model - psp2004, hackovan stanje - odlicno, star 4 meseca, vise je skupljao prasinu nego sto sam ga koristio boja - piano black oprema - memorijaska kartica 8gb, torba za zastitu psp-a, punjac, usb kabl, originalna igra god of war cena - 180e
vise informacija na: jacob@go8. Com. Au
[Edit by chelavi1: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjenoPravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 23. Avg 2010, 13:19:45 od chelavi1 »
Ja ti dajem PS2 slim cipovan 16 igra cita dvix mp3 2 dojstika jedan je od ps1 a jedan od ps2 3 memoriske 2 od ps1 a jedna od ps2 cita igre sa usb ili hdd koj ide preko us to ti sve dajem za psp 2000 ako oces javi na email ili u temi email: asus.net@live.com a ako oces slike evo linka pa pogledaj tu http://forum.burek.com/menjam-ps2-slim-za-psp-slim-2000-t515355.html
Ja ti dajem PS2 slim cipovan 16 igra cita dvix mp3 2 dojstika jedan je od ps1 a jedan od ps2 3 memoriske 2 od ps1 a jedna od ps2 cita igre sa usb ili hdd koj ide preko us to ti sve dajem za psp 2000 ako oces javi na email ili u temi email: asus. net@live. com a ako oces slike evo linka pa pogledaj tu hxxp:|| forum. burek. com/menjam-ps2-slim-za-psp-slim-2000-t515355. html
nisam zainteresovan za bilo kakvu razmenu, jbga. . .
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws