Evo ovako, do sada sam dosta ucio i vezbao, pa bih malo radio i na konkretnim primerima, posto ipak realan problem je bolji od onog sto sam zamislim
do 5 html stranica! radjenih od nule ili izmenom nekog postojeceg free template-a. Neogranicen broj stranica u Joomla! cms-u.
Potrebno vreme: posto je sve sto radim free ne bih odredjivao tacno, ipak sam na raspustu, moze biti gotovo za 2 dana, a mozda i 2 nedelje ... preko toga ne bi trebalo .
Ono sto je potrebno da mi dostavite ukoliko ste zainteresovani : vase misljenje kako bi sve trebalo da izgleda, fotografije, vas postojeci logo (novi ne izradjujem).
Ukoliko bude vise zainteresovanih verovatno cu odabrati za sada samo jedan rad!
Za vise informacija najbolje da pitate i pisete ovde, ili eventualno privatna poruka, ili mail-om na pilipowici@hotmail.com ... ukoliko dodje do dogovora nastavicemo na msn-u
P.S. ako zelite da mi se oduzite nakon "uspesne saradnje" (nadam se ) ... to mozete uraditi time sto ce na vasoj prezentaciji ostati prostora za neku malu reklamu ka nekoj od mojih, ako se bude uklapala u sadrzaj naravno ... ako ne i jedno hvala ce biti dovoljno
Samo da javim da ova ponuda vise ne vazi, ako neko slucajno naleti na nju. Par ljudi se javilo, ali na kraju ni jedan nije bio stvarno zainteresovan izgleda. Pre par dana me je kontaktirao clan ovog foruma, i dogovorili smo se oko izrade ... tako da bi trebalo da pocnem za koji dan.
Polako pocinje skola, a i ja imam par radova na ovom polju koje zelim zavrsiti, tako da nemam vremena. Ukoliko ste zainteresovani mozete me kontaktirati za neku vrstu placene izrade , jer u tom slucaju bi mogao naci vremena naravno, jer bi tada imao potrebu za tim. Svako ko se javi preko ove teme moze dobiti izradu po veoma niskim cenama kakav god rad bio u pitanju, sve se mozemo dogovoriti.