Ne znam sme li da postavim adresu sajta jer je to onda reklama. Da ne dobijem ban sa foruma.
Sajt sa velikim potencijalom. Web sajt koji sam sebe izgradjuje i sam sebe reklamira jer je usko povezan sa najjacom drustvenom mrezom facebook.
Sajt radi savrseno. Nema nikakve bugove (U pitanju je svetska skripta koja je modifikovana).
Sajt ima svoj Admin panel preko kog mozete odrzavati sajt (cak i bez da znate neki programski jezik).
Sajt belezi svakog dana sve vise poseta. Potrebno je pozabaviti se marketingom sajta. Ja nemam vremena da reklamiram i sirim dalje sajt.
Sajt trenutno zaradjuje preko Google AdSense (koji Vi mozete prebaciti na Vas nalog da zarada ide Vama). Takodje mozete sami ubaciti reklame nekih spoznora koje Vi nadjete...
Hosting i domen su zakupljeni za period od godnu dana. 1000 MB prostora na disku 20 GB mesečnog protoka CPanel full Ftp (potpuno sve opcije ima) ______________________________ Zainteresovani javite se PP ili na mail milos_vukosavljevic@yahoo.com
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.