Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 13:34:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li zelite brz internet po malim cenama?  (Pročitano 6351 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 204
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Prenosim informacije sa drugih foruma - predlazem resenje za masovni mail... Koraci koje treba da primenimo:
1) da se ukljuce administratori i moderatori. Neka neko sastavi mail, a onda ce administratori i moderatori da ga istaknu negde na forumu i da npr. posalju mail(svim clanovima) u ime Burek foruma, a administratori i moderatori ostalih foruma u ime ostalih foruma(npr. EliteSecurity, Benchmark, ...).
2) (za one koje bi sastavili mail) - mail treba da sadrzi predlog za veci protok po istoj ceni kao i zahtev za ubrzavanje digitalizacije citave Srbije ili eventualnog pokrivanja nedigitalizovanih "predela" sa WiMAX opremom.
3) da svi koji imaju svoj sajt - bilo da se radi o vecim ili manjim sajtovima stave ovu vest na naslovnu stranu i time doprinesu ovoj akciji!
4) svi koji doznaju za akciju i datum za sprovodjenje iste trebali bi da tog datuma posalju mail-ove na navedene adrese...

Predlazem da neko napise mail, odredimo datum i vreme i pocev od toga datuma/vremena da saljemo mail svakih npr. 30min dok smo na internetu!!!

Vest krece na druge forume...
Ukljuci se u akciju - doprinesi razvoju interneta u Srbiji!
IP sačuvana
social share
februar 2003:
"Olos ne moze jos dugo da vlada Srbijom, olos ce morati na dno duboke i mutne reke, gde mu je mesto!" - Vojislav Seselj
"Ako neko od vas vidi negde Zorana Djindjica, recite mu da je i Tito pred smrt imao problema sa nogom!" - Tomislav Nikolic

12. mart 2003. - ubijen dr Zoran Djindjic.

http://en.wikipedia.org/wiki/Zoran_%C4%90in%C4%91i%C4%87
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Svi smo NASI samo JASI !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson t68i
citam ovo i KAZEM vam treba dobro FORMULISATI !
smanjenje cena,Povecanje brzine to su zahtevi,A NACINI ???

ako niste znali ovi modemi koji smo dobili su za ADSL2,tj mogu da idu brzinom 24Mbit/s,koji treba da se uvede do kraja godine.

takodje ><>?TREBA?><>??> da se donese zakon o TELEKOMUNIKACIJAMA! tj prodaja dozvola za nove operatore,tj kao mobilna telefonija.
Lelekom je MONOPOLISTA,i ako hocemo da resimo problem TREBA DA SE privatizuje LElekom i da se da dozvola novim operatorima!to su nacini.
problemi sa Kosovom i letnja pauza ce to SVE ODLOZITI tamo za kraj avgusta......

i jos nesto koliko mislite da ce to da popuste kad nisu pustili pdv za deciju opremu???
razlog zasto je odbijen je zato sto nisu napisali za koje proizvode se odnosimi na tacno koje proizvode.

MOJ PREDLOG:
da se otvori sajt samo za to,da se okupimo i da SMISLIMO !,i onda na kraju avgusta,pre pocetka nove skolske,MASOVNO sa planom koji napravimo PRED VLADU,tad ce taman krenuti i skupstina,To NAM je najbolja sansa.
pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 204
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Uglavnom uspostavio sam kontakt sa ekipom Insajdera i zainteresovani su... Kazu da sada trenutno imaju vaznije teme, ali posto vide da vlada zainteresovanje, doci ce i internet na red...
IP sačuvana
social share
februar 2003:
"Olos ne moze jos dugo da vlada Srbijom, olos ce morati na dno duboke i mutne reke, gde mu je mesto!" - Vojislav Seselj
"Ako neko od vas vidi negde Zorana Djindjica, recite mu da je i Tito pred smrt imao problema sa nogom!" - Tomislav Nikolic

12. mart 2003. - ubijen dr Zoran Djindjic.

http://en.wikipedia.org/wiki/Zoran_%C4%90in%C4%91i%C4%87
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Akcioni plan:

1. Osnivanje jedinstvenog sajta www.akcijazainternet.org
Omoguciti registrovanje na pomenuti sajt i ostavljanje svog komentara i ideja.
Na sajtu ce biti prikazane statistike o brzinama interneta na Balkanu i cene(ukljucujuci Srbiju)
Na sajtu ce postojati odeljak gde ce se uneti sve lazi telekoma izrecene korisnicima, greske i sl.
Na sajtu ce postojati forum sa temama posvecenim glavnom cilju.
2. Osnivanje sledecih zajednica
U.K.I.S. Udruzenje korisnika interneta Srbije
3. Obavestiti sve medije o postojanju ovakvog sajta i inicijative.
4. Plan kako obavestiti sto vise korisnika interneta o ovakvoj akciji
Postaviti temu "Akcija za unapredjenje interneta u Srbiji" na svim posecenijim forumima i manje posecenim(uz podrsku administratora tog foruma.
Napraviti baner koji ce se razmeniti sa svim posecenijim sajtovima na srpskom internet nebu i na maticnom sajtu ce postojati odeljak koji ce glasiti "Akciju pomogli" i linkovi ka svim sajtovima koji su okacili baner.
5. Plan se moze dopunjivati do beskonacnosti ali se prvo moraju ostvariti gore pomenuti ciljevi. Moguca je promena rasporeda.

P.S. Webmasteri mogu da naprave web stranu i okace je na neki besplatan host tipa freehostia a zatim cemo najbolji staviti na zvanicnu stranu zato pozivam webmastere da daju svoj doprinos ovoj akciji. Smile
« Poslednja izmena: 13. Jul 2007, 21:13:02 od dusan288 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Hvala je Bogu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
Zastava obrenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
SonyEricsson v 600i
Uglavnom uspostavio sam kontakt sa ekipom Insajdera i zainteresovani su... Kazu da sada trenutno imaju vaznije teme, ali posto vide da vlada zainteresovanje, doci ce i internet na red...

e bravo ali ja mislim da mrka kapa od njih kada bi digli buku i u svakoj informativnoj emisiji pricali o tome kao akcija dajte krv ja mislim da bi se našto i postiglo.A mislio sam da im šaljemo po stotinak mailova svako savki dan da ih ugušimo ovakve akcije su uspevale u SAD na primer za neki zakon koji je trebalo da izglasaju Opra rekla u svojoj emisiji ljudi je poslušali i ubili u pojam administraciju i sa pisanim i sa elektronskim pismima.Samo da oni shvate koliko je to nama urgentno.Ni sajt nije loša ideja ali mislim da je to sve malo i da oni to vrlo lako mogu da ne primete ali mora li bi da primete 10000 ailova koje dobiju u roku od jednog sata iste sadržine.
IP sačuvana
social share
Au al ima smarača i debila pa to je strasno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
radite to mimo ovog foruma.Bas me je zanimalo dokle ce da ide tema i nastavila se u onom pravcu kako sam i mislio...
lock
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 13:34:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.