Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prodajem WEB SAJT [HOSTING+DOMEN]  (Pročitano 637 puta)
29. Mar 2011, 15:39:16
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 224
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung Galaxy Note
Prodajem nedavno pokrenut web sajt (pre 45 dana)

Ne znam sme li da postavim adresu sajta jer je to onda reklama. Da ne dobijem ban sa foruma.

Sajt sa velikim potencijalom. Web sajt koji sam sebe izgradjuje i sam sebe reklamira jer je usko povezan sa najjacom drustvenom mrezom facebook.

Sajt radi savrseno. Nema nikakve bugove (U pitanju je svetska skripta koja je modifikovana).

Sajt ima svoj Admin panel preko kog mozete odrzavati sajt (cak i bez da znate neki programski jezik).

Sajt belezi svakog dana sve vise poseta. Potrebno je pozabaviti se marketingom sajta. Ja nemam vremena da reklamiram i sirim dalje sajt.

Sajt trenutno zaradjuje preko Google AdSense (koji Vi mozete prebaciti na Vas nalog da zarada ide Vama). Takodje mozete sami ubaciti reklame nekih spoznora koje Vi nadjete...

01/04/2011 sajt ulazi u © etarget program reklamiranja i bice reklamiran sirom domace internet mreze (izmedju ostalog i na gigantima kao sto je blic, b92..) Taj program snosim ja jer sam vec uplatio. Tako da bi eventualni kupac sajta imao i besplatno reklamiranje u narednom periodu. Nakon toga nece biti u obavezi da placa dalje reklamiranje ako ne zeli.

Hosting i domen su zakupljeni za period od godnu dana.
1000 MB prostora na disku
20 GB mesečnog protoka
CPanel full
Ftp
(potpuno sve opcije ima)

Cena po dogovoru
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.