Polako nigde ne zurimo ugasen je jedan od najvecih foruma koji je sadrzao sve aplikacije za symbian/uiq/wm, pored toga i bazu sa softverom za racunare.
Necu da imenujem pojedino odgovorim svima Odjednom ,,Ako treba otvoricete dnevno po 20 nove teme zar u to ima lose ako je sve to sveza Informacija sta ima tu loso pa kako hocete da se ljude zadrze na forum sko nema nista novo dolazi 3 dana i nista novo a vec oko Mobilni izasli dnevno po 100 informacije ako ne i vise ,Uzmite primer o temu SEX pa zar tamo polemise nekoj mnogo a naj posecen je kad ima sta novo da pogleda a bogami i nezna dali je novo ili nije jer ima mnogo ,,,To sto neko prica da nema dobar net ili nema vremena to nije nas problem clanova koje posecujemo ovaj forum,Kako ce da saznate nesto za Windows Mobile kada vasd kolega ko je za to nazvan pa on ne donosi novosti vec Godinu dana samo mozda oko 20 postova sa novosti ,,Ja sam svesan to sto je zabranjena Pitraterija da je opao posecenost ali nisam svesan to da sve ste logovani na druge forume gde je dozvoljeno i vidite sve to tamo sta ima novo i se prica ali ne donosite na Bureku da bar informisete ljude nemorate da postavljate App a bogami i mozete jer ima i Free ,,,,Ako SF prica da ne tera vas modova na silu da je to dobrovoljno ja se slazem i verujem da vas ne tera ali Forum zavisi od Toga od nista drugo,,Nisam mogao na sve vas da pisem PM to bi bilo da vas teram na Silu ovako nek odluce Nadlezni za to a i vi sami razmislite,,Mozete se ljutiti koliko hocete ali to je istina
« Poslednja izmena: 20. Dec 2007, 17:04:44 od aco_kuna »
Ja ne posecujem forume tog tipa barem ovo vreme koliko imam k800i jer mi takve aplikacije ne trebaju Ja sam na nekoliko foruma na kojima nema piraterije, i opet ima dosta poseta, tema, pitanja... Dalje to sto cemo predstavljati nove aplikacije to radimo, ima tema namenjena za to, ali opet je to dzaba kad 80% ljudi koji imaju symbian telefon koriste ga da bi slusali muziku ili koriste telefon kao foto aparat. Dalje ako cemo ubacivati vesti kojih svaki dan ima po 100(kako ti kazes) ne razumem sta cemo time dobiti?? lupetanje nekih korisnika na tu temu, kao za google OS ili to da ce google postati operater.
A sto sto kazes da clanove foruma ne interesuje ko ima kakav internet i ko ima vremena da posecuje ovaj forum... to je potpuno glupo, pa sta treba mi da radimo?? Da budemo na forumu 00-24 i da postavljamo nove informacije i vesti sa raznih sajtova? Da li se neko pita da li mi imamo svoje ljudske potrebe? Da idemo u wc, da jedemo, da izadjemo da udahnemo vazduh, da radimo, da ucimo... btw. ako nisi znao Nina je moderator na jos jednom forumu na koji isto ne dolazi tako cesto, verovatno zbog svojih obaveza. Zasto si se ti odrekao tvog statusa moderatora? Jer si rekao da imas puno obaveza i problema, niko te nije prisiljavao na to, sam si to odlucio.
Mislim da nema potrebe vise da se ovo komentarise, samo bezveze pocinjemo prepirku, pa ce posle doci i do svadje.Ne mozete vi nikog naterati da bude ceo dan na forumu i da svakih 2min. proverava nove vesti i da otvara teme sa novim vestima.
« Poslednja izmena: 20. Dec 2007, 17:13:02 od milan91 »
Aco_kuna, ko je to bolji od sadasnjih modova, kada potenciras da se modovi promene? Malopre si rekao da nema niko, ali ti to, vidim ne smeta da i dalje u potpisu drzis, sada i povecan poziv na ovu temu...
Piraterija je razlog? Ne. Piraterija je ukinuta pre vise od godinu dana, a forum opstaje i ima sasvim zadovoljavajuce posete. Ukinuta je jer je doneta vazna odluka da se sve takve stvari sankcionisu jer nam samo probleme mogu doneti a benefit za sam forum je relativno mali - nikakav.
Vas korisnike ne zanima da li neko ima problem ili spor net ili guzvu na poslu ili probleme na privatnom planu... Ok... Onda ste vi korisnici nezahvalna stoka. To nije uvreda, to je izneto na osnovu tog stava. Mene zanima da li moji modovi imaju neki problem, mene zanima da li nekako mogu da im pomognem... ja imam razumevanja kada za ovo nemaju vremena... Modovi su tu da vode racuna o forumu... i forum funkcionise korektno... Moze da bude bolje, ali taj korak moze da nacini bilo koji korisnik...
Grozim se price u kojoj se jedna "vlast" smenjuje po svaku cenu, a ne postoji niko bolji ko bi je nasledio... Ovakve teme ne sluze ama bas nicemu, sem da se pljune po trudu ljudi koji na tom forumu trose vreme i zivce... Nisam video ni jedan konstruktivni predlog... samo hate bez smisla i osnove...
Krenite od toga da svako od vas moze da pocne neku novu zanimljivu stvar u tom forumu, i ako se ljudima dopadne i modovi misle da je na mestu svakako ce pomoci.. Ne mora svaku vest i svezu informaciju da objavi moderator... ne mora da se sece glava odmah ako nesto nije savrseno kako ste vi zamislili... Kompromisi su neophodni kada je 99% stvari u zivotu u pitanju...
I uvek kada nemate predlog kako da nesto bude bolje, nemojte se ni javljati... Vikanjem kako je lose, mozete samo pogorsati stvari... A ja zaista ne mislim da je toliko lose, da treba ovakvu frku oko toga praviti... Ajde ljudi, ja jedva cekam da vidim ko je spreman da se oko necega angazuje... da nesto stvarno i uradi.. na prici je mnogo ljudi jako.. zato vremenom naucis da pricu ignorises...
Iskreno... razocarao si me ovim postupkom... nisam to ocekivao od tebe, ali dobro, Boze moj, covek se vremenom i na takve stvari navikne...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Nisi ti trazio da se radi vise, ti si trazio da se promene ljudi a nista nisi rekao o tome kako to da se uradi.. ko da se stavi... I ponavljas to sve vreme a nikakav predlog nemas, sem predloga da se neki ljudi sklone... Nije problem u tome da se neko skloni, problem je sto i kad se skloni nece nista da se promeni ako nema neko ko ce da preuzme.. a ocigledno nema... Vrlo je malo ljudi koji zele da se angazuju, i ja sam svim pojacanjima mod ekipi zadovoljan veoma jer se trude maksimalno koliko mogu... Da, bilo bi lepo da se svi trude sa 120%, ali neki ljudi jednostavno za to nemaju uslova i mogucnosti...
Krenite od sebe... hocete nesto bolje, dajte svoj doprinos tome... Ok ti ga dajes, nema tu sta da se prigovori...
Koliko je takvih kao ti?
Cim bude bilo uslova da se napravi bolji tim ljudi na forumu, u dogovoru sa onima koj ise i sada najvise zalazu, to ce biti ucinjeno... Do tad, ostaje nam da razvijamo ovo kako i koliko mozemo i cekamo da se neko pojavi...
Da ne bi flameovali dalje bez potrebe, zakljucacu temu, i obratiti malo vise paznju na stanje na telefoniji...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!