E,SF,ovako...Citajuci tvoje postove i uputsva,shvatio sam da si oborio rekord realnog i razumnog coveka...Sad,pitanje je,da li mi dozvoljavas da napravim jedno uputsvo vezano za Web temu?U njemu,bice opisano kako osmisliti dobar domen,kako uredno i pregledno smisliti sajt,kako maksimalno iskoristiti mogusosti lokalnih servera,na koji nacin smisliti originalnu i zanimljivu tematiku portala/foruma itd.Dizajn ce biti isti kao i ostala upustva,da bi se lepo uklopio.Nema nikakvih ucena,samo jedan volonterski prihod za sta trazim samo dozvolu da ga napisem,i to je sve.Nikakve dodatne funkcije,rankovi itd.Samo jedan volonterski prihod.Sta kazes?
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!