tražio savet.  Smile

I sad, ne znam šta da ti kažem. Kapiram da ti samosažaljevanje ide dobro, a verovao ili ne, to može da ti pomogne. Evo ti dva saveta kako:

1. Napišeš par pesama u kojima sažaljevaš sebe, snimiš ih u rep fazonu jer je jednostavno i koliko kontam sad je prilično moderno. Imaš dosta repera koji u svojim pesmama samo kenjaju kako im je život žešće sranje i popularni su. Uradiš isto i dobiješ ribe i ortake.

2. Napišeš sto pedeset pesama u kojima sažaljevaš sebe i izdaš zbirku. Pesnici uglavnom svi pišu na tu temu. Muzeš budžet za kulturu i uvek imaš pare u džepu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 30.0.1599.101
nesto sam bezveze razmisljao kada sam se vracao iz skole i shvatio da propadam na svim nivoima. Pocevsi od ljubavnog pa do socijalnog. Ne znam kad sam poslednji put imao curu, uvjek sam imao sansi al ja kreten, takodje nisam ni nesto lijep i dobre gradje zbog cega ne mogu da smuvam nista dobro iz moje generacije. Zatim na drustvenom nivou, ima nekoliko drugova u kraju i nekoliko u skoli, ali svi oni su barem nekad pricali lose o meni, mozda sam ipak svima njima upoznao losu stranu a mozda su losi ljudi, sad kad bih se krstio nebih mogao nikog izabrat za kuma jer nekako svi su losi. Takodje ina finansijskom, sa drugovima nikad nemam za kafu, nemam za klubove. Da skratim trenutno je lose, bilo je lose i bit ce lose jer nemam nikakvu perspektivu. Vjerovatno cu se sledece god zaposlit i radit za 300e i tako prezivljvati. Mozda se odati kriminalu il nekom poroku.
Sve ovo generalno i nisu neki problemi. Devojka se nadje, pa i da nisi nesto lep i dobre gradje. Cak i da je staro drustvo katastrofa opet moze da se nadje novo. Jedino ti finansijski problemi pa i da kazes, ali cak i da pocnes da radis za 300E to u Srbiji uopste nije mala plata...

Uci ti skolu, ovo ostalo ce se srediti vremenom ako se trudis da ga sredjujes.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 45
Zastava Сандански
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
ovi forumi su poceli da se raspadaju od kad su poceli da ih koriste bolesnici, pacenici koji imaju po 2000 postova i cim neko otvori temu samo im je glavno da ispanu face i prospu neku foru... svaka vam cast..  A i dalje se nista ne menja u ovom sto sam napisao cak prije mjesec ipo (skoro) ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Mala izmjena:
ovi forumi su poceli da se stvaraju od kad su poceli da ih koriste bolesnici, pacenici koji imaju po 2000 postova i cim neko otvori temu samo im je glavno da ispanu face i prospu neku foru......
..

To ti je forum prijatelju. Zato i nije najpametnije da za zivotne probleme tu trazis iskrene i pametne odgovore.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
ovi forumi su poceli da se raspadaju od kad su poceli da ih koriste bolesnici, pacenici koji imaju po 2000 postova i cim neko otvori temu samo im je glavno da ispanu face i prospu neku foru... svaka vam cast..  A i dalje se nista ne menja u ovom sto sam napisao cak prije mjesec ipo (skoro) ...
Братац, понављам, а шта си очекивао? Телефон неке цупи и понуду за посао? Да си у озбиљном проблему, па и некако. Али ово што си ти написао је претежно до тебе. Дакле, ти треба да се мењаш. А промена почиње престанком самосажаљевања и засукавањем рукава. Било у школи, било на послу. Какав си ђак?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 45
Zastava Сандански
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
@Slagvort upravu si, ali ovaj forum mi se nekako cinio mnogo ozbiljniji,kvalitetniji od ostalih al svugdje ista bagra..

@panini pa nisam ocekivao nikakav broj neke cupi niti ponudu za posao, pa ako stvarno odem kod psihologa nece mi davati brojeve cupi-ja i ponude za posao , a posto je ovo psiholog online podforum  Smile Ne znam ni sam sta sam ocekivao, neke savjete prije svega, sta da radim, da li sam u relativno dobroj ili losoj situaciji... ovo nije toliko lose sa obzirom da ima momaka koji se drogiraju, koji su stvarno propali na svim nivoima... ali ne znam, imam neki osjecaj kao da gubim zivotnu trku, nista ne radim kao moji istogodisnjaci.... kao da mi zivot bezveze prolazi, nikakve zivotne radosti ni nista, i jos kad se budem zaposlio i onda ista situacija do penzije i onda dead i to je to  Smile  a ne znam imam li lazne prijatelje ili ne, nekad mi je takvo raspolozenje da mislim da i dalje ima dobrih ljudi oko mene a nekad tako lose ... vecina ljudi su govna... ogovaraju, lazu, izmisljaju.... ne razumijem to...  sve ono sta se u danasnjem svijetu cijeni novac-lepota ja nemam... a najvise me nervira kako neki retardi prolaze super u zivotu, posebno po pitanju djevojaka npr... vecina likova koji imaju dobre ribe su pravi kreteni, nemaju nikakvu tinejdzersku pricu i uvjek kad pricam sa njima uvjek ih kroz pricu podje*avam ili ti na nas naziv izgorim... kroz pricu vidim da su retardi i da sam ja mnogo normalni od njih... takodje neki debili mi se tu hvale kako rade, a posao nasli preko veze i nije ih sramota... takodje kad dodjem u sk bez dinara, a npr dugujemo u prodavnicu 300 dinara, niko da rece pa dobro nisi imao nema veze dacu ja sad, nego jel moguce to, kakva si ti pi*cka, ne moze se covjek oslonit na tebe.... niko ne vidi drugu stranu. takdoje najveci smaraci uvjek imaju najjace ckapi al zasto nikad mi nece biti jasno
« Poslednja izmena: 13. Nov 2013, 21:52:11 od Maior »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9
Browser
Safari 537.71
mob
I-mate 30 Pro
ali ovaj forum mi se nekako cinio mnogo ozbiljniji,kvalitetniji od ostalih al svugdje ista bagra..

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Osnovni savet klinjo-gledaj sebe,ne gledaj druge i bices super,znas ono iz filma "svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujem".To je to,gledaj da svakoga dana nadmasis samog sebe,a ne da razmisljas danas sam zaradio 30 evra,jos 10 milijardi i bicu kao Roman Abramovic,otprilike tako ti razmisljas.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 15:08:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.