Telefon sam uzeo pre 25 dana, medjutim iskocio mi je jako povoljno HD2 tako da je to razlog prodaje.
Heroja sam uzeo u radnji u Cacku, tako da je garancija njihova, ali na kutiji je nalepnica VIPa pa kontam da je uzet kod njih sto znaci da je mozda i preko njih ostvarljiva uvoznicka garancija. Radi na svim mrezama.
Bela boja. Original kutija, prospekti, slusalice, usb, punjac i dokupljena memorijska kartica od 4GB SDHC. U njemu je oficijelni rom koji je rutovan. Mogu da stavim bilo koji drugi ako treba medjutim ovaj radi najbolje. Ako nekom znaci mogu da stavim na memoriju sve aplikacije koje imam ukljucujuci i iGO.
Telefon je u extra stanju. Hajde da kazem kao nov
Cena: 290 evra... zamene me ne zanimaju osim ako imate HD2 po dobroj ceni ili eventualno Iphone 3GS
Cacak, mada moze i neki dogovor oko preuzimanja ili kurirska sluzba AKS (kad stigne tele, pogledate, ako je to, platite, ako nije vratite i kraj price).
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.