Velika većina građana Srbije ne bi prijavila Mladića za pare jer misli da je potkazivanje nemoralno, dok ga mnogo Srba i dalje smatra herojem
Ogromna većina građana Srbije ne bi prijavila Ratka Mladića za milion evra, koliko nudi država Srbija, pokazala su istraživanja javnog mnenja. Najčešći odgovori onih koji ne bi prijavili jednog od najtraženijih ljudi na svetu su: „Ma, jok! Neću", „Imam obraza", „Pravoslavac ne cinkari nikoga", „Pa, vi mene smatrate izdajnikom", „Ne. Hag sudi samo Srbima i sve je montirano"...
U poslednjem istraživanju agencije „Stratedžik marketing", Mladića ne bi prijavilo tačno 65,14 odsto ispitanika, 20,57 odsto nema nikakav stav, dok bi „milionče" na svom računu rado videlo 14,29 odsto građana. Na pitanje kako će Srbija uhapsiti Mladića kada su procenti ovakvi, specijalni tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević kaže da stvari „ne stoje baš tako".
J. JEVREMOVIĆ
PRESS
[Edit by lightsoft: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjenoPravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 04. Feb 2010, 00:11:05 od lightsoft »
Ah, kad se Bosnom sevdah zaori...Pa procvijeta behar i sve podijeli...kahva zamirise po mahali. Sve bi ti srce stalo od radosti...Ja ljepote Boze dragi! Ko da Bosnu Bog sam za sebe stvori. Pa u tren , vidis svaki sokak i carsiju, sviju volis ko da su ti rodjeni. I nedas je. Jer te tu mati rodi,jer s...e za nju rijeke krvi proli! Branise Bosnu ,ljepoticu,junaci brane je i danas dani. Zatvoris oci i zahvali Bogu sto si Bosanac i sto te takvom ljepotom nadari!!
Velika većina građana Srbije ne bi prijavila Mladića za pare jer misli da je potkazivanje nemoralno, dok ga mnogo Srba i dalje smatra herojem
Ogromna većina građana Srbije ne bi prijavila Ratka Mladića za milion evra, koliko nudi država Srbija, pokazala su istraživanja javnog mnenja. Najčešći odgovori onih koji ne bi prijavili jednog od najtraženijih ljudi na svetu su: „Ma, jok! Neću", „Imam obraza", „Pravoslavac ne cinkari nikoga", „Pa, vi mene smatrate izdajnikom", „Ne. Hag sudi samo Srbima i sve je montirano"...
U poslednjem istraživanju agencije „Stratedžik marketing", Mladića ne bi prijavilo tačno 65,14 odsto ispitanika, 20,57 odsto nema nikakav stav, dok bi „milionče" na svom računu rado videlo 14,29 odsto građana. Na pitanje kako će Srbija uhapsiti Mladića kada su procenti ovakvi, specijalni tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević kaže da stvari „ne stoje baš tako".
J. JEVREMOVIĆ
PRESS
BRAVO SRBADIJO !
Djenerala ne bih prijavio ni za sve pare na planeti . Ceif mi je !
,, Dzaba vam novci , moji sinovci , dzaba vam bilo dobre volje ,
i pogledi cvrsti , i lepljivi prsti , ja ipak igram malo bolje ,, ...
« Poslednja izmena: 04. Feb 2010, 00:10:10 od Lepi_Bora »