Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pronašli dušek pun para i vratili ga vlasnicima  (Pročitano 592 puta)
05. Apr 2017, 18:50:04
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Pronašli dušek pun para i vratili ga vlasnicima

Radnici Gradske deponije "Obodina" i Azila za pse, koji se nalazi u sklopu deponije kod Trebinja, pronašli su bačeni dušek u kojem se nalazila kesa puna novca.

Radnici ne znaju koliko je tačno novca u evrima bilo u kesi, a kada su novac vratili, vlasnici su radnicima ponudili po 150 evra nagrade. Međutim, oni su odbili da uzmu nagradu. Vlasnici kažu da je i to malo s obzirom na to koliko je novca vraćeno.

"Ne želim da otkrivam identitet vlasnika jer bi možda ljudi mogli da imaju neprijatnosti. Možda bi nekome palo na pamet da im opljačka novac koji, iskren da budem, mi nismo ni brojali, već smo ga samo pronašli u kesi sakrivenoj u bačenom dušeku. S obzirom na to da sam ja znao gde žive vlasnici koji su ga slučajno bacili, vratili smo im sve nazad", ispričao je jedan od radnika trebinjskog azila Igor Savić.

Zaposleni na deponiji "Obodina" kažu da je vlasnica starog dušeka dva dana dolazila na deponiju tražeći nešto, ali je njima bilo neprijatno da pitaju šta traži, da bi se na kraju ona obratila upravi, a iz uprave su kontaktirali vozače koji su pre nekoliko dana dovezli otpad na ovu deponiju, pitajući ih gde su bacili plavi dušek na cvetiće.

Njen suprug je, navodno, zajedničku ušteđevinu prebacio u dušek bez njenog znanja, a žena je u odsustvu muža bacila stari dušek, ne sluteći da je u njemu novac.

"Kolege koje dovoze kabasti otpad su dovezle taj bačeni dušek, ali ga, srećom, još nisu zapalili, pa su ga pronašli i u njemu našli i kesu s novcem, a ja sam slučajno znao gde oni stanuju i tako je novac vraćen vlasnicima", priča Savić.

U Trebinju kruži priča da je u kesi bilo oko 15.000 evra, ali to niko osim vlasnika ne zna.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.