T28 - 15e T20 - 20e - savrseno ocuvan 7110 - 10e odlicno je ocuvan, ako se zanemri da su otpala vratanca, ali kada se stave na mehanizam, sve normalno funkcionise.. tako da bi ih trebalo nekako pricvrstiti, ali me smara da se zamajavam sa tim, a i ne zelim da neko pomisli da uvaljujem lepljen/pokvaren/ili kakav god telefon..
svi telefoni rade.. ..jedine mane za koje znam su da na t28 ne radi osvetljenje za dugme "2" i "c", a za 7110 je poklopac.. t28 i t20 imaju punjace.. za 7110 nemam... ..sve telefone mozete testirati koliko god hocete kod mene.. ako bi neko uzeo sva 3, moze za 40e... ..odgovara mi i neka zamena uz moju doplatu.. npr e50, n73, D780... ili zamena za HDD 160 i vise, po dogovoru...
065/53-22-982 BGD
« Poslednja izmena: 03. Feb 2010, 18:31:34 od nikola87 »
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.