IN < - Program za SMS preko kompjutera - >LO
(1/1) :: Odgovori!
Autor: Gadza :
Da li neko zna za neki dobar program preko koga mogu da saljem sms poruke preko telefona povezanog na kompjuter. Treba mi program koji ce da primljenu poruku odmah izbaci ili mi da neko upozorenje da je stigla. U pitanju je Siemens ili Nokia mobilni telefon.

(01. May 2007, 10:53:42)

Autor: jole011 :
Ja imam t630.erikson i koristim Bluethoot.Na cd-u sa drajverima ima i softver za povezivanje svega i svacega preko BT-a.Ima i jedan mali program koji sluzi za slanje sms-a,tel imenika,i jos par stvari.Ne znam bas neke za erikson ali za simens koristim Mobile phone menager i Simens data suite. A za nokia koristim Nokia Pc suite.Posto nas vise ima u kuci i svi imaju razlicite telefone morao sam za svaki da nadem posebne programcice za ubacivanje slika,melodija,i slanja sms ili mms poruka.Najvise mi se svida ovaj simensov ali i nokia ima dobar pc suite menager.Nad se da sam ti bar malo pomogao. :wave:
Autor: Gadza :
Pa nisi bas, meni konkretno treba program koji ce da izbaci novu poruku kad mi stigne na tel dok ja radim za kompjuterom.
Autor: mirom83 :
ja sam se napatio dok nisam naso mali jednostavan program za slanje sms preko komp-mob (microsoft sms sender) ali on ne prikazuje obavestenje o pristiglim porukama, guglaj nacices lako. makar neces pokriviti prste kucajuci poruke na mobu :mrgreen:

u tvom slucaju mobilni ti nije ni potraban, ako bi sve radio preko kompa kupi jedan citac kartica instaliraj oxygen i baci mobilni(samo kazi gde si ga bacio :-k)
> Odgovori
^ Povratak na viši nivo