Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prodajem: besplatnu izradu website-a :)  (Pročitano 803 puta)
19. Jul 2009, 15:48:28
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
LG Nexus 4
Evo ovako, do sada sam dosta ucio i vezbao, pa bih malo radio i na konkretnim primerima, posto ipak realan problem je bolji od onog sto sam zamislim Smiley

do 5 html stranica! radjenih od nule ili izmenom nekog postojeceg free template-a.
Neogranicen broj stranica u Joomla! cms-u.

Potrebno vreme: posto je sve sto radim free Smile ne bih odredjivao tacno, ipak sam na raspustu, moze biti gotovo za 2 dana, a mozda i 2 nedelje ... preko toga ne bi trebalo Smiley.

Ono sto je potrebno da mi dostavite ukoliko ste zainteresovani : vase misljenje kako bi sve trebalo da izgleda, fotografije, vas postojeci logo (novi ne izradjujem).

Ukoliko bude vise zainteresovanih verovatno cu odabrati za sada samo jedan rad!

Za vise informacija najbolje da pitate i pisete ovde, ili eventualno privatna poruka, ili mail-om na pilipowici@hotmail.com ... ukoliko dodje do dogovora nastavicemo na msn-u Smiley  Smile  Smile

P.S. ako zelite da mi se oduzite Smile nakon "uspesne saradnje" (nadam se Smiley ) ... to mozete uraditi time sto ce na vasoj prezentaciji ostati prostora za neku malu reklamu ka nekoj od mojih, ako se bude uklapala u sadrzaj naravno Smiley ... ako ne i jedno hvala ce biti dovoljno  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11462
Zastava Novi Pazar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6300
Ja sam prvi, imam te na msn, javicu ti se Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
LG Nexus 4
Samo da javim da ova ponuda vise ne vazi, ako neko slucajno naleti na nju. Par ljudi se javilo, ali na kraju ni jedan nije bio stvarno zainteresovan izgleda. Pre par dana me je kontaktirao clan ovog foruma, i dogovorili smo se oko izrade ... tako da bi trebalo da pocnem za koji dan.

Polako pocinje skola, a i ja imam par radova na ovom polju koje zelim zavrsiti, tako da nemam vremena. Ukoliko ste zainteresovani mozete me kontaktirati za neku vrstu placene izrade Smiley , jer u tom slucaju bi mogao naci vremena naravno, jer bi tada imao potrebu za tim. Svako ko se javi preko ove teme moze dobiti izradu po veoma niskim cenama kakav god rad bio u pitanju, sve se mozemo dogovoriti.

Pozdrav Smiley  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6120
Oki...

[Lock]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.