Zasto na forumu ne ugasite teme i, ili naloge korisnika (clanove) koji nisu aktivni vise od godinu dana? Tacnije Ima preko 500.000 clanova, od kojih su aktivni mozda 10% (mislim na one koje imaju nekoliko postova u toku jedne god.) Ovde ima puno onih koji su dosli jednom, ili par puta i otisli, ili neko ima vise naloga, a nije korisceno vise od godinu dana! Tako ce se forumi rascistiti i biti pregledniji. Onaj ko se seti da posle god. dana ima nalog ovde, neka se uclani ponovo p.s
...da li su to svi korisnici koji su se registrirali od njegovog nastanka (osim onih koji su se sami obrisali) ili s vremena na vrijeme obrisete one neaktivne duzhe od godinu dana, šest mjeseci ili tako nestho?!...
Korisnicki nalozi se ne brisu jer, iskren da budem ne znam ni jedan veliki forum koji to radi a ne vidim ni jedan razlog zasto bi to neko radio. Takodje, korisnici ne mogu svoj nalog obrisati, niti zatraziti njegovo brisanje.
Ni jedan veliki community tako nesto ne radi... Nema razloga ni da mi to radimo... Forum ce se rascistiti... ne vidim kako.. samo ce se neke brojke smanjiti... a za tim nema potrebe... Inace, skoro kada sam gledao, ispostavilo se da to i ne bi tako drasticno promenilo brojke, naprotiv..
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!