Kao sto pise u naslovu... Prodajem vrhunski PC, stvoren za gaming i slicne stvari. Radi se o racunaru koji je sastavljen od jako dobrih komponenti, dosta kvalitetnijih od onih koje dolaze u tzv. "gotovim konfiguracijama", cak i onim najskupljim koje se mogu naci kod nas (one preko 100.000 dinara).
Posto je konfiguracija jako slozena, navescu link sa Kupinda na kome se mozete detaljno informisati. Kao sto tamo i pise, za sve imam garancije, kutije, racune. Dobijaju se i "pokloni".
Prilicno mocna konfiguracija, stara nesto manje od godinu dana. Ne radi se o jednoj od tzv. `gotovih konfiguracija` iz redovne ponude, zbog toga je i garancija po delovima. Posto sam delove kupovao pojedinacno, svaku komponentu sam pazljivo odabrao i gledao sam da kvalitet bude na jako visokom nivou, visem nego kod standardnih ponuda.
To izgleda ovako:
Kuciste: Cooler Master CM 690 II Advanced Black (USB 3.0 verzija) Prednji vent sa plavim diodama.
Graficka: Sapphire HD 7850 1G GDDR5 (DualX dual fan cooling)
Hard disk: Seagate Barracuda 1TB HDD SATA3 7200 ST1000DM003, 64
Optika: DVD +/-RW Samsung SH-224BB/BEBE /SATA/black
SSD: Kingston HyperX 120 GB SH103S3/120G
Tastatura: Logitech mk520 Wireless Combo (uz nju ide i bezicni mis)
Sve je pod garancijom, imam sve papire, cak i kutije od svake komponente. Garancija za sve komponente je vazeca jos godinu i jedan mesec, izuzev napajanja (posto se radi o Seasonic-u, on ima ukupno 5 godina, dakle jos 4 godine i jedan mesec), procesora koji ima jos 2 godine i jedan mesec, i graficke, koja takodje ima jos 2 godine i jedan mesec.
Ko kupi dobija i:
Jos jedno kuciste Cooler Master CM 690 II Advanced (nije USB 3.0), u odlicnom stanju, samo mu nedostaje jedna stranica (leva), sve ostalo je tu. Inace je u sjajnom stanju, kao novo je.
Na poklon dobijate i Corsair SP120 Quiet Edition ventove (2 komada) za kuler, sa kutijom i dodacima, prstenovima u tri boje (plava, crvena, bela). Ne mogu se kupiti kod nas, naruceni su iz Amerike. Trenutno su oni u racunaru, ali da naglasim da dobijate i njih pored originalnih Noctua ventova koji idu uz CPU kuler. Njihova cena je oko 40 dolara u prodavnici. I jos nesto, NZXT unutrasnje osvetljenje. NZXT sleeved led cable kit 1m blue, kosta oko 10 dolara.
Racunar je placen mnogo vise od ove cene (oko 130.000, bez ovih dodatnih stvari koje dobijate), obzirom da je star nekih 10 meseci, i da biste za ovakve nove komponente danas u prodavnici morali da izdvojite minimum oko 110.000 dinara (racunao sam slucaj da svaku komponentu kupite po NAJNIZOJ mogucoj ceni u Beogradu), mislim da je navedena cena skroz ok. (plus je i vrednost ovih `poklona` izmedju 5 i 10 hiljada dinara)
Dakle, dobijate sve garancije i kutije kao na slici. Imam i kutiju od kucista, nije stala na slike. :-)
Slike su sa telefona, pa se izvinjavam ako nisu najjasnije.
Moj jedini uslov je da kupac mora licno da preuzme racunar u Beogradu. Ne saljem kurirskim sluzbama, zbog vase i moje sigurnosti.
P.S. Imam jos slika, po zelji potencijalnog kupca mogu da mu ih prosledim.
Srecno!
Edit by pleybeck: Bez linkova, sav info moze ovde (prekopirao sam sa linka). Za ista vise, kontaktirajte Burek marketing
« Poslednja izmena: 01. Sep 2013, 01:23:26 od pleybeck »