Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li moguce da convertyjem sis file u jar za moji k750i?  (Pročitano 1273 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
@Cigla tel. ne moras ti meni nista da objasnjavas, ja symbiane koristim od kad su se pojavili i promenio sam gotovo sve modele, ali to nije poenta mog posta jer ja nigde tu nisam spomenuo sebe ili sam rekao da su nesymbian bolji od symbian telefona u globalu gledano... dakle taj post nema nikakve veze sa mnom...
 a ti pravis totalno glupa poredjenja ali nema veze, ne kapiram sto se covek blamira sto pita da li moze i sto odmah dolaziti vi da ga popljujete sto je pitao... covek nije znao, mozda tje kasnije kad skapira neke stvari uzeti symbian ako mu treba, a ako ne onda netje...
svrha foruma je da se razmene iskustva, da se nauci nesto novo, pita ono sto ti nije jasno... a ti procitaj moj post ponovo jer izgleda da nisi skapirao poentu...
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
mob
HTC HD2
@akki tvoj post sam u potpunosti razumeo i on se gotovo poklapa sa postom koji je napisao @pera. Kao sto sam i rekao nemam nista protiv stavova ljudi koji kupuju telefone bez tkz. OS-a, u ovom slucaju Symbian ako ti telefoni tim ljudima pricinjavaju zadovoljstvo i zadovoljavaju njihova cula i apetite za takvim mob. telefonom.
Da se ne ponavljam objasnio sam i moje ogorcenje!

Ali samo da dodam da ljudi po selima znaju kakava je razlika izmedju symbian aparata i onih koji nemaju symbian, i ono sto me je odusevilo ne postavljaju pitanja tipa jel mogu da instaliram ovo ili ono u Nokiu 6230 ili ti u SonyEricsson K750i bez da poseduju racunare i bez da su na internetu proveli vise od 15 min. u njihovom zivotu.
Znaci ljudi koje ne interesuju kompjuteri, internet(na kome ima i najvise informacija, prim. ovaj forum) znaju razliku i kupuju telefone po svojim potrebama i po svom licnom estetskom dozivljaju istih ako nista vise. Bolje receno jedina pitanja su tipa kako da prebacim Mp3 u telefon?!?

Onda se neko koga smatram informaticki obrazovanom osobom pojavi na forumu sa telefonom koji je cak i odlican u svojoj klasi i mogucnostima koje pruza za one korisnike koji nisu u direktnoj sprezi sa internetom kako radi posla tako i radi drugih delatnosti vezanih za IT tehnologije i postavlja pitanja tipa "Jugo-Formula 1"?!?
Kao sto ti rece "covek mozda nije znao"?!? Pa, zasto postoje specifikacije aparata svih mogucih proizvodjaca u do "sitna crevca" obradjena, razni testovi kako na samom internetu tako i u raznim casopisima specijalizovanih namena...?
Verovatno zbog toga da bi neko citao tamo sto pise i posle toga ne bi blamirao sebe i druge pitanjima.
Mene je najvise iznervirala cinjenica tipa "dali moze .sis" bas iz razloga sto pojedini "fenseri" svesno kupuju i znaju kakve aparate kupuju i onda bi nekako da zajebu one sa "ruznim i debelim" tako sto bi im dokazali da i njihov "zavodnik" moze to isto!
E, pa ne moze!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
ok, ako te je iznerviralo sto covek to nije znao... mada mi nije jasno sto, ali nema veze....
pozdrav
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
mob
HTC HD2
Ali evo i par vrlo korisnih linkova za download java aplikacija za K750i da ne tupite posle kao ja preferiram samo symbian a ono "isteravam" ostale non-symbian clanove iz tema:
http://k750i.net/?p=aplikace   
- ovaj je pun pregrst softvera i aplikacija za SonyEricsson K750i, pa napred u "instaliranje"(osetite look ili ti feeling symbian usera )!!
Ovaj drugi je uglavnom namenjen temama i sličicama:
http://www.myk750.lasyk.net/

Vozdra!

:banned: :banned: icon_paper icon_paper
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 441
Zastava ZEMUN
mob
Nokia N73
ALo da se vratimo pocetnom pitanju, jer opasno skrecemo sa teme..
atanasijosa je ocigledno znao-la da ne moze da instalira .sis programe, ali da moze .jar, pa ga je interesovalo da li moze da konvertuje...

Dakle, covek nije ni malo glup i neobavesten i zna sta je pitao, i ja bi pitao to isto da imam k750i i da nisam obavesten o symbianu. I u potpunosti ga podrzavam i ne mislim da je glup, jer samo glup covek cuti i pravi se pametan, pametan pita Smile On je pitao i dobio odgovor i to je to.

Zamislite da mi udjemo kod dotora opste prakse i pocnemo da ga pitamo o njegovom poslu: kako on leci ljude, zasto nastaje koja bolest... onda bi i on trebao da pomisli kako smo mi glupi sto to pitamo Smile: Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Razocarali ste me Smile Linkovao sam jednu humanitarnu akciju i vi ste sklonili link... vama na cast Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
mob
HTC HD2
Ja nisam ni rekao da je glup, vec da ga bukvalno mrzi da čita i sam sebe informise o specifikacijama odredjenog telefona pre same kupovine. S' druge strane malo sam preterao jer ovaj forum i slicni sluze bas takvim svrhama - doci do odgovora, saznanja... itd. Sve ostalo sto sam imao reci mislim da sam rekao.
Da ne bi bilo skretanja sa teme prilozio sam coveku i odlican link za download aplikacija za njegov telefon kako bi mogao izvuci maksimum iz istog - ako ga interesuje naravno, a mislim da, jer u suprotnom ne bi ni petljao sa .sis fajlovima i pokusajima da dodje do ekstra softvera u samom telefonu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

sta reci

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
mob
HTC wildfire
off
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
 Smile hvala prvo tebe pero sto si ukapirao sta sam pitao a itebe cigla za site sti si mi dao pozdrav i
jednog i drugog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: sisfile

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.