Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prodajem sivi HTC Wildfire sa vazecom garancijom  (Pročitano 2517 puta)
03. Jun 2011, 18:28:31
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Prodajem HTC Wildfire sive boje. Telefon je kupljen u oktobru prosle godine u delta sitiju u telenor prodavnici i ima garanciju od dve godine (dakle do oktobra 2012).
Telefon je u odlicnom stanju, od prvog dana mu je zalepljena folija preko ekrana i nosen je u futroli, tako da je kao nov. Telefon je kodiran za telenor mrezu, nisam hteo da ga otkljucavam zbog vazece garancije (mada se vec sada moze naci otkljucavanje za 10 eur).

Cena telefona je 140 eur, a za te pare dobijate ful pakovanje i jos neke sitnice preko.

Dakle

1.   Telefon sa full pakovanjem (original kutija, usb kabal, punjac, original htc slusalice)
2.   Silikonska futrola i zalepljena zastitna folija preko ekrana
3.   Jos jedna futrola marke ’’golla’’ (placena 1000 din)
4.   Memorijska kartica 4GB ( zasebno kupljena sa vazecom garancijom jos nekih 7-8 meseci)

Napominjem da telefon ima 2.2 Android, instalirana iGO navigacija koja radi besprekorno, nekoliko sitnih aplikacija i igrica. Dakle telefon radi besprekorno, potpuno ispravan, sa svim mogucim papirima, uputstvima i fiskalnim racunom.

Evo nekoliko slika, mada nisu nesto kvalitetne, s’ obzirom da je slikano nokijom N70. Izvinjavam se na opsirnosti, ali ljubitelj sam telefona i volim da napisem do detalja sta se prodaje i u kakvom stanju. Inace mislim da je cena fer, s’ obzirom da dajem uz njega jos dve futrole i karticu od 4 GB. Ja sam iz Vranja, ali naravno, moguce je slanje pouzecem kurirskim sluzbama. Ako stignem, postavicu kvalitetnije slike, a zainteresovanim mogu sutra da posaljem malo bolje slike kada ih uslikam digitalcem. Cena je fiksna, a za zamene nisam zainteresovan. Moze kontakt sms-om ili pozivom na 062/85-34-611;064/17-49-862 ili na nikolanikolas@gmail.com. Nikola   

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

03062011082_resize.jpg
(128.13 KB, 800x600)
03062011083_resize.jpg
(143.43 KB, 800x600)
03062011086_resize.jpg
(102.58 KB, 600x800)
03062011090_resize.jpg
(84.14 KB, 600x800)
« Poslednja izmena: 03. Jun 2011, 18:31:15 od presvega »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8 Plus
Jel moze otkljucan za 140e?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Nazalost dole na jugu odakle sam jos uvek ne otkljucavaju, ako ga ne prodam sutra (posto vec imam ozbiljnog kupca), onda je poslednja cena 130 evrica. Inace evo jos slika, javicu sutra da li se prodao ili ne.

Jos slika:

http://imageshack.us/g/714/03062011085.jpg/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Telefon je prodat. Moze lock.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.13 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.